Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM RC 200 FUARDAN ALMAYA GİDİYORUM..

REKLAM ALANI
    ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    duke'ile aralarında 0.5 beygir ve 0.6 nm tork farkı var fakat bu motor grenajlı olduğu için fark dahada artıcaktır ve motor içi oynamalarda varmış.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUPERDUKER
    aea deki cbr bilgileri yanlıştır.hani teknik özelliklerinı satmak için öyle yazmışlardır diyorsanız almanya dynoda 22(tekerde) bg çıktığını gördüm 2013 model olanı
    yamaha 250cc lerde çift silindir olduğundan en performanslıdır (300 c yi hesaba katmıyorum. sizin bu 250 cc den hız merekınızı anlamıyorum zaten :D)
    250sl in cbr250r dan küçüklüğü her ölçüsünde (uzunluk,genişlik,yükseklik ) 4veya5 cm dir.yılların yarışmacısı gibi yaa şu yükseklik biraz yüksek olsaydı 20 turdan sonra kendimi sıkıştırmaktan baldırlara kıramp giriyo :D gibi söylemlerde garip
    yamaha al bence ,paran yoksa 250sl al, ktm yi çok isiyosan ktm al ,geçiş için kullancam kısa süre sonra satacam elden çabuk gitsin diyorsan cbr al.
    ahtand123 bunu beğendi.

Motosikleti
    geçiş için kulanmiycam 250 cc üstü düşünmüyorum açıkçası ilk motorumla 25.000 km yaptıktan sonra sattım ve 100+ hızlar gerçekten tehlikeli ve çoğu zaman gereksiz olduğunu düşünüyorum alıcağım motorun beni uzun yıllar götürmesini ve segmentinde en iyi olmasını istiyorum .

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    benim anlamadığım nokta bu motor daha türkiye piyasasına yeni giriyor.

dostum daha kimse kullanmadı motoru adam akıllı, uyandırayım.
    ahtand123 bunu beğendi.

Motosikleti
    konu açmamın sebebide bu işte belki kulnan alan vardır die veya çevresinde aynı şekilde kulanan alan vardır bilgi amaçlı yoksa kimin ne motor alıp ne yapıcağı kimseyi ilgilendirmez saygılar..

benim sana bir sorum oluak abi titanik le uzun yola çıktınmı ben e5 de orta şeritte giderken stop etti de çok zorlanında yokuşlardada oluyor?

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    öncelikle hayırlı olsun
    ben tercihimi r25ten yana kullanırdım
    pamuk eller biraz daha cebe=)

Sykkuno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Mayıs ayı gibi ben de rc200 düşünüyorum.ABS yazmıyodu 200'lük modelinde ABS var mı bilginiz var mı bu konuda.

Motosikleti
    sevgili BİLGİ SIFIR öncelikle senin sorunu cevaplıyayım

ben rks 150 yi 25 bin km kulandım ve bahsetiğin gibi istop etme gibi sir sorunum hiç olamdı ayda 1 muhakak rütin servise giderdim sorunu olsun olamsın ama genelde olamz fakat çin malı motor bakımı zordur.
    uzun yol yaptım aralıksız 300 km sürdüm motor da tık yoktu genelde 80/100 arası kulanırdım sınır 115/120 zorlamamak lazım
    ve gayette memnundum sehir içi idaeal bir motor ama yakıt konusunda 3/3.5 lt yakıyordu bence kulanım tarzıma göre çok yakıyordu saygılarla..

Sykkuno senin soruna gelicek olursak

Aynı soruy bende kendşme sordum sonra KTM hasanpaşa şubesini aradım ve sordum
    konuşmamızdaki bey bana KTM RC 200'LERDE ABS STANDART OLARAK ÜZERİNDE VAR. dedi
    ama hala şupedeyim sitede herhangi bi bilgi verilmemiş fuarda sorucam tekrardan

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    ABS konusunda fuardan sonra beni de bu konu altından bilgilendirirseniz sevinirim.
    ahtand123 bunu beğendi.

Motosikleti
    evet furdan sonra konu altından yazmaya devam edicem senide seve seve bilgilendiririm

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    ktm der geçerim ) kalitesini 1 gram tartışmam bile. bu arada cok uzun suredır ktm kullanıcıyım duke 125 - duke 200 - duke 390 - duke 690r şuandada garajda duke 690r ve duke 200 var. haftaiçi işe gidip gelmek için trafik falan derken hep duke200 kullanıyorum. haftasonu 690 ileyim. duke 200 cok zevklı bır motor nıspeten rc 200 de öyle. duke 200 ü satıp 390 alıcam 2 haftaya kaporasını falan verdim. hep yuksek cc motorlara bındım doğal olarak 200 cc bazen bana yetmıyor 390 hem guclu hemde kucuk hafıf oyuncak gıbı o yuzden değiştiriyorum. ama performansları gayet ıyı 200 serısının. şehir içi falan için hayli hayli yetiyor. hee ktm pahalıdır bunu inkar etmem. ama kalitesinide tartışmam.

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    naptın hocam gittin mi fuara: )
    ahtand123 bunu beğendi.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Kardeşim bence o paraya o motor alınmaz hız önemli değil diyorsun ama motora binince anlarsın biz 250 sl aldık bekliyoruz yerinde olsam boya felan bakmadan 250sl alırım
    nemesis-83 bunu beğendi.

Motosikleti
    sykkuno fuara bugun gittim ve rc 200 de abs olamdığını öğrendim bu beni çok üzdü alternatif 250 lik makinalara baktım onlarda içime sinmedi sonra KTM bayii ile pazarlığa oturduk ve çok bi indirim yapmayınca vazgeçtim hiç birşey almadan geri döndüm fuardan sonra başka baiiler ile bire bir görüşmeye gidicem hatırı sayılır bir indirim almaya çalışıcam ama muhakak RC 200 ALICAM
    nemesis-83 bunu beğendi.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    ben para vermek istemiyorum.
    nede olsa çekilişten bana çıkacak

Motosikleti
    Yamaha YZF R125
    Abs varsa al hocam,herkesden farkında olur bu motorla ancak bu da kawa 250 sl gibi küçük sanırım.Yıllarca kullanıcam diyorsan ktm güzel bir seçim ama abs yoksa diğerlerini de incelemelisin,ki büyük ihtimal abs yok rc 200lerde.Sadece aklında bulunsun diye diyorum yzf r125 2015 abs li.Bu da yıllarca götürür seni ve abs li.Birde şöyle bir şey var,ktm daha yeni çıkarıyor bunları,bence 1 sene daha bekleyip öyle almalısın ktm yi.Direk atlamak pek doğru olmayabilir.

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Hocam ben de ktm alıcam sanırım çok hoşuma gitti.Hiç üstüne oturdunuz mu yani fikirlerinizi alabilir miyim biraz

Motosikleti
    Üstünü oturdum motorun yaklaşık bi 15 dk üzerinden kalkmadım :D pazarlığı hatta motorun başında değil üstünde yaptık :D bahsedildiği kadar küçük değil gayet yapılı ve heybetli mt 125 ile aynı ebatlarda deposu biraz küçük geldi 10 litreymiş zaten ama gidon ve oturuş posizyonu kawasaki 250 sl ile aynı hatta az buçuk daha dik ve rahat diyebilirim benim içime sindi uygun bir fiyat bulursam alcıam pusuda bekliyorum zaten adamın söyledi 5 tane satmş..

Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    peki sticker'lı hali var mıydı? ya da sticker'siz halide güzel mi sizi yakalamışken sorayım diyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)