umarım ihtiyaç sahibi bir arkadaşa ulaşırsınız, sizi kutlarım brawoo
Bu güzel davranışınız için teşekkürler.
anlınızdan öpülecek adamsınız.
inşallah gerçek ihtiyaç sahibine gider.
Tebrik ederim sizi, bu onurlu davranışınızdan tebrik ederim.
Davranışınıza hayran kaldım. Sizin gibi forum da bir kaç arkadaş daha var saolsunlar hepiniz çok iyisiniz. En azından zar zor ekipman toplayan insanlara yardımcı oluyorsunuz TEBRİKLER.
Adamın dibi Tekerine taş değmesin
Merhaba. Oncelikle saygi duyulmasi gereken bir davranisiniz var tebrik ederim. Ve aciklamama geleyim.
Dokuz Eylul Universitesi ogrencisiyim. Motosiklet sevdalilari olarak toplanip "Dokuz Eylül Süvarileri" klubumuzu sayili resmii devlet universiteleri motosiklet klupleri arasina soktuk. Motosikleti olan-olmayan bircok ogrenci arkadasimizla bu cati altinda toplandik. Kisitli ogrenci butcemiz ve imkanlarimizla artci uyelerimiz icin ekipman almaya calisiyoruz. Eger ekipmanlarinizi hala vermediyseniz biz de talibiz. Giderek buyuyen bir topluluk haline geldik. Egitimler seminerler test surusleri duzenlemeye calisiyoruz ve boyle desteklere ihtiyacimiz oluyor. Uygun gorurseniz iletisime gecebiliriz. Klup catisi altinda alacagimizfan dolayi montunuzu bizden sonraki nesiller de kullanabilecek. Iyi gunler
Tebrik ederim sizi. M Beden olmasaydı kask sıraya girerdim Tekerine çamur bulaşmasın
Merhaba benim ihtiyacım var
Cömert insanı Allah cc. sever tekerin düz bassın her daim kardeşim... Tebrikler
Merhaba, cekete ihtiyacım var. Şuanki ceketim yırtık kullanamıyorum. Teşekkür ederim.
Çok güzel bir davranış, tebrikler İhtiyaç sahibi birine gitmesi dileğiyle iyi akşamlar.
Herkesin bu hassasiyeti göstermesi temennisiyle, tebrik ederim..
ihtiyacım var aslında ama kıyıya köşeye bu iş için attığım bir miktar paramda var bu ay içinde alıcam inşallah...temennim gerçekten ihtiyacı olan birisine verilmesidir..göstermiş olduğunuz davranış için tebrik ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)