Merhaba arkadaşlar Antalya kaş'dan bodruma honda cbf 150 ile gidicem 350KM sizce kaç saatte giderim ilk defa motorla uzun yola gidicem
Arabayla 3 saat 40 dakika sürüyor
Merhaba arkadaşlar Antalya kaş'dan bodruma honda cbf 150 ile gidicem 350KM sizce kaç saatte giderim ilk defa motorla uzun yola gidicem
Arabayla 3 saat 40 dakika sürüyor
90 ile gitsen 4 saatte varırsın ama ben 5.5 saat diyorum
Ben motoru getirirken 400 km yi vfr800 ile 6 saatte gelmiştim. Dura kalka ama belim elim kolum dayanmadı... Yeniyiz ya ...
90 ile gitsem 4 saatmi yanlışın var kardeş arabayla 99 ve 119 da gittiğimde 4 saat sürüyo
Ne güzel keyfini çıkar bitmesin iste saate değil keyfe rüzgara bak ...
orası ölede yorulup gına gelirmi diye düşünüyorum
bir tek muğlada 10 dkkalık bir viraj inişi var orası süper oraya kadar yorulup bitersem inişte canlanırım kendime gelirim çünkü viraj çok zevkli dediğin gibi ama onun haricinde bodruma kadar dümdüz
Tahmini 5-6 saatte gidersin.Hava durumuna bakarak temkinli çıkmakta fayda var.
Yetişmek üzere yola çıkma. Sabah vakitlice çık; geze geze, dinlene dinlene, öğleden sonra, akşam üstüne doğru varırsın. Ortalama hızını 70 hesapla; 2 saatte 1, 1 saat mola koy araya...
Dümdüz yolda 90-100 basar giderim diye düşünme; rüzgarı hesaba kat. Nazilli-Denizli yolunda, kilometrelerce dümdüz yolda, alıp savuran şiddetli rüzgardan 70'i geçememiştim; güvenlik tedbiri olarak ... Yarım saat sonra ilk molayı vermiştim daha 40. km'de ...
Güneşin kaçta battığını hesaba kat; ona göre vakitlice sabahtan yola çık.
Ve elbette motosikletin bakımlı olsun...
İyi yolculuklar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)