2015 Yamaha Motosiklet Fiyatları (Güncellenen Fiyatlar)
Reklamlar
-
Yamaha; R25 için lansman adiyla 13500 lira Fiyat açikliyorsan isteyen herkese o fiyattan vereceksin.(yeni fiyat açıklanana kadar) Veremiyorsan, ön sipariş alıp verene kadar kimseyi mağdur etmeyeceksin. Yamaha bizleri çok üzdü. Bende almaktan Vazgeçtim.
Reklamlar
-
Yamahanın yaptığı çok büyük ayıptır arkadaslar. Ben de mt-125 almayı düşünüyordum nakitim bile hazırdı hatta ama geçen sene 9.950 tl olan motor bu sene 12.250 tl. Inanılmaz bir zam hondadan aşağı kalır bir yanı yok. Almayacağım kawasaki z250sl beklemeye karar verdim. Hem yüksek cc hem de büyük olasılıkla fiyat olarak ucuz olacak. Yamaha kaybeder. Siz de tepkinizi gösterin bir şekilde mutlaka , ben de her arkadaşıma anlatıyorum uzak tutuyorum yamahadan.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Yamahanın yaptığı çok büyük ayıptır arkadaslar. Ben de mt-125 almayı düşünüyordum nakitim bile hazırdı hatta ama geçen sene 9.950 tl olan motor bu sene 12.250 tl. Inanılmaz bir zam hondadan aşağı kalır bir yanı yok. Almayacağım kawasaki z250sl beklemeye karar verdim. Hem yüksek cc hem de büyük olasılıkla fiyat olarak ucuz olacak. Yamaha kaybeder. Siz de tepkinizi gösterin bir şekilde mutlaka , ben de her arkadaşıma anlatıyorum uzak tutuyorum yamahadan.
uzak tutulacak birşey yok gidip 125 cc motora 10 lira mı vericektin zaten ? anlamıyosun demek ki motordan. bu fiyatlarla motosiklet alınmaz. çinliler bile olmuş 5-6 lira
-
Uzun süre kullanacaktım ve şekil önemli biraz , hızda gözüm yok zaten. Çinliye o parayı vermektense aynı cc japona o parayı verirdim uzun yıllar kullanacağım sonuçta , öyle bikaç yıla satıp cc yükseltme gibi bir amacım yok. Benzin ve vergiden masrafları en aşağıda tutmak birinci hedefim.
-
o kadar param olsa r1'e vermem gider s1000rr alırım. 66.000 ve 78.000 nasıl bir fiyattır?? s1000rr'ın en dolusu 73.000 hiç olmadı 55.000'e gider abs li zx10r veya 51.000'e hayabusa alırım. o da olmadı 45.000'e mis gibi cıbır1000rr var. ciddi söylüyorum bu paraları r1'e vermek oldukça mantıksız. oldukça...
-
Yamahanın fiyatlarını gözden geçirmesi gerekiyor, bütün forumlar yeni fiyatlar ile çalkalanıyor, herkes sitem ediyor, Yamaha R25 almaya hazırlanan o kadar kişi vardı ki, hepsi yalan oldu şu anda.
-
wr250r 16.500 tl idi, ktm parasına gelmiş zam ile...
wr nin yeri ayrı ama 20 bin lira vermek herkesin yapabileceği, yapacağı şey değil.
klx alırız artık.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Geçen sene döviz kuru neydi şimdi ne birde buna bakmak lazım.
-
arkadaşlar 1 sene sıfır motor almayın ölmessiniz ikinci ele yönelin gayet uygun motorlar düşüyor ilana sonra seyredin piyasayı
-
Arkadaşlar boşa sızlanmayın.Kur farkından kaynaklanıyor.Yurtdışından mal getirip satan herkes zam yaptı sektör farketmeden hemde ciddi oranda.
-
-
Bende yeni fuardan geldim.Ybr yoktu getirmemişler.İnazuma f e baktım.Normal inazuma nın kırmızı siyahı vardı.R25 vardı mavi beyaz olan.Birde honda cb500f e baktım en çok onu beğendim.Sonra yukarda Kapadokya salonu mudur nedir orda barkın fuat ve devrim abiler vardı.Onları gördüm geldim sanırım yarın daha kalabalık olur.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Boş verin arkadaşlar iyi oldu bize, kudurup duruyorduk ha bire, yok cc yükseltecem, yok model yükseltecem...
Bende Honda crf250L var, daha 5000km, sanki crfnin hakkını vermiş, ustalaşmışım gibi tenere deyip duruyordum.
Iyi oldu, en iyi motor sahip olduğun motordur, anlayalım bunu.
Iyi bakacam crfme, donatacam, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı
Ha yamaha ayıp etti, o başka...
-
Bu ulkenin ekonomisini bu hale getirenleri kinayin, isyan edin arkadaslar..
Yamaha memurlar binmesin diye zam yapiyolar diyen bile cikmis
Memurun maasini Japonya mi belirliyor )
-
Fiyatları görünce adete çıldırdım r6 almayı düşünüyorum ama birden %14 den fazla zam yapılırmı vicdansızlıktır bu ayıptır ayıp..
-
Genelde okuduğum yorumlar 'yamaha ayıp etmiş' , 'bunu yapmayacaktın yamaha', 'yamahaya küstüm', 'ulan ayıp be ayıp' şeklindeydi.
Türk parasının dolar euro karşısında nekadar değer kaybettiğine bi bakın,2008de 1.10TL olan dolar yüksele yüksele şuan 2.50Tl oldu(paramız dolar karşısında değer kaybetti), nasıl bir vergi cehenneminde yaşadığımızı düşünün, e olacağı buydu, fiyatlar yükselir tabi.
Daha ucuza mal satıp piyasayı ele geçirmek varken Yamaha yöneticileri geri zekalı mı da keyfe keder zam yapsın.
-
arkadaş madem o kadar zam yapma ihtiyacı hissetti o zaman geçen sene 500 tl değilde 2000 tl yapacaktı bu senede 2000 tl yapacaktı arasında dağlar kadar fark olmayacaktı. tamam dolar euro yükseldi tl değer kaybetti ama insanları bu kadar birden yüklenerek korkutmak ticaret ahlakına sığmaz. ayıptır ayıppp...
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Çelikat işte
Bende hayabusa var tamammı
alırım anahtarını ama ona göre.
-
Yamaha ya mail atacak adres bile yok, web sayfasinda iletisim kismi yok. müşteri memnuniyeti yerlerde, servis sorununa girmiyorum bile. Döviz yükselirse zam düşerse de zam.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar boşa sızlanmayın.Kur farkından kaynaklanıyor.Yurtdışından mal getirip satan herkes zam yaptı sektör farketmeden hemde ciddi oranda.
Bu motorlar Euro ile mi ? Yoksa USD ile mi geliyor bir bilginiz var mı ?
28Şubat2014 te Euro kuru 3,06, US 2,23 ... Euro ile geliyorsa yamaha gayet güzel giydiriyor... USD ile geliyorsa %10 luk kur farkı var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)