Baslik ilginc gorunuyor ama bir bakin,fuara hamsterla girebilirmiyim ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar ilginc bir konu oldu :D Forumda bir arkadas hamster vericek bana o avrupa yakasinda oturuyor ben anadoluda uzagiz. Hazir oraya gitmisken hamsterleri verse bana kutuda olacaklar cantamda duracaklar diye dusundum sonra aklima fuara sokarlarmi diye geldi bakiyorlarmi sirt cantalarina felan ?
Reklamlar
-
Fuarı bilmiyorumda çantada havasız kalmasınlar?
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Fuarı bilmiyorumda çantada havasız kalmasınlar?
Yok, girince posete alicam :D Cantanin azinida sIkI sIkI kapatmayacagim acik birakirim biraz :D Bana fuara giden birinden bilgi lazim bakiyorlarmi cantaya arkadaslar ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Huu fuara giden abiler ablalar kardesler arkadaslar :D Baktilarmi girerken sirt cantanizin icine yahu soylesenize :
-
sırt çantana kimse bakmaz,x-ray den gecerken hamster yüzünden ötmez herhalde
-
Dönüşte alsanız olmaz mı, o kalabalıkta hayvanlar telef olmamış olur yazıktır. Güvenlik kontrolü var ancak sadece dedektör ile, canlıyı tespit edemezler.
-
Bakmazlar koy cebine gir
-
Tesekkur ederim hepinize
-
Daha önce hamster baktım mı bilmiyorum ama hatırlatmak istedim. HAMSTER ISIRIR. Çantayı veya poşeti de kemirir. Cebine filan koyma sakın, yemesin sonra Allah muhafaza ))
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Daha önce hamster baktım mı bilmiyorum ama hatırlatmak istedim. HAMSTER ISIRIR. Çantayı veya poşeti de kemirir. Cebine filan koyma sakın, yemesin sonra Allah muhafaza
))
:D :D Yok kutunun icinde olacak :D
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
Kutuyada bi kaç tane delik açın yazık havasız kalmasın yavrucaklar
-
erken git dönerken al. dabıl eziyet olmasın
-
Orası çok sıcak muhakkak boğulur
-
hayvana eziyet etme. arkadaşından dönüşte al, 1 gün sonra al yada aslında çantanın içine koyucam sorun olmaz diyosan hiç alma bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)