CBR 125 R 2015 MODEL
YK250 SPİTZER 2015 MODEL
Sizce hangisi ve neden ?
CBR 125 R 2015 MODEL
YK250 SPİTZER 2015 MODEL
Sizce hangisi ve neden ?
Ahahahajah kusura bakma ahslajaşsahaah
İkisinin top speedleri arasında 10 km bile fark yok üstelik cbrda o hıza çıktığın zaman ömründen 1 yiyorsa spitzer 10 yer, yersis bi soru at diyorum eşek değil
Çakmacılık olurda bu kadar mı olur be kardeş yzf 125 in tasarımını birebir çalmışlar ya adam olmaz bu insanlar
:D :D :D yzf bu kadar tıpa tıp aynısı yapamazdı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Ya almasına benım gönlümde cbr a da ama herkes diyorki yok 1000 km sonra satıcaksın yetmıcek :'( şehir içi kullanıcam okul ev gezmek filan şehirler arası gazlamıcam gazlıcak tecrubemde yok zaten oyüzden problem olmaz diye düşünüyorken yinede kafama takılıyor daha yuksek ve fıyatı aynı motorlara gidiyor kafam :'( annemlerin gelmesine az kaldı motoru tamamen secmelıyım :'/
Ben olsam Honda'nın motorunu alırım. Sağlam alet kaliteli ve yedek parçası ona göre daha ucuzdur. Satmaya kalsan elinde kalmaz sağlam piyasası var. Diğer model daha ağır basıyor ise o zaman Bajaj motorun yeni çıkan Pulsar 200 ss var ona bak en azından Yuki den daha sağlamdır.
umut sen bırak milleti ben de öyle yaptım hyosung aldım pişman oldum şimdi yine cbr'a dönücem biliyorsun.
Al bu motoru 20000-30000 yap iyice öğren sonra satarsın. Ayrıca Yuki hava soğutmalı en fazla 140 yaptığı söylenen (ki o da şaibeli) çin işi çakma saçma sapan bir motor. Görüntüsüne sakın aldanma. Hondayı 2 sene sonra belki aldığından daha fazla fiyata satacaksın. Yukiyi yarı fiyatına anca satarsın.
Bi arkadaşta var yuki çok titreşim veriyor iyi değil pek cbr125 tavsiye ederim ama 250cc gücü farklıdır son hızı aynı diyenler olmuş o hıza ulaşma süresi ve o hızda sabit gidebilme kapasitesi 250cc de daha yüksek son gaz gidin cbr ile ne kadar gidebileceksiniz bi yokuşa gelecek hızı düşücek
cbr 125 sahip olmis biri olarak herseyi kaliteli ve olmasi gibi, freni fren gaz kolu gaz kolu, amortisorleri olmasi gibi saat gibi vesselam...
Kesinlikle yuki alma honda kadar kaliteli olmacağı gibi performans farkıda olmayacak emin ol.
Yalnız birşey sorucam.Bu Yukinin sitesinde verilen teknik veriler doğru mu ? Eğer öyleyse cbr 125'in içinden geçer tabi giderken vidalar fırlamaz ise :D
https://www.yukimotor.com.tr/racing-...0-21-r-samurai
Boş ver 125 ccyi 250 cc çinliyi .Cbr 250 , kawasaki sl 250 vs vs ninja 250 :d
yuki yarı fiyatına verseler bile arkanı dön ve koşarak uzaklaş oradan. yazık etme kendine.
125 cc bakacak isen 3 tane makul tercih var cbr125 / yzf r125 / aprillia rs4 125
benim tercihim yamaha ile aprillia arasında olurdu.
ama ben değil sen kullanacaksın. neye gönlün kayıyorsa onu al. çinliye kayıyorsa gönlün, otur 5 dakika düzenli nefes al. halen gönül kayması yaşıyorsan git elini yüzünü yıka...
Madem gazlamayacaksın, gazlayacak tecrübende yok o zaman git 3te 2si fiyatına CBF 150 al. Son hıza kısa sürede ulaşmak ile ilgili problemin yoksa aynı son hızları var. Hem 2 kişi daha rahat binersin hem de yüke gelir istediğinde. Ama galiba senin istediğin motorun görüntüsü.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Eski kasa Ybr 125
Yuvarlak farlı ybr
Yeni kasa ybr
Pardon yebere
Buda fizzy bu modele fizzzy dese şaşmazdık
Utanmadan sordun mu :D
cbr 125 hatasıyla sevabıyla 2005-2006 yılından beri piyasada olan bir model.
ön yargılı değilim , çin malı düşmanı hiç değilim ancak o yıllarda piyasada bolca bulunan zealsun 200 kanuni racer gibi racing görünümlü motorların şu anda kaçı yollarda?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)