Aynen benimkide 280 km de ama yinede götürüp bir yagıma suyuna baktırcam serviste , birde yıkamam lazım saç şampuanı bir sıkıntı yaratırmıki
Aynen benimkide 280 km de ama yinede götürüp bir yagıma suyuna baktırcam serviste , birde yıkamam lazım saç şampuanı bir sıkıntı yaratırmıki
Yıkama olayı önemli.
Motor bloğu çatlar mazallah. Ondan yıkamdan önce iyice soğumasını bekleyin motorun. Sticker lar çok çabuk çıkıyor oraya mutlaka uzaktan su püskürtmeli.
fırça, sünger kesinlikle kullanılmamalı. En sonunda suyunu almak için hava sıkılmalı ya da yumuşak bezle silinmeli.
Ön puig camına fırça veya sünger kullanılmasın, hemen oval oval çiziliyor.
Şimdi ne lazım bana yıkamak için , benim düşündügüm 2 kova su alıcam. Birine sampuan dökücem digeri su sonra bir yumusak bezle ilk sampıana sokup temizledikten sonra diger kovadakiyle durulucam sonra saç kurutmayla kurutabilirim belki sonra arka sehpayla arka tekeri kaldırır zinciri yaglarım diskleri temizlerim bir de plastik kısmı ayrıca bir parlatıcı tarzı bir şryle silmeyi düşünüyorum direksiyon kısmınıda diş fırçasıyla temizlemeyi düşünüyorum
Benimde ön taraftan plastik sesi geliyor
Yakıt konusunda sıkıntı var mı arkadaşlar? 100 km normal kullanım ile 4 lt yi geçiyor mu?
Valla cumartesi günü servise götürücem bir 100 km de basmadan 4.5 litre yakıyor bende
Arkadaslar ben de r25'i yeni aldım sayılır 210. km'de motor. Zincirden benden de ses geliyor ve çok merak ediyorum. tıkır tıkır tıkır ediyor. sanki zincirde boşluk varmış gibi.. Hala nedenini anlayamadım...
arkadaşlar bende r25 kullanıcısıyım motorum şu an 3500 kmde ufak tefek sesler normaldir ama içiniz rahat etsin istiyorsanız servise götürün bir baksınlar
r25 hojdır ama benena
Yahu vallahi benim pokemon da 1800 km de..Benim arka tekerden de "tıkırık gıcırtık" tadında sesler geliyo baya pis kıllandım şimdi..Sanki bilyelerden falan geliyor diye abartıcam ama direk servise götürücem merakla bekliyorum ne diyecekler..
zincirin boldur git gerdir düzelecek.
Yorumlarda ne yazılmış pek bakma gereği duymadım çünkü aynı sorunu daha bir hafta önce kendi motorumda yaşadım ve arka teker rulmanlarını değiştirmemle birlikte eski sessiz haline döndü.
Yüksek ihtimal yağmurda sürdüğün zaman arka teker rulmanlarına su girdi ve ötüyor, servise bir danış fiyat al, motorunun üstündeki rulmanlar maximum 40 50 tl bişey verdikleri fiyatı ona göre değerlendir.
Rulmanlar dışındaki ihtimalleri(balata,disk,zincir, es geçmeni tavsiye ederim.
Edit: rulmanları kendin değiştirmek istersen kesinlikle motor sehpası kullanmanı öneririm, diğer türlü çok çok uğraşırsın .(ben çektim sen çekme)
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Doğru diyorsun konu hortlatılmış, bende arkadaşın yazdığı soruna kesin çözümü yazmışım ama yazdığım yorum eminim ki ilerde birilerinin işine yarayacaktır.
Keşke senin yazdığın boş yorumda da insanların işine yarayabilecek birşeyler olabilseydi ama kader kısmet birdahakine artık
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)