AydınOğlu09# da söylemiş, esasında cc'ye göre değil parana göre muamele yapılıyor.
Bu ülkede durum bundan ibaret, menfaate göre adam seçilir, paran kadar saygı itibar görürsün malesef.
İnsanımızda bi gösteriş merakı da var tabi, büyük motorla küçük motora artistlik yapacam diye dibinden geçmeler mi istersin ne dallamalıklar yapanlar var.
Bunların hepsi aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor, birkeresinde E96 karayolunda gidiyorum kamyonu solladım hızım da 100-110(ybr 125) civarı yani max., kamyonun önünde de bi cbr (600 yada 1000likti dikkat etmedim) gidiyo 90la falan , bunu da geçtim biraz gittikden sonra bi gürültü koptu sağ aynaya bi baktım bu eleman motoru bağırta bağırta geliyor ben sağ şeritte olamama rağmen sağımdan ön kaldırarak geçti baya bi hızla geçti, beni de tehlikeye atıyor, aynaya bakmayıp biraz sağa kaçsam felaket!!!
Motorcu sıfatını yapıştırmadan önce hepimiz insanız, insanlar da karaktersiz kalitesiz vs olabiliyor herkesi motorcu diye aynı kefeye koymayalım.Kimi ulaşımı için, kimi keyfi için, kimisi de motosikletin ilgi çekiciliğini gösterişini kullanıp komplekslerinden sıyrılmaya çalışmak için motora biner.
Araba kullanana nasıl 'arabacı' demiyorsak motosiklet kullanıyoruz diye de ben 'motorcu' olarak anılıp bi grup embesille aynı sıfatı taşımak istemiyorum.
Önce insanım.