600 RR aldım (Kutu açılımı, ilk sürüş, ilk izlenimler ve çok şey olacak)
Reklamlar
-
geçen gün servise bir selam vereyim dedim fuar kampanyası varmış öğrendik zaten kovalıyordum 2014 modelleri 2015 abs li gelirmi diye bekliyordum abs yokmuş 2250 tl indirimi de duyunca biraz düşündükten sonra 4000 peşini verdik 600 rr ı almış bulunduk motor 15 20 mart arası gelecek biryerde bağlı param var 23 ünde boşa çıkıyor 30000 TL kalanıda verip o tarihte motoru alacağım renk olarak repsol allah herkese istediği motoru nasip etsin
20 GÜN GEÇERMİ BE UYKU GİRMİYOR GÖZÜME
Reklamlar
-
Gözün aydın hocam,hayırlı olsun şimdiden,
Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin,,,
-
Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Aman kazasız belasız sürersin inşallah. O heyecanını yen de öyle bin bence. Şakaya gelmez.
-
oenaj adlı üyeden alıntı
Gözün aydın hocam,hayırlı olsun şimdiden,
Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin,,,
Berkay* adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Aman kazasız belasız sürersin inşallah. O heyecanını yen de öyle bin bence. Şakaya gelmez.
sağolun çok teşekkürler
http://www.gearingcommander.com/ yaptığım hesaplara göre 3. vitesten sonrası çok işime yaramayacak
-
Hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin arkadasım
-
hayırlı olsun sezon açıldı motosiklet alan alana bol foto bekleriz
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
Maslak adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin arkadasım
sağ olasın cümlemize
shooter1 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sezon açıldı motosiklet alan alana bol foto bekleriz
sağ olasın 23 martta bizzat kutu açılımı yapacağım fotolar o zaman artık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Edit:Bu günler nasıl geçecek acaba )
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Edit:Bu günler nasıl geçecek acaba
)
geçmez 20 gün motoruda verdik satsınlar diye zaten
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
hayırlı olsun darısı bizim de başımıza
-
Allah kolaylık versin ben kaza yaptığımda 2 hafta motorsuz kaldım allah kimseye göstermesin sıkıntıdan çatlıcaktım 20 gün sonundada tadını çıkartırsınız artık
-
Çorum İl Temsilcisi
-
Hayırlı olsun hocam,yanlıs hatırlamıyorsam kask arayısındaydınız,rx-7 baya bi gider o motora sanırım.
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
geçen gün servise bir selam vereyim dedim fuar kampanyası varmış öğrendik zaten kovalıyordum 2014 modelleri 2015 abs li gelirmi diye bekliyordum abs yokmuş 2250 tl indirimi de duyunca biraz düşündükten sonra 4000 peşini verdik 600 rr ı almış bulunduk motor 15 20 mart arası gelecek biryerde bağlı param var 23 ünde boşa çıkıyor 30000 TL kalanıda verip o tarihte motoru alacağım renk olarak repsol allah herkese istediği motoru nasip etsin
20 GÜN GEÇERMİ BE UYKU GİRMİYOR GÖZÜME
-
Ucka adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam,yanlıs hatırlamıyorsam kask arayısındaydınız,rx-7 baya bi gider o motora sanırım.
sağolasın arai veya shoei olacak artık araştırmadayım
-
Hayirli olsun hocam bi tur atabiliyor muyuz
-
-
Hayırlı uğurlu muğurlu olsun. Güle güle bin üstat.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
-
Dostum hayırlı olsun kazasız belasız.
Ne güzeldir şimdi onun heyecanı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)