Motorcuların baş belası taksicilik yapan ambulanslar
-
Size ara sıra sözünü ettiğim taksicilik ve yük taşımacılığı yapan ambulanslardan birisi. Kural ve ışık tanımayan bu ahlaksızlar yüzünden bir kaç defa ölüm tehlikesi geçirdim. Onun için yeşil ışıkta bile yavaş geçin lütfen.
Fotoğraf Topkapı matbaacılar sitesinde çekilmiş
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
belki bir hasta cankurtaran beklerken, kağıt taşıyan cankurtaranlar! :(
-
Bu yasak degil mi ya, nasil yani
Acelesi olan atlasin ambulansa o zaman, mal tasimalar, turizmcilik, nakliye...
Biz Turklerin kafasi hep mi uyanikliga calisir ya
-
Uzun yıllardır var bunlar. En son üç beş ay evvel Bakırköy vezüvün önünde yine kırmızıda fırladı bir tanesi. Az daha gebertiyordu beni. Dikkat çekmemek ve yakalanırlarsa ağır ceza yememek için siren kullanmıyorlar ama tüm trafik kurallarını ihlal etmekten çekinmiyorlar. Allahtan tecrübem nedeni ile yeşil ışıkta bile çok dikkatli geçerim. Tüm motor kullananlara da yeşil ışıkta çok yavaş ve dikkatli geçmelerini tavsiye ederim. Bir bunlar bir de ara sokaklardan zırt diye fırlayan soytarılar. Çok dikkatli olmalısınız.
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Uzun yıllardır var bunlar. En son üç beş ay evvel Bakırköy vezüvün önünde yine kırmızıda fırladı bir tanesi. Az daha gebertiyordu beni. Dikkat çekmemek ve yakalanırlarsa ağır ceza yememek için siren kullanmıyorlar ama tüm trafik kurallarını ihlal etmekten çekinmiyorlar. Allahtan tecrübem nedeni ile yeşil ışıkta bile çok dikkatli geçerim. Tüm motor kullananlara da yeşil ışıkta çok yavaş ve dikkatli geçmelerini tavsiye ederim. Bir bunlar bir de ara sokaklardan zırt diye fırlayan soytarılar. Çok dikkatli olmalısınız.
Hocam çok teşekkürler bu bilgiyi bizle paylaştığın için. Ama bunları biryere bildirip bir önlem almak mümkün değil mi ?
-
bir insan ambulans gibi bir taşıtı nasıl kendi özel işi için kullanır ki ? bildiğin şerefsizlik. uyarı için teşekkürler.
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Hocam çok teşekkürler bu bilgiyi bizle paylaştığın için. Ama bunları biryere bildirip bir önlem almak mümkün değil mi ?
ben bimere bu fotoğrafla birlikte bildirdim
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Onu tam bilemiyeceğim ama birini bildirsen bini türüyor. Çok var bunlardan. Devletin de haberi var ayrıca. Yakalarlarsa ceza yazıyorlar sanırım ama cezalar yetersiz demek ki.
O tartışma bir yana, ben motorcu kardeşlerimi korumak ve bilgilendirmek derdindeyim.
-
İstanbulda da mafya vari tipler sürekli ambulans kiralıyorlar ve hızlı ulaşımın tadını çıkartıyorlar. Bu bir sektör haline gelmiş ve ciddi piyasası var.
-
"Size ara sıra sözünü ettiğim taksicilik ve yük taşımacılığı yapan ambulanslardan birisi. Kural ve ışık tanımayan bu ahlaksızlar yüzünden bir kaç defa ölüm tehlikesi geçirdim. Onun için yeşil ışıkta bile yavaş geçin lütfen."
İzmir'de yaşıyorum, böyle bir şeyi ilk defa duydum ve şoktayım şu an.
Hani memleketin çivisi çıkmış derler ya.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler