ne deyim allah fren takimlarina zeval vermesin gardas
ne deyim allah fren takimlarina zeval vermesin gardas
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)
hayırlı olsun la
kız gibim maşallah çok güzel
honda bir yana diğerleri bir yana
arkadaslar bu titina babam da hasta ama sıfırını bulamadıgı için cgl 125 almıstı tıtan km de ne kadar yakıyo(bu arada cgl125 75 bin yakıyo)
amasyadada çok vardı bi aralar çinliler geldi benimki gibi titanlar gitti ama ben gerçekten bu motora hayranım çok sağlam motor 125 lik motorda şehir içinde (çok yüksek bir ihtimal) motoruda zorlamamasına karşın nolan kask perfect valla tam bi prof.
arkadaslar biz kuryelerin elinden ne çekti o titanlar anlatamam.bakımsız yagsız susuz bilene tık demiyorlar.üstelik çok az yakıtlı..üç kişi antalyaya gitmiştim...vay be ne günlerdi be o günşler...
bendede var şu an titan taş gibi fotoğrafını koyarım bi ara çok iyi.2000 model.ama çok ısındırmaktan motor blonklarının boyaları attı.onu alanyada boyanmıyo.normal boyayı üstünden yine atar çünki.
kesinlikle katılıyorum honda cok kaliteli motorlar yapıyor.
bizdede 14 senedir hero 100 cc var.ben babam 2 abim ortaklaşa kullanıyoruz ve daha hiç yolda kalmadık yaz kış ne zaman istersek tek marşla calıştırdık.ve sadece 1 kez motoru rektefiye yaptık.şimdide cbf 150 almak uzereyiz bu artık kucuk geliyo
hondanın kalitesi ne diyecek yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
4 sene öncesine bi Titan denirdi Bi MZ etz şimdi ise keeway.zealsun.mondial. cart curt eskiler Unutulmaz . 100.000 km titan sahibi arkadaşımıza Honda yine numara olduğunu kanıtladı. (100 binlik titan gördük diye suzuki.yamaha ların pabucu dama gitmesin ama)
titanın bütün hondaların içinde ayrı bir hususiyeti var bu model çok meşhur tarihe geçecek bir model.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bunların ölüsü bile taş 0 çine bneceğine birazcık topluda olsa hondaya.suzukiye vs. bin dimi ama
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Motosiklet 100.000km yapmışda gıcır gıcırmış kaportasına ne bakıyosun ki tamamen cahil işi konuşmalar
babam yıllarca titan kullandı tabi bende ilk deneyimlerimi o motorda yapmıştım çok sağlamdı 3 kişi çok rahat gidebiliyodu vede güçlüydü bende şuan temiz bi titan bulursam alıcam
harbi ne motormuş ya bende asyamı böle efsane yapcam torunlara bırakırım
13 yaşımdaım 53 yaşıma
40 sene var ama sorun şu
bu motor 4 sene dayanır mı
:alkıs:
büyük üstad
o kaporta deil grenaz benzin deposu vs.. bu biiir
hem bu km ye rğmen böle grenaj varsa sahibi kesin iyi bakmıştır bu ikiiiiiiiiiiiiiii
eğer bu kadar iyi bakmışsa bide zevk için vede bir hondaya biniyosa emin olki motorunada bakmışıtır bu üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüç
burada tes edenlerde var buda beeeeeeeeeeeş
okİ mİ
sorry grenaz yazmışım 1. maddede yanlışlıkla olmuş zati 2 de düzgünde :D grenaj o Okİ
Titan bi tanedir yaaaa..........
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
heyt be resimin asalete baq
vallaha arkadaşlar bende bitane buldum 30 binde 2000 model
motor düşmüş firenlerle ön sinyaller yapılacakmış nasipse motoru görmeye gidecem hele şu yazıları okuduktan sonra hurdasını bile düşünüyom
1000 ytlden aşağı vermem diyo 1200 vermişler yine vermememiş
bana bişeyler yapacak
debriyaj sağ taraftaki firen ve sinyaller nekadar tutar bilginiz var mı ne önerirsiniz ben hasta oldum bu titana
bide adamın ybr si var titanı atmış garaja bekletiyo ama efsane diyo bu motor inşallah alacam 1 ay içinde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bide devir işlemi için ne kadar veririm onuda yazarsanız sevinirim herkese selamlar erzurum muhammet burul sevgilerle
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
soichiro honda motor üretmek için doğmuş honda bmw triumh dan sağlam motor görmüyorum saygılarımla hali kısaoğlu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)