arkadaşlar şimdiye kadar hep titanlara hasta olmuşumdur.. o kadar sınırlarının zorlanmasına ve tarzının dışında kullanılmasına rağmen dayanabilen tek motor olduğunu düşünüyorum.. birkaç arkadaşımda titan war.. gözlerimle görüyorum motorlara yıllardır acı çektiriyolar ama motorlar tık demiyo(aman demesinler.. )
resmini koyduğum titan ise mersin [mt] den badmad nickli arkadaşımızn motoru olmakla beraber 2000 yılından bu yanı yaklaşık 100.000 km dir ona arkadaşlık ediyor.. motor 2000 model olup 100,000 kmde.. bu bir motosiklet için bayağı ilginç.. ama benim en çok ilgimi çeken bu makinenin hala cillop gibi olması.. hani anahtar değmemiş tabiri wardır ya aynen ööle.. motorun 100,000 kmdir supab ayaları bile yapılmamış(yani ihtiyaç hisssetmemiş..) orjinal.. bakım olarak sadece gerekli kmlerde yağı değiştirilmiş.. ilk gördüğümde bayağı bir şaşırmıştım pek inanmamıştım ama sonuçta HONDA kalitesine yenik düştüm..
şimdi karşınızda bahsi geçen Honda Titan..
bu resim birkaç gün önce çekilmiş.. şu an kaç kmdedi kim bilir..
ve sırada Titanımızın eğitmeni + yol + kader arkadaşı BadmaD (Eren)
gerek yılların yol tecrübesiyle gerekse nolan kaskı ile tamamen motor profu..
şimdi kendisinden cc olarak büyük bir çok motora kalite olarak toz yutturur.. motorda pas vs vs bulmak çok zor.. ben motor budur diyorum.. ve HONDA hayat onda sloganını sonuna kadar destekliyorum..