Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Acemi bir sürücü iken yaptığınız komiklikler

REKLAM ALANI
    OgulcanMC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200 (Eski) Hyosung GV250 (Şimdi)
    Motoru ilk aldığım gün daha ilk kez binicem, aldığım çocuk evime kadar getirmişti motoru. Bende heyecanla binip kaldırdım hemen motoru. 1. viteste yokuş yukarı yokuş aşağı gidiyorum, hafiften hızlanmaya çalışıyorum, motor hızlanmaya çalıştıkça deli gibi titriyor. Kendi kendime ulan bozuk motor mu sattı bu çocuk bana diye söylenip çocuğu arayıp söyleniyorum. Neyse sonra vites atmadığımı farkedip sakinleşip gülmüştük :D
    Daha sonra da boş küçük bi alana gidip motorla O çizerek vites atmayı öğrenmeye çalışıyordum. Vites koluna bakarak vitesi atıp devam ediyorum. Baktım oluyo falan dönmeye devam ediyorum. Bi ara vitesi atamadım, dönüp vites koluna baktım vuruyorum vuruyorum geçmiyor. Sonra kafamı bi kaldırdım karşımda kocaman bir direk ön ve arka frene aynı anda basıp, yere kapaklanmıştım. :D 1 hafta falan kaburga ağrısıyla zor oturup kalkıyordum hehehe

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SONSiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok :(
    Alıntı ByYlmzZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni aldığım motorumla seyahat ederken azıcık neticem hava alsın siye soluklandıktan sonra motoru çalıştıramadım benzin bitti diye kafayı yedim.benzinciye kadar ittirip yakıt aldıktan sonra çalışmayınca acı gerçekle karşılaştım..start-stop düğmesi stop konumundaymış hangi mahlukat oynadıysa rezil etti beni millete :D
    ByYlmzZz bunu beğendi.

Ali Bircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor mu, ne motoru ? motor ne arar la ögrencide
    İlk motor sürüşüm sadece debriyajı çekip marşa basınca çalıştığını biliyorum. bu arada dağın başı düzensiz toprak zemin ve 2002 model heryeri dökülen bir motosiklet sadece arka kampana fren sonuna kadar basınca kitliyor öbür türlü çok az fren etkisi yapıyo hisetmiyosunuz bile neyse amcamın motoruydu arkasına binip neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyordum o an cidden gazı bile bilmiyorum kimsede bişey anlatmadı . O an mantığı şöyle kurdum sol elde bişey var çalıştırırken yardım ediyor sağ elde dönen bişey motora devir çevirtiyor sağ ayaktaki şey bu deviri tekerleğe aktarıyor. Cidden böyle biliyordum
    Motoru aldım yapıcam ulan diye gaza geldim derin bir nefes aldım ve motoru çalıştırdım ördek gibi oturdum alete gaz vermeye başladım motor bağırıyor sonra yavaş yavaş arka frene basıyorum pardon abanıyorum sonra çaat diye debriyajı bırakıyorum motor tekere geliyor gibi oluyor arka frenden dolayı kurtarıyorum en sonunda korkudan bırakıyorum kalbim hızlı hızlı atıyor ellerim titriyor falan bi süre hiç binmiyorum o süre zarfında YouTube'da ne kadar video var hepsini izledim artık işi az çok biliyorum ve tecrübesizliğimin farkındayım normal olarak motosikletin nasıl bir tepki verdiğini bilmiyorum bende motoru çalıştırmadan taş devri style ite ite ayaklarımı 5 sn liğine kaldıracak hıza ulaşıp tekrar duruyorum tekrar, tekrar, tekrar denemeler sonunda artık motoru çalıştırma cesareti duydum 2 - 3 metre ilerleyip hoop duruyorum öyle yapa yapa geçtim sonra motor arızalandı ( benden ötürü değil bir yıl sonra oluyor olay) sonra bir cup motor ödünç aldı amcam işini görmek için bende aea nın motor vurdurmak diye videosunu buldum bende cup hani yarı otamatik ve vites sıralaması farklı tecrübe edincem diye denerken cupta depo yok yük ayaklarda motoru ittim,ittim,ittim sonra ayağa kalktım sonra çatan diye vitesi atıp oturalım derken ayağım kaydı ve pek ayağımın arkasını baya bi sıyırdı. Olaylar böyle ,daha birsürü var ama çok uzun oldu selametle tekeriniz düz bassın

Motosikleti
    Yamaha mt 700 tracer
    Bende ilk vitesli motorumla debriyajı bıraktığım anda .durduramadan Showroom dan içeri Cam patladı.kendimi kapıya doğru attım.Bir şey olmadı.Aldığım bayii abi vitesli kullanmadın mı dedi.Hayır dedim zararı sig dan alıcaklar.Fakat adam bütün iyi niyetiyle 20 kez belkide 40 kez gösterdi.Abi şöyle abi böyle yahu yine yapamadım.Onlar dükkanı kapattıkdan sonra alıştırmaya girdim ama bir de bana sorun....Yada sormayın:)
    jimi_hendrix bunu beğendi.

sefir67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX 636
    Arabada direksiyon simidini sikarak gaz vermeye calisan var mi aranizda
    GezeGeze ve vader bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha mt 700 tracer
    Kesin vardır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Ali Bircan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motor sürüşüm sadece debriyajı çekip marşa basınca çalıştığını biliyorum. bu arada dağın başı düzensiz toprak zemin ve 2002 model heryeri dökülen bir motosiklet sadece arka kampana fren sonuna kadar basınca kitliyor öbür türlü çok az fren etkisi yapıyo hisetmiyosunuz bile neyse amcamın motoruydu arkasına binip neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyordum o an cidden gazı bile bilmiyorum kimsede bişey anlatmadı . O an mantığı şöyle kurdum sol elde bişey var çalıştırırken yardım ediyor sağ elde dönen bişey motora devir çevirtiyor sağ ayaktaki şey bu deviri tekerleğe aktarıyor. Cidden böyle biliyordum
    Motoru aldım yapıcam ulan diye gaza geldim derin bir nefes aldım ve motoru çalıştırdım ördek gibi oturdum alete gaz vermeye başladım motor bağırıyor sonra yavaş yavaş arka frene basıyorum pardon abanıyorum sonra çaat diye debriyajı bırakıyorum motor tekere geliyor gibi oluyor arka frenden dolayı kurtarıyorum en sonunda korkudan bırakıyorum kalbim hızlı hızlı atıyor ellerim titriyor falan bi süre hiç binmiyorum o süre zarfında YouTube'da ne kadar video var hepsini izledim artık işi az çok biliyorum ve tecrübesizliğimin farkındayım normal olarak motosikletin nasıl bir tepki verdiğini bilmiyorum bende motoru çalıştırmadan taş devri style ite ite ayaklarımı 5 sn liğine kaldıracak hıza ulaşıp tekrar duruyorum tekrar, tekrar, tekrar denemeler sonunda artık motoru çalıştırma cesareti duydum 2 - 3 metre ilerleyip hoop duruyorum öyle yapa yapa geçtim sonra motor arızalandı ( benden ötürü değil bir yıl sonra oluyor olay) sonra bir cup motor ödünç aldı amcam işini görmek için bende aea nın motor vurdurmak diye videosunu buldum bende cup hani yarı otamatik ve vites sıralaması farklı tecrübe edincem diye denerken cupta depo yok yük ayaklarda motoru ittim,ittim,ittim sonra ayağa kalktım sonra çatan diye vitesi atıp oturalım derken ayağım kaydı ve pek ayağımın arkasını baya bi sıyırdı. Olaylar böyle ,daha birsürü var ama çok uzun oldu selametle tekeriniz düz bassın
    Bu yazdiginizi okuyun, okurken videosunu cekin, sonra Youtube'a koyun, sonra buraya link verin. Cunku bu haliyla bi #$@ anlasilmiyor.

Motosiklet_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    tek tekerin ne olduğunu bilmiyorken tanıştığım kıza bunu profesyonel bi şekilde yapabildiğimi lakin kış olduğu için motoru çıkarıp binmediğimi söylemiştim. kim bilir belki şu sıralar yine karşılarışırız :D
    kraker_190 bunu beğendi.
    Motosiklet Ci

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru aldıktan sonra bizim evin sokağın başında ki 2 metrelik yokuşu ilk gün çıkamamıştım Meğersem yüksek viteste yavaş girdiğimdenmiş. Hep yarıda kalıyordu motor bende aşağı doğru hafifçe geri geri gidiyordum, dönüyordum gene deniyordum 5-6. deneme de anca çaktım köfteyi.
    selsa bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Uzun süre ninja'yı kullanıp xmax aldıktan sonra xmax ile köprü yolunda işe giderken biraz hızlanıyım yahu deyip debriyaja basıyorum diye arka freni köküne kadar basıp arka tekeri kitleyişim yaptığım en büyük salaklıklarımdan biridir.
    Yasin D, selsa ve vader bunu beğendiler.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 2. direksiyon dersimde hafif rampa vardı orada gazı kesmiştim sonra motor sağa yattı sağ bacağımın üzerine hoca koşarak geldi motoru kaldırırken baktım benzin dökülüyo motordan korkmuştum birden sağ bacağımı tutarak " ahh bacağım , çok ağrıyo " diye inlemiştim motora bişey oldu üstüme kalmasın diye. Hoca bişeyin var mı diye sordu iyiyim biraz incindi sanırım dedim . sana bişey olmasın motorun önemi yok dedi

esetabu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 honda cbr 650f
    ehliyetten sonraki ilk gunlerden biri. belki de ilk ciktigim gundu emin degilim. motorlayim. cbr 250r. ciktim. arkadasa gittim evi hafif yokusta. yokusu ciktim en sonunda durdum motoru tutamadim sola yatirdim yavasca. bu bir.

motordayken yorgunluktan oldugum yerde dustum. motor sadece calisiyordu. bu iki.

ters bi durumda direk one asildim motoru yere biraktim guzelce. hizlli degildim neyseki. bu da uc.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Motoru ilk aldığımda gayet çabuk öğrendim. Eeee 30 bin bisiklet tecrübemiz vardı Neyse motoru silerken bi elimde tornavida az eğildim kornanın vidası gevşemiş gibi gördüm iyice sıktım. Meğerse korna ayar vidasıymış. Kornaya basıyom basıyom çalmıyor. Babamı aradım böyle böyle dedim korna yandı. Tamirciye gittim adam "sen bunu neden sonuna kadar sıktın kardeşim bu ayar vidası" dedi. Korna basınca çaldı. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEE didim. Yaş 18

Ben daha bahay acemi kalacağım 500km tecrübem var , neyse.

İnternette motorların farları otomatik yanmak zorundadır diye okudum öyle yer etmiş, ilk gece sürüşüm olacak diye çalıştırdım motoru kısa/uzun basıyorum yok olmuyo ağlıcam moralim bozuldu . Arkadaşı aradım sağ tarafta far açma kapama tuşu vardır dedi öyle çıktı :D

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Yaklaşık 10-15 dakika boyunca 4. viteste motoru kaldırmaya çalışmak.

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Virajda hızlı gideyim diye gaza abanmak.
    Sonrasımı?
    Kaskı yere sürterek bi marquez döner birde ben

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Çokta acemi değilim ama bugün ön frene basmayı unutup sadece arka frenle durmaya çalıştım, ben frene asildikca öndeki arabaya yaklaşıyorum, duramayacagimi anlayınca kaçış manevrasi yaptım bir anda, arkadan girmek yerine soldan sürterek durmayı basarabildim. Ufak tefek çizik dışında birşey yok.

Sonradan dank etti "lan ön frene niye basmadim" diye.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazdiginizi okuyun, okurken videosunu cekin, sonra Youtube'a koyun, sonra buraya link verin. Cunku bu haliyla bi #$@ anlasilmiyor.
    İnsanlar kavramlarla düşünür. Önce ifade edeceği şeyin genel hatlarını belirler. Sonra bunu dağarcığındaki sözcüklerle eşleştirir. Sonra bu sözcükleri, anadilininin kurallarına göre farkında olmadan dizer. Sonra bu derlenmiş, toplanmış düşünceyi yazar veya konuşur. Konuşurken kontrol etme imkanı olmaz ama yazarken yazdığına bakıp yanlışları düzeltme imkanı vardır. Neyse, arkadaşta ilk ve son basamak var, arası yok anladığım kadarıyla. Düşünme hızı açısından süper etkili bir yöntem ama biz anlamıyoruz.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Alıntı mrt20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Virajda hızlı gideyim diye gaza abanmak.
    Sonrasımı?
    Kaskı yere sürterek bi marquez döner birde ben
    68 derece yatabildiniz mi sizde :D

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mertcan00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    68 derece yatabildiniz mi sizde :D
    Valla g.tü başı değirdiğime göre daha fazladır bence

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)