Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

2015 Yamaha Motosiklet Fiyatları (Güncellenen Fiyatlar)

REKLAM ALANI
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    yamaha blot abs 29 olmuş,mt 07 ise 23 feci zam gelmiş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Yamaha'ya fiyat politikasından ötürü, özelliklede R25'ten ötürü sitem ediyorsunuz almıyorsunuz eyvallah. Ama alan yine alıyor benim arkadaşım ne kadar alma dediysem de aldı hem de ilk motor olarak. Gerçi parası olan alsa bile parası değerli olan kesim almadığı sürece yamaha istediği satış rakamlarına ulaşamaz mecbur fiyatı indirir.

Abi madem yamahadır hondadır zamlarında haklılar , en başta dolar üzerinden fiat belirlerler sonrada değiştirmezler herkesde neden zam geldiğini ne kadar gelebileceğini kendi hesaplayıp görür.
    Sonuçta bunlar dolar a zam yapmıyorlar bir abd de yada bir avrupada.
    O yüZden özellikle fuara gidenarkadaşlar eminim bjnların uyanıklığını yüzlerine vurmuşlar geldiklerine pişman etmişlerdir diye düşünüyorum
    Bir tekelleşme var bence aralarında japonların
    Aralarında anlaşmışlar işte. Nasıl olsa bunlar 3 ümüzden birinin kucağına düşecekler diye düşünüyorlar kü mantıken doğrular
    Ben asıl türk üreticilerde buluyorum sorunu. Arkadaş bir türk üretici çıkmazmı türkiyede kaliteli birşey üretsin hadi sadece motor kısmını alsı alacaksa ...........
    Yazık. Vallahi yazık bizimkilere ki bunların kucağına itiyorlar bizleri

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Yamaha yzf 25r almaya gittim ağzım açık kaldı. Bari Dylan alayım dedim iyice ağzım açıldı birde satıcı fiyatlar pahalı değil diyor. Motoru alsam mı almasam mı hala kararsızım.

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Satıcı satmak için ucuz der zaten. Para kendinden çıkmıyor ki aksine giriyor.

Bunlardan motor almayacaksın arkadaş bu nedir.Bunların sayesinde çin malı motorlar bile artık pahalı.
    taglis bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Türkiye de sistemli bir kazık var. ÖTV+kur+distribütör kar hirsi + akaryakit, gelen giden vuruyor. İsyan bile edemiyosun çünkü ipleyen yok. Şikayet edecek makamda yok, adam da yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Yamaha çok simardi bir süre almamakta fayda var,belki o zaman patronun kim olduğunu anlarlar.
    taglis bunu beğendi.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Araba fiyatlarıda anormal fazla .. neticede genel böyle .. bence yüksek vergi ve döviz kurları olayı bu boyuta getiriyor.. özellikle 250cc den yüksek bir motor almak ciddi anlamda vertgi ödemek demek... devletimiz yakıt tüketiminin düşmesine neden olacak, yolların yıprranmasını azaltacak haliyle cari açığın azalmasına teşvik edecek önlemler yerine, kısa vadede gelirlerini arttırmayı yöneltici yüksek vergi koyma gibi günü kurtaran bir çözüme gidiyor... yine cari açık makası daralsın diye, ihracatı destekleyici şekilde döviz kurlarının bir parça yüksek seyretmesine olanacak veriyor.. hal böyle olunca olan motor severlere oluyor...

He şunu diyim, gerçekten motora ihtiyaç duyanlar veya keyfini almış olanlar, (ki ihtiyaç duyanlar arasında bende varım) gidip bu vergiler ve bu fiyatlar ile bir şekilde bu motoları alacak ... ucuz mu ??? değil.. ama memlekette artık patates bile pahallı ...

Motosikleti
    Yamaha R25
    Distribütörlerin hepsi adam akıllı yatırım yapmıyor, yani bir şey olsa tası tarağı toplayıp gidecek vaziyetteler,ondan servisler standartlara uygun modern bir yapıda değil, mahalle aralarında tamircilik yapan ustalara yetki veriyorlar o kadar, parça fiyatları almış başını gidiyor, plastiğe bile dünyanın parasını veriyoruz, demem o ki bizim ülkemizde günü kurtarma yüksek kar sağlama, ve olası bir ekonomik bunalımda kaçma düşüncesi vardır. Ülkemiz için kimse RİSK almıyor artık bunu anlayalım.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Distribütörlerin hepsi adam akıllı yatırım yapmıyor, yani bir şey olsa tası tarağı toplayıp gidecek vaziyetteler,ondan servisler standartlara uygun modern bir yapıda değil, mahalle aralarında tamircilik yapan ustalara yetki veriyorlar o kadar, parça fiyatları almış başını gidiyor, plastiğe bile dünyanın parasını veriyoruz, demem o ki bizim ülkemizde günü kurtarma yüksek kar sağlama, ve olası bir ekonomik bunalımda kaçma düşüncesi vardır. Ülkemiz için kimse RİSK almıyor artık bunu anlayalım.
    Kardeşim ismin ne bilmiyorum ama bende r25 alacaktım nasip olmadı ama senin siyah modelini beklediğini ve bunu çok istediğini takip ettiğim mesajlarından gördüm açıkçası sana kendimden daha çok üzüldüm.Sonuçta ben r25 olayında artçılı(eşim ile )binemeyeceğim için kendimi teselli ettim .İNŞAALLAH hayalindeki motoru alırsın!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    Yamaha R25
    Bu partide siyah gönderiyorlar, fiyat 14500 lira, adaletin bunu Yamaha, almak istiyorum ama salak yerine koyulacagim için bunu hazmedem ve kendime olan saygim ciddi zarar görür.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Yamahada bu fiyatlar varken, cbr sıfır aldığı fiyattan daha pahalıya satanlar varken, tek adres kawasaki kalıyor, onada zam gelmeden almak lazım

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    yzf r-125 12900 tl olmuş :DDD çuşşşşşşşşşşşş :D 125'lik sin lan sen senin neyine bu fiyat fiti fiti gidecen yolda 13 bin lira senin neyine :D kafaya bak ya...

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Yazık yazık ulan bu kadar vergi koayacağına 2000Tl ye yurda gelen motoru sat en fazla 3000Tl ye ki herkes dilediği motoru alabilsin üstelik

motosiklet asfalta zarar vermez, benzini az yakar gibi görünür fakat az yakıyor diye kişi çok gezeceği için ondada ayrı kar edersin vergisi

sigortası derken heryerden ayrı getirin olur

Motosikleti
    SUPERDUKER
    bugün itabiryle dolar 2.54ü geçti
    to be continued...
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Haziran dolar 2.70 Politika faizi 0.7
    Ertugyigit ve copycat bunu beğendiler.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tam 1 ay once yazin dolarda 2.7leri konusuyor oluruz demistim. Sifir motosiklet alabilme gunlerinin sonuna yaklasiyoruz.

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Daha net açıklamak gerekirse yakında 1 dolar 1 euro olacak!

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Dolar 2,5650
    copycat bunu beğendi.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Volkan senin ne işin var dolarlabozdun kafayı dolarla bu aralar

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Sıfırını boşverin 2000model motora bile 14-15bin istemeye başladılar 5 yıl sonra afrika ülkelerinde olduğu gibi bir cg motora 5 kişi binersek şaşırmayın...

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)