mankenler için gidenleri tanıyorum O_O
Ne fuar baltalaması nede siyasten yazıyorum.
Acı ama gerçek çok denyo var. (Hangi devir derseniz Özgecan ve birçok örneği var(Üzgünüm))
Gitmek istediğinizle gidin tadınızı kaçıracak olay olursa susmayın gerekeni yapın o ortamda olanlar size gerektiği gibi destek olacaklardır.(tatsızlık olmasın inşallah)
Tecrübe budur işte.
Geçen sene Abazan topluluğunun fotoğraf çektirme merasimi nedeniyle motosikletleri göremediğimi düşündükçe çıldırıyorum.
NOT: Kulaklarımla duyduğumu yazıyorum; Laaaayn gelll gelll şu karıynan da çek ...na ..yim !!!
Yazık bu duyan kulaklarıma yazık.
Noktaların geldiği yerleri tahmin edemeyenler varsa erkeklerin %90 nın cümle sonunda ballandıra ballandıra söylediğidir.
Lütfen bu gerizekalı zihniyetin Toplumu kafes içine koyması baskısına boyun eğmeyin.
Saygılar benden olsun.
geçmiş yıllarda bende eşimle gittim, herhangi bir sorunda yaşamadım,zaten eşimle gidemeyeceğim bir yere ben kendimde gitmek istemem,anlayacağınız ekstrem durumlar her yerde karşımıza çıkabiliyor, ozaman hiç bir yere eşimizi götürmemek gerekir diye düşünüyorum
Ben bugün gittim çok sayıda kız arkadaşıyla , karısıyla gelen vardı fakat herkez kendi halindeydi aykırı tip insanlar yoktu hatta bende pişman oldum keşke kız arkadaşımla gelseydim diye
Fuarda Eşiyle, kızıyla, sevgilisiyle, kız arkadaşıyla gelen çok insan vardı. Hiç bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Zannet millet mankenlere odaklandığından sizin yanınızdakilere bakma ihtimalleri Sıfır
Bu arada en güzel Mankenler sanırım Ducati, en rahatları ise Piaggio'da (Ukrayna farkı)
daha fazlası : ) you tube Pegasus MT kanalında
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
sen yanlış anlamışsın gitme demelerinin sebebi karına kızını rahatsız edeceklerinden değil senin manken kızları kesemeyeceğinden gitme demişler
Fuar genel olarak bu halde olduğu için abaza tayfa misafirlere vakit bulamıyor
Ne alaka birader? Esinle gelme.. seni enayi yerine koymuslar kusura bakma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)