İnazuma F modeli 15.950 tl oldu . Seneye veya en geç sonraki yıl hakikatten 250 cc'ler 20.000 tl'ye dayanacaklar bu gidişle .... Dolar oldu 2.69 euro ile kapışıyorlar .
İnazuma F modeli 15.950 tl oldu . Seneye veya en geç sonraki yıl hakikatten 250 cc'ler 20.000 tl'ye dayanacaklar bu gidişle .... Dolar oldu 2.69 euro ile kapışıyorlar .
Arkadaşlar şimdi konuşcağım ağır konuşacam.
Ya bizim ülkemiz kadar cahil olup okuma oranı düşüp ama hala gözü kapalı oy atan düşünmeden oy atan o kadar insan varki artık ülkenin değişmesi gerekiyor ciddi anlamda yapılanma gerekiyor ama bu ülke bu kadar cahil ve gözü kapalı oldukça bunun olması imkansız arkadaşlar şimdi biz forumda istediğimiz kadar yırtınalım ama ülke değişmeyecek o kadar cahil insan varki adam köyde elektriği yok çamaşır makinesi yollanıyor onlarda bizi düşünüyor diye oy veriyor işte yok biliyorum siyaset mekani değil ama cidden ülke çıkmazda BUNU GÖRÜN ARTIK GÖRÜN YETER ÜLKE GİDİYOR ELDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİTTİ ARTIK FİNİSHİM BİTTİ YANİ GAMEOVER arkadaşlar adım atacak yerimiz yok ne üretim var ne birşey ekonomi yerlerde lütfen bilinçlendirelim ve bilinçlenelim lütfen.
yav ben 250 liliği 14 ten alamıyorum dur bekle ben kredi çekip geliyorum.. Bu parayı kim koydu buraya.. Ben gittim
Valla dolar böyle giderse doğru diyorsun ama onun içinde bir önlem alınır aynı elektroniklerde olduğu gibi sabit kur ile felan girerler olaya çok yükselirse..
dolar 2.73 şuan geçmiş olsun , 3.50 bekliyorum
Celikat söyledi, inanmadınız
Basit örnek. 2013 yılı aralık ayında Kymco Exciting 250= 9750 tl. Bugün itibarı ile 13000 tl.
Şimdidem hazırız, yollayın gelsin, alalım 20 den
gerekirse 700bin dolarlık hediye saatimi satar yine alırım !!!! ayakkabı kutularım nerde lan benim ?!
hamd olsun iyiyiz , böyle konulara yandaşları gelmiyor ya çok üzülüyorum
Cumhur başkanımız bisiklet kullandı, fiyatlar dusmelidir dedi, muhtemelen dusecek. motosiklet kullansa bu is tamam
Fiyatlar çok yuksek hem vergiler hem de distribitörlerin kar hirsi bunda en büyük etken. Devlet erkanına bu anlatilabilse belki birşeyler düzelebilir. Ne bilim güzel bir organizasyon yapılsa cumhur başkanı yada başbakan çağrılsa hoş olur. Eminim ki bir cumhur başkanı yada basbakan fiyatlar dusmelidir derse bunun karşısında kimse durmaz.
sa arkadaşlar nasıl bir forum açıcaz yeniyimde
İstediğimi motosikleti almak için para topluyorum, kredi işine girmemek için. ne zaman yaklaşsam gerekli paraya zam geliyor.
Murat kardesim. Sen anlatamazsan bazıları başka şekilde anlatır ve durum suanki halini alır. Oyunu kuralina göre oynamak lazim.. Bisikletçiler bizden iyi mi
yeni konu nasıl açılır bi yardımcı olurmusunuz ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)