2015 Eurosia Motobike Expo da Kawasaki'nin ayıbı
Reklamlar
-
2015 fuarında Kawasaki standında tüm motorların üzerinde el yazısı ile "lütfen oturmayınız" yazısı vardı. İlk başta inanamadım, sadece belli başlı modellerde var zannettim ancak sonra tüm modellerin aynı şekilde "yasaklandığını" gördüm. Açıkçası, fuarda z300, vulcan s ve birkaç modeli görüp almayı bile düşünüyordum ancak bu hareketten sonra asla.
Fuarın amacı malını satmak, tanıtmak, denetmek yada en azından ben öyle sanıyorum. Tüm büyük markalar belki bir iki modeli hariç hepsini denemek için sergilerken, Kawasaki'nin farkı nedir ? Kawasaki modelleri üzerine oturulamayacak kadar değerli mi, yada ziyaretçiler üzerine oturamayacak kadar değersiz mi?
Başka bir ülkede o standı adamın başına yıkarlar, bizde insanlar sipariş vereceğim diye sıraya giriyordu. Bu fiyat politikasının yüksekliği, satıcıların ilgisizliği vs değil, düpedüz hakarettir.
Kendi düşüncem Kawasaki web sitesinde bu hareketinden dolayı özür dilemediği taktirde hayatım boyunca kawasaki motorsiklet yada başka ürününü almayacağım. Bu konuyu ayrıca Kawasaki japonya ve z-motonun bağlı olduğu, yanılmıyorsam Hollanda'ya da ingilizce ve almanca bildireceğim.
Gerçekten çok sinirlendim.
Alpay
Reklamlar
-
Kawasaki standında fotoğraf paylaşanların hepsi motorun üstündeydi,yandaki motorların üstü de doluydu.Böyle ufak bir şey için Kawasaki'ye kızmayın bence
-
z moto daha oncekı fuarlarda'da motorlara bındırmıyordu ama ilk defa ducati butun motorlarına bınmemıze ızın verdı buda ilk oldu
en ılgıncı yamaha en çok sattıkları motor ybr 125 fuara getirmemişti binlerce satan motora arkalardada olsa bir yer ayrılabilirdi hey gidi ybr hey
-
Ben hepsinin üstüne oturdum h2'nin cemaline elimi surdüm tavaf ettim biraz dolaşıp geldik hepsine yazmışlar harbiden ayıp arkadaş neden böyle birşey yaptılar anlamadım
-
Tahminimce tedbiren yazmışlardır malum her tip insan geliyor fuara..
-
Egzosa basıp çıkan hayvan gördüm. Cok bile izin verdiler. Dogrusunu yapmislar
-
o motorların hepsinin sahibi var o yüzden bazı firmalar oturtmayabiliyor.
aslında olması gereken motorların teşhir malı olması ardında her hangi bir bayide test motoru olarak yaşamına devam eder.
harleyde kimseyi oturtmamış mesela şaşırmadık tabi..
-
Yav bende bmw standı'nı gezerken hangi modeliydi hatırlamıyorum depoda yarık gibi çizik vardı içim gitti hangi heyvan bindi böyle buna dedim meğer dopoya birşey yapıştırmışlar cizilmesin diye arkadaşlar uyardı
-
Bence fuar da binlerce kişinin bindiği tehşir mallarını Makul bi indirimle satılmalı
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
z moto daha oncekı fuarlarda'da motorlara bındırmıyordu ama ilk defa ducati butun motorlarına bınmemıze ızın verdı buda ilk oldu
en ılgıncı yamaha en çok sattıkları motor ybr 125 fuara getirmemişti binlerce satan motora arkalardada olsa bir yer ayrılabilirdi hey gidi ybr hey
adam peynir ekmek gibi sattığı modeli niye getirip de yer işgal etsin hocam, fuarda genelde satılmayan ve yeni ürünleri görücüye çıkarırlar
-
Ben 250sl' in üstüne binmeden evvel bir amca motoru az kalsın deviriyordu görevli koştu hemen düzeltti benzer bir olay yaşandıysa yasaklamış olabilirler zira kawa standındaki motorları sabitleyen kaldıraçlar zemin dolayısıyla çok kayıyordu.
F54 adlı üyeden alıntı
Bence fuar da binlerce kişinin bindiği tehşir mallarını Makul bi indirimle satılmalı
Zaten öyle yapılyoyrdur yada test motoru oluyordur ama sana bana gelmez el altından eşe dosta gider (bence)
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
adam peynir ekmek gibi sattığı modeli niye getirip de yer işgal etsin hocam, fuarda genelde satılmayan ve yeni ürünleri görücüye çıkarırlar
Yok ben işkillendim, YBR de değişiklik olacak gibi. Ellerindeki eskileri de satmak için hiç sözü geçmiyor ama bence enjeksiyonlu bu sezon gelecek.
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
Mardin İl Temsilcisi
YBR al doya doya bin asdfjklas :D
-
Arkadaşım herkes motorların üstünde zıplayıp duruyor hemde görevlilerin yanında, senin bahsettiğin konu ilgili bir resim filan varmı? Yoksa rakip firmaya mı çalışıyorsun?
http://www.haberler.com/eurasia-moto-bike-expo-2015-fuari-7011142-haberi/
videoda görünüyor kawasaki standı. Millet oturuyor motorlara.
-
Her fuar zamani bu konu gundeme geliyor.Ben firmalari hakli buluyorum. Herkes bu forum kullanicilari gibi ozverili degil,ne kadar sigir adam var ayagini kaldirmadan motora binmeye calisan,motorun uzerinde illa dugmelere basip orasini burasini minciklayan kurcalayan. Almaya niyeti olan insan bayidede test edebilir,gozuylede yetinebilir. Beni uzerine oturtmadilar ben almiyorum bu motoru,yok oyle bisey. Almaya niyeti olan adam onun uzerinede oturur ,orada paket yapip evinede goturur..Ben ulasamicagim hic bi modelin uzerine oturmadim. Bu konuda herkes ozverili olsa firmalarda malini korumak zorunda kalmazdi.
-
Her sene fuar başladığında bu söylenti çıkıyor.Her marka içinde yazılıp çiziliyor.Ben her gittiğimde merak ettiğim tüm motorlara binmiştim.
Görmemiş gibi önüme gelen motora da binmem!
Burada bahsedilen olay anlık olarak gerçekleşmiş olabilir.Atıyorum personel mesaiye gelmemiştir.Lavaboya yemeğe gitmiştir.
Tek bir olayı genele vurmak olmuş bu
-
valla ben hepsine oturdum serbestti fakat bazı insanlar motora binmeyi bile bilmiyorlar maalesef arkadaşlarında dediği gibi ekzosuna basıp çıkanıda vardı onlardan sonra o yazı konulduysa biraz haklılık payları var fakat izin verilmeli benim kanaatim bu yönde insanlar boy kilo vs olurmu diye bakıp kafalarındaki soru işaretlerini orada gideriyor ...
-
Kawasaki standına gittiğimde gözlerim z250sl i aradı. göremeyince sesli bir şekilde nerde bu z250 sl diye söyleniyordum. önümde duran bir arkadaşta dönüp kendisine söylediğimi sanıp, şaşkın ifadeyle bilmiyorum dedi. halbuki ben sadece sesli düşünüyordum. o arkadaşta kenan sofuğlu çıktı :D tabi hemen ardından gelsin özçekimler. benim de gördüklerim,bir çok ziyaretçinin motosikletlere oturduğuydu.ne bir yazı, nede bir uyarı geliyordu.
-
Deeplord adlı üyeden alıntı
Kawasaki standına gittiğimde gözlerim z250sl i aradı. göremeyince sesli bir şekilde nerde bu z250 sl diye söyleniyordum. önümde duran bir arkadaşta dönüp kendisine söylediğimi sanıp, şaşkın ifadeyle bilmiyorum dedi. halbuki ben sadece sesli düşünüyordum. o arkadaşta kenan sofuğlu çıktı :D tabi hemen ardından gelsin özçekimler. benim de gördüklerim,bir çok ziyaretçinin motosikletlere oturduğuydu.ne bir yazı, nede bir uyarı geliyordu.
Kenan Sofuoğlunu bende gördüm etrafı kalabalıktı geçtim gittim boş olsaydı en azından bi tebrik ve teşekkür etmek isterdim.
-
infernox adlı üyeden alıntı
Arkadaşım herkes motorların üstünde zıplayıp duruyor hemde görevlilerin yanında, senin bahsettiğin konu ilgili bir resim filan varmı? Yoksa rakip firmaya mı çalışıyorsun?
http://www.haberler.com/eurasia-moto-bike-expo-2015-fuari-7011142-haberi/
videoda görünüyor kawasaki standı. Millet oturuyor motorlara.
Yuh artık, evet yamahanın ajanıyım
Fuarın ilk günü saat 16 dan sonra tüm motorların üstünde kağıt üzerine " oturmayınız" vs yazılar vardı tüm modellerin üstünde. İlk başlarda serbestmiş daha sonra yasaklanmış görevlinin söylediği, birçok kişi teyit edecektir.
Sonuçta tüm markalar aynı enteresan muamelelere maruz kalıyor. Evet öküz insanlar, hayatında ilk defa motor görenlerde vardı, ancak ne olursa olsun sonuçta fuar malları vs sigortalıdır, tanıtım malıdır vs. Firmaların bunları göze alması lazım. Bir enteresan nokta, fuardaki tüm motorlar arkadan zemine tutturulmuşken, kawasaki standı ön tekerlerden tutturulmuştu.
Ben İzmir'den geliyorum, İzmir bayisinin 10m2 dükkanında ayda yılda bir gelen modelleri deneme, üzerine oturup duruşu vs görme imkanım yok. Test motoru kavramı zaten yok. Fuar benim için fırsattı.
Benim dışımda kawasaki görevlilerine bu yazıların sebebini soran da yoktu, enteresan.
Ein Hobby ist erst dann ein Hobby, wenn man es übertreibt !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)