Tekerin düz bassın abi kazasız belasız sürüşler
Tekerin düz bassın abi kazasız belasız sürüşler
Bir video filan bekliyoruz resimler hayran bıraktın bizi üstat sonrada kaçtın gittin
İzmirde 600rr cılgınlıgı devam edio ) bi denk getirelim motorlari hayirli olsun kardesım kazasiz belasiz :=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
sonunda atabildik resimleri dandik olmuş biraz ama idare edin artık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
MAŞŞALLAHHHH ÇOK TATLI NAZAR DEYMEZ İNŞALLAH
HEMEN BİR NAZAR BONCUĞU FİLAN TAK YAPIŞTIR KARDEŞİM ÇOK TATLI MAKİNE. AYRICA ARTIK ŞU YETKİLİ SERVİSDEN ŞU MOTOR Bİ ÇIKSIN YA :D Güzel bir manzaralı fotoraflarını ve ne olursa olsun foto video lu paylaşımlarını bekliyorum takiptesin
motor çıktı zaten yetkili servisten fotoların bir kısmı aldığım gün çekildi bır kısmı bugün ön ve arka amartisör ayarı yaptırırken çekilen fotolar
200 km de şu an 4 gün binebildim sadece sindire sindire yapacağız rodajı artık
Ön teker yalpalama yapıyormu üstat? Bana yamuk gibi geldi de. Güzel motor maşallah sırıda sırıda kullan
Hocam hayirli olsun gule gule keyifle zevkle binmen dileğiyle yazilanlari okurken cok tebessüm ettim heycanlandim 600 luk bir başka
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın hocam. İnşallah ilerde bize de güzel bir makine nasip olur
Egzoz a karar verdin mi yoksa böylemi devam edeceksin?
ekipmanı güçlendirmeye başladık nihayet SHOEI NXR KNN54 Kenan TC-1 ilk izlenimler çok sessiz (150 km h e kadar fazlasına sonra bakacağız ),çok hafif (iki defa tartım 1286 ve 1288 gram geldi ) ,kutudan bir adet de pinlock çıkıyor
birkaç foto gelsin
motor ile ilgili ayrıntılı ilk izlenimler yakında gelecek , 250 cc den sonra oldumu olmadımı durum nedir özellikle 250 cc pusuda bekleyip cc büyütmek isteyenlere fikir verecektir
iyi surusler dostum ^^
Hayırlı olsun.
İlk izlenimleri merakla bekliyoruz.
10 numara ya gerçekten heycanla takip ediyorum. Kaskınız hayırlı olsun Aslanın bir kaç video su filanda gelirse tadından yenmez. Rolanti sesi bile bir başka 4silindirin, 600 ARARARARAR ÇOK BAŞKA
Tekrardan Allah kaza vermesin. Bostanlı tarafında mı oturuyorsun?
arkadaşlar sağ olun motora yavaş yavaş alışıyorum debriyajda elini az kararsız kalıp geç çekince (yani yarım debriyaj ) nasıl yanlıyo (arka tekeri yarım metre kadar yanıma almışım dır )aklım duruyor o güç o tork (malum rodaj dayız maksimum 9k ya kadar çıkıyorum ) rüya gibi binmeyen bilemez ekipmanda da arayıştayım iki parça tulum bakıyorum eğitime falan gitme durumu var (http://www.superbikeschool.com.tr/ istiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek )
bu gün tulum baktım elemana durumu anlattım bir hafta sonra eline yeni malların geleceğini söyledi tulumu botu eldiveni falan hayatımız kayacak gibi
şu an ki ruh halim http://www.altinelbiseliadam.com/suzuki-gsxr-1000-k8/ 6 ;25 ten sonra izleyiniz
sağ olasın Karabağlar dayım
Ama ne para saçtın be
Kazasız belasız keyfini çıkartırsın inş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)