Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Mavi beyaz istedim siyah oldu kısmet - R25 merhaba Apache güle güle :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    İllede mavi-beyaz diye ısrar edip 20 gün daha beklemeyi göze almama rağmen bugün bayiye gelen siyahı görüp vuruldum. Ödemeyi yaptım . Faturaları henüz gelmediği için plaka işlemlerini başlatamadık , bir ihtimal yarın.

Bu arada trafik ,sigorta, plaka , takipçi için 450 ödedim.

Fotoğraf bekleyenler için telefonumdan fotoğrafları alıp ekleyeceğim , hepimizin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler inşallah...
    Bune bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alan arkadaslarimiza cümleten hayirli Hayırlı olsun.
    Bune bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Hayırlı olsun,güle güle kullan.Siyan asildir ve favori rengimdir
    Bune bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Yamahaya olan kızgınlığım geçerse kesinlikle siyah alırım. siyah asildir, candır.
    Bune bunu beğendi.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı StayAway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İllede mavi-beyaz diye ısrar edip 20 gün daha beklemeyi göze almama rağmen bugün bayiye gelen siyahı görüp vuruldum. Ödemeyi yaptım . Faturaları henüz gelmediği için plaka işlemlerini başlatamadık , bir ihtimal yarın.

Bu arada trafik ,sigorta, plaka , takipçi için 450 ödedim.

Fotoğraf bekleyenler için telefonumdan fotoğrafları alıp ekleyeceğim , hepimizin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler inşallah...

Hocam hangi şehirdesin? ben istanbul plaka için sigorta 300 - 350 arası diye öğrendim. Aldığım fiyatlar şu şekilde.
    Plaka ruhsat işlemleri 350, sigorta 350, bandrol 60 lira, bunların içine takipçi masrafı da dahil. Açıkçası bi yerden sonra da düşünmüyorum zaten giren girdi artık 100 lira 200 lirayı hissetmez oldum, üstüne bide rosso 2 alacağım tam şemsiye açılacak Allah yardımcımız olsun cümleten...

Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun,güle güle kullan.Siyan asildir ve favori rengimdir
    Abi bak forumda yazılarına değer verdiğim nadir kişilerdensin az önce niye zorla siyah alıosun dedin bende direk biraderi aradım ya abi beklesem mi acaba mavi beyaz için diye bana cevabı aynı senin ki gibi oldu hasta mısın siyahtan güzeli mi var siyah candır dedi bi de üstüne senin bu yazını okudum ikna oldum şuan bende siyah diyorum artık
    turkish39 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bursa'dayım. Satıcıya ne tutacak dedim (ilk gelen partiden tecrübe ettiklerini düşünerek) takipçi dahil 450 dedi, verdim . Daha da ekstra çıkmaz diye tahmin ediyorum. Rosso'lar için canım yetmedi ama ilk iş aklımda lastikler. 1-2 ay bineceğim sanırım bu lastikler ile. Sakin sakin rodajı atlatıp Rosso 2 leri takacağım inşallah.
    Bune bunu beğendi.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam hangi şehirdesin? ben istanbul plaka için sigorta 300 - 350 arası diye öğrendim. Aldığım fiyatlar şu şekilde.
    Plaka ruhsat işlemleri 350, sigorta 350, bandrol 60 lira, bunların içine takipçi masrafı da dahil. Açıkçası bi yerden sonra da düşünmüyorum zaten giren girdi artık 100 lira 200 lirayı hissetmez oldum, üstüne bide rosso 2 alacağım tam şemsiye açılacak Allah yardımcımız olsun cümleten...

Abi bak forumda yazılarına değer verdiğim nadir kişilerdensin az önce niye zorla siyah alıosun dedin bende direk biraderi aradım ya abi beklesem mi acaba mavi beyaz için diye bana cevabı aynı senin ki gibi oldu hasta mısın siyahtan güzeli mi var siyah candır dedi bi de üstüne senin bu yazını okudum ikna oldum şuan bende siyah diyorum artık
    Onu dememin sebebi parayı veren sensin onlarda bi zahmet bari istediğin rengi versinler diye.Ha fikrimi sorsaydın tabiki siyah Almana çok sevindim.Tekrar hayırlı olsun.
    Bune bunu beğendi.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    İşte bunlar da fotoğraflar. Allah almak isteyen herkese nasip etsin . Kazasız belasız inşallah.

turkish39, Bune, m1t0 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    İşte bunlar da fotoğraflar. Allah almak isteyen herkese nasip etsin . Kazasız belasız inşallah.

http://i57.tinypic.com/2rcy8fc.jpg

http://i60.tinypic.com/29pewep.jpg

http://i58.tinypic.com/r1ep1e.jpg
    Sizinki de hayırlı olsun,güle güle kullanın
    StayAway ve Bune bunu beğendiler.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8

http://i57.tinypic.com/2rcy8fc.jpg

http://i60.tinypic.com/29pewep.jpg

http://i58.tinypic.com/r1ep1e.jpg

Aaaabbbaaoooovvvv bu ne böyle fenaymış :D Depo üstündeki mat yer aşınmaz inş :D Hayırlı olsun tekrar.
    StayAway bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hayırlı uğurlu olsun...
    Bune ve StayAway bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Harbinden resimdeki siyah motosiklet güzelmiş. Yamaha iyi hoşta Türkiye distribütöründe iş yok. Keşke elektronik cihazlar gibi birden fazla distribütörleri olsaydı

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    alanlara hayırlı olsun .. bu ön çamurluktaki yamaha yazısı olmamış.. o ne oyle apaci gibi
    Bune bunu beğendi.

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Hayirli olsun kazasiz belasiz Binin. Kawasaki ninja 300 r baktinmi onuda tercih edebilirsiniz
    StayAway ve Bune bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun kazasiz belasiz Binin. Kawasaki ninja 300 r baktinmi onuda tercih edebilirsiniz
    ÖTV 'nin dayanılmaz hafifliğin etkisi ile Ninja 300 fiyat olarak bir kaç tık daha yukarıda. Genel olarak bu segment motorların hiç birinin bu parayı etmeyeceğini düşünsem de ülkemizin gerçekleri var. Gerek görüntü gerekse teknoloji olarak Yamaha rakiplerine göre önde diye düşündüğüm için fazla uzamadan aldım geçtim.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha r25' lerini r3 yaptırmak isteyenler yakında halleder, vergiden de muaf olur kaynak güzel yerden de ben hiç uğraşamam şahsen ha 250 ha 300 piste çıkacak değilim ya

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Ben alsaydım bende siyah alırdım zevk meselesi tabi

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)