dostum iyi niyetin okadar ön plandaki sorduğum soruyu anlamamakla kalmayıp sorduğum sorunun tarz değişikliği olmadığını birde KTM konusunda bugüne kadar çok yanıldığını mağlesef anlıyamadın
söylediklerinde kısmen haklısın yani tabiki kafama hangisi yatarsa alıcam çok doğru bi laf bunun için teşekkür ederim ayrıca tamamen iyi niyetli bir tavsiye olduğu için çok minnedtarım
yanıldığın noktolara gelirsek KTM990 SM (süpermoto) açılımında olduğu gibi süpermotoda son nokta denilebilicek bir makina ve 130hp güçde hiç sakin gitmiyor yolda
HUSQVARNA SM610'da açılımında bir süpermotodur yani olaya tarz olarak baktığın için ilk yanılgı burda ikiside aynı tarz sadece kilo beygir oranı oynadığı için kullanıcı kişinin professionellik derecesi önemlidir yoksa tarz aynıdır
gelelim diyer konuya ben zannediyorumki bu forum başka arkadaşların yorumları sayesine kimse yanlış seçimlerde bulunmasın veya bilgisiz motor almasın ve bir çok benzeri sebebden ötürü tasarlanmış ve bu forum sayesine HUSQVARNA SM610 almaktan vazgeçtim yani kimin ne dediği bence çok önemli hemde bir kişinin bilgisi sınırlıdır ama binlerce yüzlerce kişinin bilgisine danışmak bence en büyük akıllıkdır
haklısın herşey bütçe meselesi para olduktan sonra hiçbirşeyin önemi yok sanarız ama benim motoru alma amaçlarım önceliklerim bana yaşatacağı eğlence ve gidereceği ihtiyaçlarım olmuştur doğrudur dedim çünkü cidden bu sefer önceliğim bütçem
bilmenizi isterim mualefet olmak istemem sadece beni anlamanızı beklerim inşallah anlamışınızdır