Epdk tavan fiyat uygulaması yüzünden yarindan itibaren benzine 12kuruş zam geliyor.Hayirli olsun. .......!
Epdk tavan fiyat uygulaması yüzünden yarindan itibaren benzine 12kuruş zam geliyor.Hayirli olsun. .......!
Geçen gün fullemiştim. Dolar arttı ya bindirirler.
Arkadaş millet dolar takip etmekten bezdi. Nasıl bir dolarsa artık; dolar arttı diye esnafın hepsi fiyatlara bindiriyor. Dolar düştüğünde neden fiyat azaltmıyorlar.
En çok toplu taşıma zamları kafamı kurcalıyor. Ulan mazot 4,58'den 3,70 lere inmişti. Fiyatlar aynı. Düşürünsene fiyatlarıda. Yok arkadaş herkesin gözünü para bürümüş.
mondial 150 mr vulture / 2014
eee yaz ayı geliyor insanlar dışarı cıkacak gezecek dolanacak yürüyerek gidecek degillerya
hedefleri 10'ar 10'ar yaza kadar 5TL yapmak litresini.
zaten 4,33 dü 4,45 oldu.
Haram olsun.
yazılmamış hemen ben yapayım espriyi hep 20 liralık alıyorum
şaka bir yana geçen yaz 6 liraya yakın fiyattan benzin aldığım oldu
petrolün varil fiyatı 120 dolardan 45 dolara düştü,kamu oyu baskısıyla bunlar benzinin fiyatını 5.15den 4.15e düşürdüler göstermelik olarak, dolar artmya başladı diye hemen yine artırıyorlar akaryakıt fiyatlarını.
Vergi cehennemi bu ülke resmen, şimdi bir Kemal Sunal'ımız da yok ki kdv'yi tiye alan bi film yapsın,
kdvsi ayrı ötvsi ayrı, halkın üzerinden vergiyle para kazanmak bu başka bişey değil.
Herkes memnun zamlardan. Başka ülkelerde olsa kıyamet kopardı.
Tavan fiyat gelecek 10krş düşecek güncel fiyat diye beklerken.. 12krş artması güldürmedi.. hemde hiç
Maalesef Şaa'ban hayattayken katmadeğerin filminde oynamıştı..
Hükümet FAKİRDEN alıp ZENGİNe veriyor..
Nasıl diye soranlara arkadaşlar anlatır.
Kimlere gidiyor bu para derseniz aha burda, bakın bakalım taş atıp kolunu yoran var mı listede..
:
http://www.odatv.com/n.php?n=iste-tu...esi-0203151200
Abi adamlar bir makine yapmış km'si 0 kuruş.
http://journal.yasar.edu.tr/wp-conte...oskun_isci.pdf
Adamlar burada çok güzel hesap yapmışlar.. 100 km için harcanan kaloriyi bulup ortalama bir öğün fiyatını hesaplayarak km de kaç kuruş yaktığınızı bulabilirsiniz
Eee Rusya doğalgaza %10 indirim uygular bunu hükümet vatandaşına yansıtmaz oy verenler hiç sızlanmasın müstehak onlara...
bide bardağın dolu tarafından bakın...
hala arabalardan daha karlı yol kat ediyoruz
benzinin artması kaçınılmaz bir gerçekti..
15 liralık alıyor zaten
Her zamda hükümete çakanlara da tav oluyorum hee sanki ülkenin muhalefeti einstein, tesla, elon musk' lardan oluşuyorda biz dangalak olduğumuzdan göremiyoruz hepsi aynı halt nca boşa siyasi geyik çeviriyorsunuz. Sizin istediğiniz partiler zamanında ne yapmış açsak onlarda aynı haltı yemiş olarak karşımıza çıkar. AKP taraftarı değilim ama yeter kardeşim köy kahvesi gibi her zamda bi hükümet devrilip öteki kurluyor baydı artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)