Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Fuardaki Pisiklet Fiyatları

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Cuma günü fuar motor standlarını 3 er kere ziyaret ettikten sonra doyamamış olacağım ki çıkmak istemedim.

O ara farkettim ki fuarda bisikletlerde var.

Aşağılayarak ve küçümseyerek bisikleleri incelemeye başladım.

Vakit de bol fiyat bile sorum. Eleman fiyat listesini cebinden çıkardı o ara listedeki fiyatları görünce yok artık bile diyecek nefesim kalmadı. ki fiyatların TL olduğunu sanıyordum.

Sorduğum bisiklet listedeki orta ve orta altı bisiklet fiyatıydı. 3.950 Euro demesin mi.

Ortlama fiyatlar 5.900 Euro civarındaydı. Listede gözüme ilişen en yüksek fiyat 8.900 oldu.

Rengim soldu nefesim kesildi yandan yandan süzülerek uzaklaşdım ordan. Sonra motorcu olmanın keseyede faydası olduğunu düşünüp kendimi avuttum.
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyatı yüksek bisikletlerin kadroları komple karbon. Üzerindeki komponentler de çok üst düzey. Hem ağırlıkları çok düşük, hem de çok dayanıklılar vs. Kawasaki H2 de motosiklet, Asya Motor bimemne de. Onun gibi biraz. O fiyatların sebebi bu. Fuarda uygun fiyatlı güzel bisikletler bulmak da mümkün. Sedona, Kron gibi markaların nispeten uygun fiyatlı güzel donanımlı modelleri mevcut. Giant, Scott gibi markaların en üst düzey XC veya yol modelleri, BMW'nin veya Ducati'nin yarış motorlarına denktir zaten.
    puyol, mithrelios, Utku Onar ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bende bu markaları bilmediğim için Scott standına girmişim )

Motosikleti
    Honda Forza 250
    O bisikletlerin üstündeki teknoloji,kullanılan malzeme kalitesi benim ki gibi giriş seviyesi kıytırık motorlardan çok daha üst seviyede. Ha nerden biliyorsun dersen,eski kullandığım bisikletimi satıp şu an ki cbr 125 imi alabildim mesela
    dockerengin ve puyol bunu beğendiler.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    O bisiklerin nesi var yahu okadar ?

Fiyatları görünce insan garip oluyor.
    Kimisi 250cc 0 motor fiyatı, tabiki bisikletle motosiklet çok ayrı şey ama bana bisiklet için 15-20 bin tl çok anlamsız geliyor.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    O kadar parayı bisiklete verirsem yormamasını da isterim o yüzden motosiklet diyorum
    Enes Bakır bunu beğendi.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Decathlon'da 4 küsür bin tl'lik bi bisiklet görüp içimden yuh demiştim.
    Bu tür bisikletlere ömür boyu garanti veriyolar o kadar sağlam yani.
    O para bi bisiklete verilir mi ben vermem içim sızlar

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu bisiklet 6.299.99 Euro Yaklaşık 18.000 TL

http://www.marintekstore.com/?catId=400002&pId=408098

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    nesi mi var? serçe parmakla kaldırılır o bisikletler.
    puyol ve Shrieker bunu beğendiler.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Hacı çoğu ünlü markaların bisiklet fiyatları motosiklet fiyatındadır.Son bir kaç yılda bisiklet ,bizim ülkemizdede hızla ilerlemiş konumda.Ciddi fiyatlar söz konusu .

Trek Butterfly Madone ( 500 Bin Dolar ) Düşünsene 500 bin dolara bisiklet alıyorsun .

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bendeki basit alüminyum carraro 540 bile bin küsür lira olmuş yani....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Bazılarının ön maşalarında kullanılan teknoloji 20k lik motorlarda bile yok... Bisiklet farklı bir olay. Yıllar evvel bisikletimdeki fazladan 500gr agırlığın beni yarışta en sonlara attığını hatırlarım. Fiziksel güç kullanılan bir alette en ufak bir hafiflik bile binlerce dolarla ölçülüyor.
    Haa bu arada mekanik anlamda bin yılın icadıdır bisiklet. Keşke motor kadar ona da binecek zaman yaratabilsem.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    benim de kendi ellerimle topladığım , şuan tekrardan toplamaya kalksam 3-4 bin tl tutacak bir bisikletim var.
    üzerinde hidrolik disk avid jucie 5 fren var , motosikletle ilk tanıştığımda fren sistemine yakından bakınca çok şaşırmıştım. aradan şu fark var ; motosiklet frenindeki diskler vs. ağacın gövdesinden kesilen bir parça kütük ,
    bisikletimdeki parçalar ise el oyması el emeği göz nuru ahşap işlemesi.
    tabiki kütük doğal olarak daha sağlam.

bu arada bisiklete bu para verilirmi diyen bazı arkadaşlar ,
    motora o para verilir mi onu alana kadar şahin alırdın diyen cahilden bir farkın kalmıyor hatırlatırım.

bisiklet bu dünya üzerinde en medeni , en sağlıklı araçlardan birisidir.
    sırf bu kapitalist sistemin kölesi olması dolayısı ile bisiklete binen kişiyi iplemeyen bir toplum mevcut halen daha.

bu yüzden benim düşüncem her zaman şu olacak ; motorcu > arabacı , bisikletçi > motorcu.
    platipus ve Shrieker bunu beğendiler.

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Biri çıkıp 50 bine motor mu alınır o paraya araba var hem rüzgar dan yağmurdan da etkilenmiyor dese, hepiniz düşman kesilirsiniz. Bisiklet hakkında bilginiz yoksa neyi var bunun o para verilir mi diye bok atmayın. En azından bi açıp bakın neyi varmış ondan sonra karar verirsiniz o parayı eder mi etmez mi. İkinci el 150 tl ye aldığım bisikletim var. O kadar parayı verecek durumum olsa verirdim. 150 tl lik ile 1000 tl lik bisiklete binip kıyaslarsanız ikisinin arasında bile çok fark var.
    Ülkede insana saygı yok ki keşke bisiklete saygı olsa, bisiklet yolları olsa da daha zevkle ve güvenle binsek.
    Neyse uzatmıycam ana fikir belli @MD.Murat da açıklamış zaten.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Yanlış anlaşılmasın ama trafikte bisiklete motorlardan daha fazla saygı duyuluyor!Bisiklet kullanan kesim motor kullanan kesimden daha elit bunu cuma günü bir kez daha fuarda da net olarak gördüm.Ben genelde hergün işe bisiklet ile gidip geliyorum.En son koluma dirsekten uzunca bir dikiş atılınca birde araya kış girince bu aralar kullanmıyorum.Ama şu an kolum iyileşti nisan gibi tekrar kullanmaya başlayacağım.Bende bisiklete zamanında ayıptır söylemesi yaklaşık 3-4 sene önce TREK 1.2 Yol bisikletini (karbon maşa) 2500 tl ödedim.Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen bisiklete o kadar para verilir mi cinsinden saçma sapan yorumlar yapmasın.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçen gün arkadaş 200-300 tl ye bisiklet bulabilir miyiz diye soruyordu ne fiyatlar varmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Bir kere öncelikle şu ayrımı yapmamız lazım. Bisiklet bir ulaşım aracı değildir. Bisiklet alıp kullananlar bunu keyif aldıkları bir spor olarak yapıyorlar. Ortalama bir spor ayakkabısının 200-300TL olduğu gözönüne alınırsa bisikletin de fiyatı pekala da pahalı olabilir. Nasıl ki araba fiyatından pahalı motosikletler varsa motosikletten pahalı bisikletler de var. Açıkçası ilgim olmayan bütün standları pas geçtim buna kuba yuki vs çinli motosikletler de dahil.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    motosiklet almak isteyenlerin karşılaştığı bir klişe vardır ya, "o paraya araba alırsın" şeklinde, işte aynı muameleyi gidip bisikletlere yapmışsınız.

3000-5000 € olmasına gerek yok gidin misal Sedona markasının ortalama bir modelini alın, herhalde 1.500 TL civarındadır, eskiden bindiğiniz demir yığınları bisikletse bu ne dersiniz. Çok kaliteli muazzam aletler var. motosiklet ile neden kıyaslıyorsunuz ki, arabadan pahalı motosiklet, motosikletten pahalı bisiklet olamaz mı?

bisiklet sadece çocuklara alınan bir karne hediyesi değil neticede.

ps. bu arada, bisiklete binen/binmeyi düşünen okuyanlar varsa konuyu, kaskın bisiklet için de motosiklette olduğu kadar kritik bir güvenlik ekipmanı olduğunu unutmayın. o ufak kask beni ve eşimi iki ayrı kazada çok ciddi sakatlanmadan kurtardı (ben kafatasını net kırmıştım, aynı kazada önce kafa üstü yere çarpıp sonra omuz ve dirseğimi kırdığım ve kısa süre hafıza kaybı yaşadığım düşünülürse), çok hafif güzel bisiklet kaskları var mutlaka alın takın, iki tekerin hiçbir formunun şakası yok.
    Berkay* bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    Alıntı yeknet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kere öncelikle þu ayrýmý yapmamýz lazým. Bisiklet bir ulaþým aracý deðildir. Bisiklet alýp kullananlar bunu keyif aldýklarý bir spor olarak yapýyorlar. Ortalama bir spor ayakkabýsýnýn 200-300TL olduðu gözönüne alýnýrsa bisikletin de fiyatý pekala da pahalý olabilir. Nasýl ki araba fiyatýndan pahalý motosikletler varsa motosikletten pahalý bisikletler de var. Açýkçasý ilgim olmayan bütün standlarý pas geçtim buna kuba yuki vs çinli motosikletler de dahil.
    bisiklet en medeni ulaşım aracıdır.
    Berkay* ve RAMİREZ bunu beğendiler.

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Uzun uzadıya bir mesaj yazmıştım ama sinirim geçince burada bunu paylaşmanın hoş olmayacağını düşündüm.

Keşke iki teker tutkunu olan motosiklet sürücüleri de bisikletten biraz anlasardı. Bazılarının o paraya bisiklet mi alınır ona ben motosiklet alırım diyen arkadaşlarımdan farkı yok. Keşke onlarda bu paraya motosiklet süreceklerine tofaşla gezseler.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)