Dikkatinizi çekerim ybr 125 ne abi? fiyatını demiyorum isimden bahsediyorum ? 2014 model ybr 125 esd Değilmi ? ya değişim var yada birileri 3 tuşa basamaya erinmiş.
yamaha fiyatlarını görünce verdiğim tepki
Ulan 8 senelik r6 ya adamların yaptığı zamma bak Söyleyecek söz yok arkadaş....
bu gidişle motor falan alamıycaz cbr125r 9350 olmuş :(
Bu fiyatlar nedir böye, memleket bu kadar çokmu zengin ki fiyatları tavan yapmışlar.ya ben norveç'te yaşıyorum. ya bu markalar...!
WR250 19.200, oldu canım.
Almayın arkadaşlar. Binin elinizdeki motorlara. Ben öyle yapacağım şahsen.
Turkiyeye ilk giren 2015 R6 lardan birisini 34.500 e nakit almistim ocak ayinda, iyiki almisim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Bir sezon binip, yil donmeden aldigimin ustune kar koyarak yivlerim birisine
delight 6.000 olmuş nerdeyse,vay arkadaş,bu paralara çok az motor satarlar ama onlarda dolara bağlı sonuçta dolar 2.52 oldu,maaşlar yerinde sayıyor fiyatlar uçup gidiyor,yetişebilene aşk olsun.
Yamaha R25 için 13500 liradan Fiyat acikliyor isen isteyen herkese o fiyattan vereceksin. Veremiyorsan verene kadar kimseyi mağdur etmeyeceksin. Yamaha kendi marka güvenirliligine zarar verdi. Bu zamları Kınıyoruz...
fiyatta bir yanlışlık olmasın? doğruysa yamaha bizle dalga geçiyor
WR250R 19.200
r1 66 bin lira mı? puhhahahahahaha. koskoca yıl içinde bir tane satabilirler ise çok büyük iş yapmış saysınlar kendilerini.
r25 e iyice meyillenmiştim de bu fiyata almayacağım vazgeçtim. Eğer ilk partide yeterince getirseydi bende şimdi geziyor olacaktım. hem az getir hemde yeni partiye 1000 tl çak. oldu bebeeem rüyalarda görüşürüz.
ne yapıyoruz 0 motosiklet almıyoruz anlaşıldı mı firmalar müşteri kıymetini anlasınlar biraz
Fiyatlar normal.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
bu saatten sonra benim gözümde 5 para etmez motorlarına, o kadar para verilmez.
ayıp ediyonuz ama yamaha ucuz olurmu. paalı olsunda binen belli olsun. fakirler binmesin yamahaya. düşünsenize bir memurun bunu aldığını. markanın klası sarsılır aa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)