Arif Abi her zamanki gibi süpersin
istek hareket alıyorsan ben senden tank surf yapmanı isteyecegim
Arif Abi her zamanki gibi süpersin
istek hareket alıyorsan ben senden tank surf yapmanı isteyecegim
Arif abi gene süpersin yani
ama abi R1 o halde görünce içim ezildi be abi
ERASER WİLL COME BACK
R1 HALEN DÜZELMEDİ Mİ???
NEYSE HER HALİYEL NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİYORSUN VE BUNU İYİ DE YAPIYORSUN..DRAGLARIMIZI ZLEDİM VALLA
yorum yok..harika.. i:
[FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]
TT RuLaZ'
SuZi ForEveR !
Skullhunter, kardeşim harikasın ama o motoru o halde deposu ezilmiş içim gitti o motor bende olsa sinek kondurmam bewnim sayfaya gelsene İYTİ MOTORCU BENİ ANLAR
Skullhunter, o motor r1 mi öyle bir motoru kaça alabilirim kardeş biraz hırpalanmış belki ucuz olur
Baran.1 frekans karıştırdın sen canım kardeşim. Skullhunter değil o fotoğraftaki Arif Abi.Nam-ı Diğer Tek Teker Arif.Skullhunter sadece fotoğrafları yerleştirdi foruma i:
slm arkadaşlar bu motoru bu hale ben getirdim yani şhow makinesi yaptım
örneğin depoyu almanyadan arkadaşım getirdi kaza yapmış motordan sökmüş.
herhalde tehlikeli hareketler yapıyoruz eğer düşersem bari depoya birşey olursa üzülmem arka kısımda öyle
kısacası şhowlardan önce bu motorun tüm orjinal parçalarını çıkarıp çıkma eski parçaları takıyorum.şhowlardan sonrada önceki orjinal haline getiriyorum :tongue:
yani şuan pırıl pırıl duruyor :
ama şunu bilin her haliyle her an ikimiz uçmaya hazırız
2005 te yeni yeni hareketlerle sizlere çok ilginç bol şhow lar izleteceğim yani beni izlemeye devam edin:
mükemmel ya süpersin
T.T.A
abi gene süpersin ya istanbula bekliyoruz seni enkısa zamanda ok.
Fuar zamanı gene gelirsin biliyorum ama boş vaktin olmuyorki adam akıllı birşeyler yapalım....
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
evet arıf abı hareketler guzel 2005 de ınsallah tanısırız bende benım ybr ıle bende varımdıyorum 2005 te draglarda ve yarıslarda falan sov yapmak ıstıyorum ınsallah yan yana teker yapma ımkanımız olur
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
ya arif abi gerçekten güzel de
sen 1o kişi ile tek teker yapacaktın ben hala onu bekliyorum arkadaşlar bundan bi haber yokmu ne oldu biri bana anlatabilirmi bu gösteriyi anlamadım da yoksa unutuldumu
resimler için +1
Ben şu depo üzerinde iki ayak üstünde durup elleri yana açma hareketini istiyorum.
Skull'ın yolladığı videolarda kızlar bile yapıyor yahu!
Çok geç bile kaldı bu hareket .
DBTYSG
skul o vıdeoyu benım msn ye gonderırmısın kızların teker yaptıgı resım varsa cok merak ettım yaa :geek:
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
leto bayramdan sonra adapazarına gelecem ve 1 hafta kadar kalacam ozaman arada bir istanbula kaçarım toplanırız lak lak yaparız söz. :tongue:
crazygirl mersi
tek serhat inşallah tanışırız ve inşallah dileklerin olurda yan yana hoplarız ama bak söyliyeyim beni geçmek yok karizmamı bozmayın
speedrunner 10 kişilik olay federasyonun gevşekliğinden ertelendi ilerde mart veya nisanda olabilir.tarih belli oluca haber duyuru yapacaz.
murrat naber? ya bilader inanki o hareketleri ben çocukken yapıyordum ufak motorlarla ama senin için bu hareketleri R1 e taşıyıp yapacam.bana güven
herkeze sevgiler ( tektekerarif )
Ates, haaa öylemi pardon vallahi karıştırdık kardeş ne bileyim yamahayı görünce kendimi boşlukta hissediyorum
TekTekerArif, arif kardeş yanımda R6 olan bir arkadaşım var arka teker tekniğini öğrenmek istiyor motora zarar vermeden nasıl tek teker yapabilir
merhaba Peril benim hayalimde birgün senin ki gibi büuük motor almak ama şimdilik sadece suzuki gn 250 kullanıyorum ve bu ayrıcalığı ilk defa yaşıyorum ve herkesinde yaşamasını istiyorum neyse sana bay bay diyorum sence bir bayan olarak motor kullanmak nasıl bir duygu Peril,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)