Fuardaki Pisiklet Fiyatları
Reklamlar
-
O para eder-etmez mevzusu geçmemiş. Boşu boşuna gerginlik çıkarıp, birbirinizi kırıyorsunuz.
Herkes kendi fikrini söylemiş, buna da müdahale etmeyin artık. Adana bayağı nemli bir şehir. Bisiklet sürerken insan acayip terliyor. O yüzden her zaman kullanamıyordum. Sırf bu yüzden bisikletimi sattım.
Motosiklet ile tanışmam da, bisiklet sayesinde oldu. Motosiklet kullanınca hem yorulmuyordum, hem her mevsim kullanabiliyordum, hem daha hızlı yol alabiliyordum. Ulaşım amaçlı kullandığım için motosiklete geçmeyi tercih ettim. Halen arada heveslensem de, yazın terden sırılsıklam olduğum günleri hatırlayıp hemen vazgeçiyorum.
Özellikle belirtiyorum, bana da tepki gelmesin. Bu benim şahsi fikrimdir. Alana, kullanana, sevene saygı duyarım.
Hafifledikçe daha pahalı olur diyenler şu yazıyı bir okusun.
http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=1313
Reklamlar
-
birbirimizi boş yere kırıyoruz arkadaşlar yapmayın.
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Yanlış anlaşılmasın ama trafikte bisiklete motorlardan daha fazla saygı duyuluyor!Bisiklet kullanan kesim motor kullanan kesimden daha elit bunu cuma günü bir kez daha fuarda da net olarak gördüm.Ben genelde hergün işe bisiklet ile gidip geliyorum.En son koluma dirsekten uzunca bir dikiş atılınca birde araya kış girince bu aralar kullanmıyorum.Ama şu an kolum iyileşti nisan gibi tekrar kullanmaya başlayacağım.Bende bisiklete zamanında ayıptır söylemesi yaklaşık 3-4 sene önce TREK 1.2 Yol bisikletini (karbon maşa) 2500 tl ödedim.Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen bisiklete o kadar para verilir mi cinsinden saçma sapan yorumlar yapmasın.
buna katılmıyorum. bisiklete de binen birisi olarak motora göre daha çok taciz ediliyorum. bu aşağılık memlekette iki tekere biniyorsan insan yerine konmuyorsun.
-
Güven kardeşim alıntıyı okudum bunu söyleyen adam esas işi anestezi uzmanlığı olan amatör bir kullanıcı test ettiği bisikletler arasında da 4kilo fark var.Bu karbon olayı bu işi profesyonel olarak yapan yarışçılar için geçerli 4 kilo bir fark yarış esnasında çok büyük etkendir.Zaten anaestezi uzmanının dediği gibi yarışçılarında kendi ağırlıklarını azaltmaları çok zor adamlar zaten profesyonel sporcu ve fit benim gibi 120 kilo değil
Dolayısıyla yarış esnasında fark yaratmak için bisikletlerin ağırlıkları hafifletilmeye çalışılıyor.Bu olay sanırım aynı şekilde formula 1 dahil motor yarışlarında da var (asgari ağırlık) yanlışım varsa düzeltin lütfen!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Arkadaşlar ben lisanslı bisikletciydim birçok yarışa da katıldım.
Mesela size bir örnek vereyim
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/3...-Screw-M10.jpg
Fotodaki titanyum civata bisiklet içindir. Ortası ve sağı solu delik çünkü 0.1 gram bile hafifletmek önemlidir, çok ince hesaplar var bu işte.
Bisiklette hafiflik esastır bu yüzden diğerine göre 10 gram bile hafif olan kadro arasında 4-5 bin TL oynadığı olur.
O sizin gördüğünüz 25 bin TL lik bisiklet de büyük ihtimal en hafif malzemelerden üretilmiş olandır. Hatta sadece amortisörü 5 bin civarındadır.
-
celikat adlı üyeden alıntı
buna katılmıyorum. bisiklete de binen birisi olarak motora göre daha çok taciz ediliyorum. bu aşağılık memlekette iki tekere biniyorsan insan yerine konmuyorsun.
Cem seni (r25'in fiyatı için tahminde bulunduğumuz) iddaa da yendim diye yorumlarıma olan bu saldırgan tutumunu kınıyorum Neyse seneye sanırım hondanın çift silindir 250 liliği gelecekmiş o zaman rövanşı belki kazanırsın.
-
@A.Volkan;
Sonuna kadar haklısın. Alıntı yaptığım yazı, günlük kullananlar içindi. Yarış yapanlar için ne kadar hafif olursa, o kadar avantajdır. Çünkü dediğin gibi yarışçıların kiloları genel olarak birbirine yakındır.
Benim lafım ayda birkaç yüz km yol yapıp, çok hafif olsun diye ısrar edenlere.
-
Cem seni (r25'in fiyatı için tahminde bulunduğumuz) iddaa da yendim diye yorumlarıma olan bu saldırgan tutumunu kınıyorum
Neyse seneye sanırım hondanın çift silindir 250 liliği gelecekmiş o zaman rövanşı belki kazanırsın.
yoo yenemedin? 13500 den bir tane bile motor alabilen var mı? ben ne demiştim? 15-16 çekerler buna demiştim. şimdi fiyat ne 14500. plaka, ruhsat, vs etti mi sana 15 bin. üzerindeki lastikleri de değiştirdin mi etti mi sana 16 bin. bu durumda kim haklı çıkmış oldu?
honda çöp benim gözümde artık. isterse 4 silindirli 250 lik çıkarsın, hiç işim olmaz honda ile.
-
yoo yenemedin? 13500 den bir tane bile motor alabilen var mı? ben ne demiştim? 15-16 çekerler buna demiştim. şimdi fiyat ne 14500. plaka, ruhsat, vs etti mi sana 15 bin. üzerindeki lastikleri de değiştirdin mi etti mi sana 16 bin. bu durumda kim haklı çıkmış oldu?
honda çöp benim gözümde artık. isterse 4 silindirli 250 lik çıkarsın, hiç işim olmaz honda ile.
Cem(bunu daha önce sana özelden açıkladım) biz r25'in çıkış fiyatından bahsettik ruhsatmış plakaymış lastikmiş arka çanta demiriymiş akrapoviç egzozmuş yağıymış suyuymuş benziniymiş vs vs vs diye diye senin mantığına göre motor olur 20.000 tl ben ne demiştim 15.000 ni geçmez ki ilk satılan parti 2014 model 13.500 den satılmış.14.500 dedikleri 2015 modeller!Şansı olanlar isimlerini yazdırıp 13.500 den motorlarını aldı hatta forumu benden iyi biliyorsun araştır alanları gör.
Ayrıca ybr bile zamlandı yakında r25 de zamlanır.Cem üzgünüm yenildin ama üzülme bak belki seneye mt250 gelir orda belki haklı çıkarsın şimdiden istihbaratını yap
-
Cem(bunu daha önce sana özelden açıkladım) biz r25'in çıkış fiyatından bahsettik ruhsatmış plakaymış lastikmiş arka çanta demiriymiş akrapoviç egzozmuş yağıymış suyuymuş benziniymiş vs vs vs diye diye senin mantığına göre motor olur 20.000 tl
ben ne demiştim 15.000 ni geçmez ki ilk satılan parti 2014 model 13.500 den satılmış.14.500 dedikleri 2015 modeller!Şansı olanlar isimlerini yazdırıp 13.500 den motorlarını aldı hatta forumu benden iyi biliyorsun araştır alanları gör.
Ayrıca ybr bile zamlandı yakında r25 de zamlanır.Cem üzgünüm yenildin ama üzülme bak belki seneye mt250 gelir orda belki haklı çıkarsın şimdiden istihbaratını yap
çıkış fiyatı denen şey üfürmeden ibaretti, bunu herkes çok iyi biliyor. diyorum ki 13500 den r25 alan birisini tanıyor musun?
-
Sonuçta 14.500 olsada cemim iddaa dosyası kapandı yenildin.Hadi 500 tl zamda bende olsun yine kaybetmiş oluyorsun.Ama sen bu seferde dersin 15.000 den alan birini tanıyor musun ?Çok merak ediyorsan bayilere sor kimlere satmışlar r25 leri?Acaba ne oldu bu makinalar yerin dibine mi girdi kimlere sattınız diye çıkış bence!
-
peki şu soruma cevap alayım o zaman. diyelim ki yamaha r25 için şöyle dedi, ilk gelen 50 kişi motoru 8 bine alır dedi. şimdi motorun piyasaya çıkış fiyatı 8 bin mi olmuş oluyor? efendim?
-
hadi bakalım kim küçük abdestini daha öteye sallayacak...
bilmeyen adam haklı olarak bunun neresinde ne var diye sormuş. ki dışardan bakınca haksız da değil. hepsi birbirine benziyor. bilmeyen adam hiç anlamaz zaten. bisiklet sonuçta. karenaj mı takacan.
biliyorsan anlat arkdaş, ayar vermeye ne kadar meraklısınız.
madem o kadar tartıştınız alın o zaman,
bisiklete o kadar para verilir mi!!!
-
peki şu soruma cevap alayım o zaman. diyelim ki yamaha r25 için şöyle dedi, ilk gelen 50 kişi motoru 8 bine alır dedi. şimdi motorun piyasaya çıkış fiyatı 8 bin mi olmuş oluyor? efendim?
Cemim çok inatçı bir adamsın!Seni rahatlatmak için söylemiyorum.Tartışmamızda haklı olduğun bir taraf olursa mesela konuyu şu an getirdiğin nokta gibi kısmen sana katılırım.13.500 zaten r25 in lansman(tanıtım)fiyatıydı.Zamlanacağı belliydi.Yamaha da lansman satışını belirledikleri bir oranda stoklarla sınırlamış hepsi bu!Yani piyasaya r25 i 13.500 den çıkardılar şanslı olan bu tanıtım fiyatından yararlanabilen belli sayıda kişiler r25 i kaptı.Cem senin yüzünden millet beni yamaha bayisi falan sanacak.
-
spor yönünden kıyaslarsak en sportif alet. sosyal boyutuna bakarsak daha sosyal. en çevreci dememe bile gerek yok. eee. her şeyin bir bedeli var tabii hakkını bilene ve verene..
-
Cemim çok inatçı bir adamsın!Seni rahatlatmak için söylemiyorum.Tartışmamızda haklı olduğun bir taraf olursa mesela konuyu şu an getirdiğin nokta gibi kısmen sana katılırım.13.500 zaten r25 in lansman(tanıtım)fiyatıydı.Zamlanacağı belliydi.Yamaha da lansman satışını belirledikleri bir oranda stoklarla sınırlamış hepsi bu!Yani piyasaya r25 i 13.500 den çıkardılar şanslı olan bu tanıtım fiyatından yararlanabilen belli sayıda kişiler r25 i kaptı.
Cem senin yüzünden millet beni yamaha bayisi falan sanacak.
aga lansman fiyatı denen motorun gerçek fiyatını yansıtmıyor işte, onu anlatmaya çalışıyorum. hele ki çok çok sınırlı sayıda bir motor için verilmiş fiyat hiç bir şey ifade etmiyor.
-
Cem zaten 14.500 de belki motorun gerçek fiyatını yansıtmıyordur belki 500 daha koyarlar sonra bir 500 daha.Yani benim yaptığım tahmin ilk piyasaya çıkış fiyatı veya tanıtım fiyatı neyse 15.000 geçmez diyeydi.Haklı çıktım.Ancak bana göre bu parayı hak etmiyor.Bu arada soruyordun 13.500 den alan var mı?Bak forumda biri var hatta konu açmış arka tekerden gelen gıcırtı diye muhabbetim oldu kendisi ile r25 i 13.500 den alan şanşlılardan biriymiş.Benim fuardan daha önce barkın beyi çalışanlarından ipek hanım ile de muhabbetim oldu o da belirtmişti yazışmamızda 13.500 lük partinin hepsi satıldı diye.Alanlar güle güle binsin.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Sanki dağı çıkmak için yırtınan ben değilimde o bu nasıl fiyat arkadaş ya
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)