abi hayırlı uğurlu olsun bende 10 güne filan cbr ımı alıyorum allah herkesi istediği motoru almayı nasip eder inşallah
abi hayırlı uğurlu olsun bende 10 güne filan cbr ımı alıyorum allah herkesi istediği motoru almayı nasip eder inşallah
Uzun süredir istiyordun. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. İnş darısı başımıza
Sağolun arkadaşlar tüm yorumları okudum Allah ta sizin gönşünüze göre verir inşallah.
Bu arada anladım ki ben 750 lira bu masraflar için çok para ödüyorum acaba kendim mi yapsam yada yaptırsam bu konuda da akıl verirseniz sevinirim. Vekalet 50 lira tutacak 750 de masraf istiyorlar iyi para gidecek valla.
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin. Bence vakit varsa Kendiniz halledin islemleri.
Bu arada 2. Partilerin hepsi siyah mi gelcekmis? Bu seferki partiler bayi basina 8-10 adet gelcek galiba hepsinin siyah olmasi cok sacma olur.
hayırlı olsun hocam kazasız belasız
Hayırlı olsun,Allah ağız tadı ile güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
Bol bol resim,video,inceleme yazısı isteriz
İki bayi ile konuştum malesef hepsi siyah geliyor bu parti . Mavi-Beyaz istediğim için ilk sırada olmama rağmen sıramı sonraki taliplere vereceğim. Hem segmentinin en pahalısı , hem de ortada makine yok . Nasıl iş anlamıyorum ki , bazen ben ne yapıyorum diye de düşünmüyor değilim. Paramız ile rezillik.
Bu malın satılacağı belli tek tek sokmanın ne anlamı var? Sok şunu ülkeye 500 tane isteyen gelsin alsın . Ama yok , bir malın çok olduğu ortamda o malın fiyatı düşer . Adamlar kurnaz, azar azar verip "arzu objesi" haline getiriyorlar ki mal kıymetli olsun , pazarlık edilmesin vs.
Evet tüm bunları bilerek alıyoruz kabahat bizde , daha sızlanmayalım...
Bence kendin yapmalısın.
Noterde sıra beklemek zaten 15-20 dk sürüyor.
Ben 10 dk da iş takipçide dosya hazırlattım(2 form doldurdu, 2-3 fotokopi çekti,sigortayı yaptırdım )
oradan hemen emniyete gidip sıra aldım önümde 2 kişi vardı. 10 dk da orada sürdü.
Ardından Fiş verdi, yarın gel al diye.
Ertesi gün gidip ruhsatı aldım. plaka basılması için hemen karşıdaki odaya 17TL verdim 3 dk. O da da basım için öğleden sonra gel dedi.
Toplamda bekleme sürem 1 saat bile değil. yarım gün izin alınsa aslında hepsi halledilebilirmiş. Noterleri zengin etmeye gerek yok.
250 liran cebinde kalsın. ya da güzel bir aksesuar al motoruna...
Yeni motor alanlarimiza hayirli olsun. Tekeriniz hep duz bassin insallah. Motor fiyatlarina yakinda zam gelir. Yeni girene de eskilere de. Malum hem sezon aciliyor hem dolar aldi basini gidiyor.
Valla ben okurken yoruldum :D hepsini yarım günde halledemem sıkıntı olur o izin aldığım günler yazın paha biçilmez olur hepsi yıllık izinden gidiyor boşver en iyisi vereyim adamlara parayı hepsini halledip ayağıma kadar getirsinler
Bu arada apache' yi satış ilanım yayına girer girmez bi kişi aradı hatta ben ilanın onaylandığını bile bilmiyordum 4000 çok ucuz yazdım anlaşılan :D
yaza satsaydın ben direk alırdım heralde apacheyi
herneyse, r25 hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın fuarda üzerine bindiğimdeki heyecanın kimbilir kaç katı bir duygudur
allah olmayanlara da nasip etsin tekerin düz bassın
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
Hayırlı olsun dostum. Kazasız belasız
Hayirli olsun kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan
Birde arkadaslar bu motoru begendiyseniz alin derim kendimizi enayi gibi hissediyoruz sacmaligindan kurtulun derim yeni bi teknoloji yeni bir segmente cok seksi bir makineyle giris yapti adamlar o paranin her kuruSunu hakediyordur 1000 tl icin zevklerinizden ve hayallerinizden vazgecmeyin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)