Fuar mankenleri - Detay Çekim (2015 Motosiklet Fuarı)
Reklamlar
-
@Mamba09 valla bizim ilgimizi kadın cinsi çekiyor seni erkekler çekiyorsa bişey diyemeyeceğim
Reklamlar
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Çok saçma geliyor, fikrim bu. Kadýnlarý çekip buraya koyman kimine anlamlý ama bana anlamsýz geliyor. Standlarda erkeklerde vardý, onlara özel böyle konu açýlmýyor kadýnlara açýlýyor. Tuhaf geliyor be abi, neden diye soruyorum kendi kendime.
Katiliyorum.
-
Sonuna kadar katılıyorum;
Ben de isterim keşke ben hariç bütün erkekler ölse ve ben resimdeki gibi motorcu hanımefendilerle
depoyu dantelle mi kaplasak veya egsoza "LOVE of PİNK" stickeri mi yapıştırsak sohbeti yapmayı.
Ama olmuyor. Yıldım resmen yıllardır bir sürü kıllı börtlü baltayla kaç yapar abi, kaç yakar abi, silindir mi piston mu abi, abarth mı zubarth mı abi muhabbeti yapmaktan. Ebenizin örekesi. Bir gün de abi çiçeğe böceğe vuralım kendimizi diyen yok.
Ayhhh! Yazarken bile camiadan tiksindim.
LANNNNnnnnnn yoksa ????????
-Karıcım buraları okuyorsan seninle ikiyüzelli yıldır evliyiz ama hala deli gibi sevdiğimi biliyorsun değil mi! Hep paralel örgütün oyunları bunlar-
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
resimleri çok güzel çekmişsiniz ama bu sene hep kezban var fuarda
-
bu nass manken onu anlayamadım
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
...-Karıcım buraları okuyorsan seninle ikiyüzelli yıldır evliyiz ....
Atilla bey avatarda daha genç duruyorsunuz!!
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
MotorcuMetos adlı üyeden alıntı
O manken değil gerçek "KADIN". Böyle güzel gülebilen ve bakabilen kadın hayatın ta kendisidir
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
saçlara bak yataktan yeni çıkmış gibi
ben bunların başında olacağım yarısından fazlasına "sen yarın gelme" derdim :D
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
O manken değil gerçek "KADIN". Böyle güzel gülebilen ve bakabilen kadın hayatın ta kendisidir
HELAL SANA ATILLA DAYI
-
hayabussa adlı üyeden alıntı
makina+lens+filtre+flaş olarak hangi modelleri kullandınız? resimleriniz güzel çıkmış
Merhaba, makine ve lens açtığım konuda fotoğrafların en altında yazmıştım
Flash kullanmadım. Ortam da yeteri kadar ışık vardı.
Ayrıca bir arkadaş bunları yayınlamak için izin istedin mi bir yakınları bu kızların fotoğrafını görse ne der demiş!
Bu kızların zaten görevleri bu poz vermek ve yayınlanmak Ayrıca kızların nerdeyse hepsi yabancı.
Bir sonraki konuda fuar da çektiğim motorların fotoğraflarını yayınlayacağım
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Merhaba, makine ve lens açtığım konuda fotoğrafların en altında yazmıştım
Flash kullanmadım. Ortam da yeteri kadar ışık vardı.
Ayrıca bir arkadaş bunları yayınlamak için izin istedin mi bir yakınları bu kızların fotoğrafını görse ne der demiş!
Bu kızların zaten görevleri bu poz vermek ve yayınlanmak
Ayrıca kızların nerdeyse hepsi yabancı.
Bir sonraki konuda fuar da çektiğim motorların fotoğraflarını yayınlayacağım
Hocam tebrik ederim bence çok güzel bir çalışma ortaya koymuşsun.Bence aksine bu bayanlar bu fotoları görseler çok hoşlarına gider.Bu işten para kazanıyorlar ve böyle güzel çalışmalar onların işleri açısından güzel etkiler yaratır.
-
Geçen seneki Honda goldwibg yanındaki bayanın eline su dökemezler
-
abi geçen sene vespa standında çok hoş bir hatun vardıda fotoğraflara baktım ama çekmemişim fotoğrafını:(:(:(
resim yüklemekde zor iş arkadaş:(
bak vespa yı çekerken arkadan hatunu da almışım...
geçen senenin enlerinden.
-
Beyler bu kadınlar bizim de anamız, bacımız, hatunumuz olabilirdi.
Bence bakmamakta fayda var.
-
uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı
Beyler bu kadınlar bizim de anamız, bacımız, hatunumuz olabilirdi.
Bence bakmamakta fayda var.
Adı üstünde "manken". Bu kadar sığ olmayın. Ha aklınıza türlü çeşit fanteziler geliyorsa o kendi sapıklığınız, içinizde saklayın lütfen.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
Adı üstünde "manken". Bu kadar sığ olmayın. Ha aklınıza türlü çeşit fanteziler geliyorsa o kendi sapıklığınız, içinizde saklayın lütfen.
Yani adi üstünde manken ne demek oluyor ben anlamadım?
-
2014 tekı kızlar kat kat daha guzeldı beya. Beklentı her sene daha da artıyo ama kalıte dusuyo
-
benim rus kız arkadaşım bunlara çift çakar tek sayar güzellikte.
-
Mardin İl Temsilcisi
-
Ben buraya bi resim yükliyimde manken görün siz : D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)