Kardeşim akşam oldu hala 1 foto bile paylaşan olmadı. Bilseydim bugün giderdim.
Fotoğraf paylaşımlarını ivedi bekliyoruz.
İstanbul dışında olan ve gelmeyecek birçok kişinin can atarak fotoğraf beklediğini unutmayınız.
Kardeşim akşam oldu hala 1 foto bile paylaşan olmadı. Bilseydim bugün giderdim.
Fotoğraf paylaşımlarını ivedi bekliyoruz.
İstanbul dışında olan ve gelmeyecek birçok kişinin can atarak fotoğraf beklediğini unutmayınız.
Aynen Kimse Birşey Paylaşmıyor Fuar Hakkında Anca Altın Elbiseli Adamın Bugün Çektiği Canlı Yayınların tekrarını izliyorum
Bende ana haberde Atv den biraz izleyebildim.
Motosiklet.net. Organizasyonlar konusunda çok yetersiz.
Site üzerinden Fuardan canlı yayın yapıp üyelerini misafir edebilir tanıtabilirdi.
pazar günü gidip sabahtan bol bol fotoğraf çekeceğim. ama geç olacak tabi
ulan babam şu ev yapma işini tutturmayaydı şimdi z300 yada versys tepesindeydim.gözlerim doldu ev ahalisi karşısında ama verdik el mahkum paraların çoğunu.şimdi kumda oynuyorum.
Yarın İstanbula gidiyorum fuar için. Detaylı fotoğraflar ve videolar ile geri döneceğim
Hiçbir stant da manken olmasına gerek yok. Motorlar ilgi odağı. Mankenlerin motorun üzerinde veya etrafında olması kendi adıma rahatsız edici.
Hem motor hakkında bilgileri yok hemde motorun üzerinde oturup katılımcıların incelemesine mani oluyorlar.
Manken görmek isteyenlere giyim fuarlarını öneriyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Motora bakmaya utanmak ne demek çözemedim sırf manken var diye üstünde , ciddi anlamda bu konuda fikir olarak uyuşamadık sizle hehehe
fuar dediğin mankensiz olmaz. bazıları sırf onun için gidiyor ya o kötü. bedava bilet dağıtmasalar kısmen ziyaretçi profili daha iyi olabilir.
Aslında çekingenlikle alakası yok.Bi bayana" kalkta ben oturayım azcık" diyemeyiz.Gerçi çoğu motorda manken yok.buda iyi bişey bence
Fuara girerken otoparkta tameri(karadağlı) gördüm oo abi geçmiş olsun iyi gördüm dedim oda teşekkür etti düşmeyene motorcumu denir kırdık işte iki kemik güldü gitti paylaşmak istedim adam harbi karizma hani
Mankenin oturduğu motoru nasıl incelediğinizi merak ediyorum açıkçası. Başka birinin incelediği motoru inceleyemediğim gibi mankenin oturduğu motoruda inceleyemiyorum. İzinde isteyemiyorum kalk da az ben bineyim mi diyeyim. :D
Düzeltme:
Aynı anda yazdık sanırım kusura bakmayın. :D
Mesela ben ona da çekinirim. Onu oradan kaldırmak bana kötü geliyor. Yanınızda sap gibi bekleyecek falan. Hoş gelmiyor.
Şu da var mankenlerle fuar daha güzel tabi.
fazlası YOU TUBE Pegasus MT kanalın da beğenin paylaşın abone olun yorum yapın
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
bazı bayanlar harbi bombaydı o biçim filmlerde görünenlerden insan gözünü bir yerlerden alamıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)