Fuara eşinle gitme diyorlar. "Haklılar" diyen?
Reklamlar
-
İyi akşamlar ben ilk defa fuara gidiyorum çorludan geleceğim için tekrar gitme imkanım yok. Eşimle beraber gitmek istiyorum ama fuar ortamına yanında bayanla girme çok kalabalık ve rahatsız ediliyosun diyenler var. Eşiyle sevgilisiyle giden veya bu konuda tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler
Reklamlar
-
Yok öle bişey. Dengesiz biri çıkarsa haddini bildirecek adam çok orada. Bu kadar senedir ne duydum ne gördüm. Zaten çoğu bedava biletle gelen bizim çevrenin elemanları. Apaçi tayfa da bilet parası verip girmez. Nerden çıktı bu mevzu anlamadım. Defalarca eşim ve çocuğum ile gitmişliğim var.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Yok öle bişey. Dengesiz biri çıkarsa haddini bildirecek adam çok orada. Bu kadar senedir ne duydum ne gördüm. Zaten çoğu bedava biletle gelen bizim çevrenin elemanları. Apaçi tayfa da bilet parası verip girmez. Nerden çıktı bu mevzu anlamadım. Defalarca eşim ve çocuğum ile gitmişliğim var.
üstad defalarca gitmenize istinaden soruyorum kaça kadar açık kalır fuar iş güç tam fuar günlerine denk geldi gece 11 de paydos ediyorum bu hafta
-
ozkanil adlı üyeden alıntı
üstad defalarca gitmenize istinaden soruyorum kaça kadar açık kalır fuar iş güç tam fuar günlerine denk geldi gece 11 de paydos ediyorum bu hafta
Perşembe - Cuma - C.ertesi akşam saat 8'e kadar
Pazar akşam saat 7'ye kadar açık.
-
Hiç fuara gitmemiş gitmek isteyeni caydırmak isteyenin uydurduğu birşey olmalı.
Hangi devirde yaşıyoruz ?
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Perşembe - Cuma - C.ertesi akşam saat 8'e kadar
Pazar akşam saat 7'ye kadar açık.
artık sabah gideriz o halde teşekkürler
-
Bilmiyorum durduk yere tadımız kaçmasın diye söylenenleri ciddiye aldım. doğru olsaydı üzülürdüm zaten. Böyle bi organorganizasyonda hatta hiç bir organizasyonda olmaması lazım.
-
herhangi bir çarşı pazar yerinde ne kadar sıkıntı çıkma ihtimali varsa fuarda da o kadar vardır.
kız kardeşimle her sene giderim bir sıkıntı çıkmadı.
-
tam aksine, eşiniz, kızınız, kız kardeşiniz, anneniz, sevgiliniz ve cinsiyeti kadın olan arkadaşlarınızla gelin ki, erkek erkeğe kalıp ilk kadın gördüğünde cozutan saçma mantalitelerden kurtulsun şu toplum.
-
-
Ben eşim ile beraber gideceğim, hayatından sıkılmış yaşamaktan bunalmış biri varsa rahatsız etmeyi deneyebilir.....
Hoş bugüne kadar hiç öyle bir şey yaşamadık ama neyse
-
Bune adlı üyeden alıntı
Bende eşinle gitme fuardaki mankenler yüzünden kavga edersin anladım başlığa girmeden önce
Ama cidden o aplalar neydi öyle at gibi her biri maşallah hani ben 186 cm boyundayım ama utancımdan yanlarında duramadım cüce durdum
Not: Yanlış anlaşılma olmasın zaten birde girdim 13:30 -14 gibi çıktım motoru alamayınca hevesim kırıldı manken kesmedim yani
Ben de öyle sandım
densiz her yerde densiz. Gönül rahatlığı ile gidiniz.
-
ben sevgilimle gideceğim,
ilk endişem gözle taciz edilmekti. kalabalıktan korktum. sonra, orada olacak mini etekli mankenlerin olduğunu düşündüm. onlardan kimse bakmayacağını düşünüyorum.
ikinci endişem, orada mini etekli kızlar var. hele ki H2 nin stantında mutlaka olacak. bizimkisi beni oraya sokmazsa nolcak? birde oradan trip yemeyelim
üçüncü endişem, inşallah buraya yazdığımı okumaz
-
kimse rahatsız etmez merak etme gönül rahatlığıyla gidebilirsin
tek sıkıntı bayanlar çabuk yoruluyorlar erken dönmek istiyolar
-
Fazlaca cesur giyinmiş model var, bayan arkadaşınız bunlardan rahatsız olabilir. Bazıları o kadar abartılıydı ki arkadaşım ve eşi ile gezerken ben utandım. Bunun haricinde garip tipler de mevcut ancak sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Biz motorları parkederken otoparkta tinerciler motorları inceliyordu, içeride kimbilir neler var dedim ama korktuğum gibi değildi. Tek sorun kalabalık, bugün öğlen bu haldeyse haftasonu keşke bilet 50 TL olsaydı diyebilirsiniz.
-
Biz esimle gidecegiz ama mankenleri hic sevmiyorum olmasalardida olur yani :@ neyse bende rahatsiz edileceginizi sanmiyorum tek endisem motorla mi gitsek ,motorsuz mu biz icerdeyken biri yurutur mu acaba diyorum ama canim gram otobuse filan binmek istemiyor hala dusunuyorum
-
Eşlerle gitmeyin bu ve bunun gibi videolar ilerleyen saatlerde YOU TUBE Pegasus MT kanalın da : )
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
-
Abicim eşiniz nişanlınız sevgiliniz vs ile gidecekseniz "Bunlar da kadın mı, cık cık cık çok ayıp. Ne bu böle! Ahlaksız kapitalizm bir motor satmak için kadınları ve insanları ne hale sokuyor vs vs vs" diyerek mankenlere dik dik bakın, doya doya bakın, uzun uzun bakın. Alla Alla...
Her şeyi biz mi öğreticez ya!
-
bişey sormak istiyorum. fuar tam olarak nerede. metro ile dtm durağında inince orada ki fuar alanı mı? geçen sene fuar olan yerde mi yani?
-
SULH adlı üyeden alıntı
bişey sormak istiyorum. fuar tam olarak nerede. metro ile dtm durağında inince orada ki fuar alanı mı? geçen sene fuar olan yerde mi yani?
İFM'de fuar.İnip az birşey yürüyorsunuz 500 metre civarında.Zaten kalabalığı takip ediceksiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)