Bazı mankenlerde oturduğu üründen bi haber
Dangalak üzerinde oturduğun şeyin bi tanıtım broşürü nü Ali göz gezdir
Amk zır cahil olma
Ne bileyim kaç cc kaç hp nerde üretiliyor kaç para gibi üstün körü bilgi sahibi ol
Bazı mankenlerde oturduğu üründen bi haber
Dangalak üzerinde oturduğun şeyin bi tanıtım broşürü nü Ali göz gezdir
Amk zır cahil olma
Ne bileyim kaç cc kaç hp nerde üretiliyor kaç para gibi üstün körü bilgi sahibi ol
AĞA bence olmasınlar o zaman bi şeye faydaları yok zaten
Göründükleri gibi değiller zaten bostan korkuluğu gibiler
Karşıdan baktığın zaman bunu anlayabilmek imkansız
Hani derler ya kitap alırken kapağına değil içeriğine bak biz hep kapağına Bakıyoruz
fotograf bekliyoruz arkadaşlar,pazardan önce gidemeyeceğiz bari fotolara bakalım
Hatun kaç hp üretiyor acaba
ve daha fazlası saat 18:00 dan sonra you tube pegasus mt kanalın da hele VICTORY VAY ANASINA BUNE GÜZEL BİRŞEY diyeceksiniz sona sakladım
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
Bırakın abi bu işleri ne kadar uzak durursak okadar iyidir bunlardan.
ablaların hepsi yabancı galiba.
Hatunlar acayip tel numarası filan alinir bunlardan daş daş
http://www.hizliresimyukle.com/image/BdHj
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
nasıl atıyoduk siteye arkadaşlar
Bajaj CS400 naked'den bi haber varmı aceb?
( Konu ota moka sarmasa bari, benzinli motorlara odaklanalım )
Aga gencler takilsinlar iste...bizden gecti bu isler
Ben pazar geleceğim işler hafta içi yoğun hatta çok yoğun
Klüp araba kiraladı 40 kişi geleceğiz
İnş başka zaman görüşürüz
Bugün gittim fuara.
Sabah 09:30 gibi otoparktaydım. Biletim/davetiyem yoktu.
İkinci sorduğum kişlşi davetiyesini benimle paylaştı o kişiye ayrıca teşekkür ederim.
10:00 a doğru fuar açıldı, ilk girenlerden oldum. Zaten fazla kalabalık yoktu. Aksesuar katını es geçip motorların olduğu kata çıktım. Çok iyi bir zaman seçmiş olduğumu içeri girer girmez farkettim. Bundan sonra da kısmet olursa cuma sabah gitmeyi tercih edeceğim.
Mankenler grup grup sabah muhabbeti yapıyor motorlar yapayanlız beni bekliyor etrafta dolaşan temizlikçilerden başka kimse yok.
Bütün motorları rahat rahat inceledim dilediğimin üzerine oturup keyif yaptım. Kawa hariç.
Kalabalık ve yığılmalar olmadığı için çok rahat ve güzel bir fuar gezmesi oldu.
Cumartesi pazar gideceklere de erkenden gitmelerini tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)