Kimse benim kadar motorunu sevemez!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kuzen,ybr ye bu muameleyı yapıyosan,saglam bı motorun olunca neler yaparsın kım bılır.
-
Admin
fuatahan2000, süpersin.
-
yatak odana alıp uyusaydın
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
-
bende sadece Ateş var diyodum temizlik konusunda demek ki ondan ileri aşanlarda var
ve süper ybr yamaha amblemi çok güzel olmuş
-
teşekkürler. Bu arada motorunun sağlamlığı(güzelliği) bakış açısından alakalı. İnsanın en guzel diyeceği motor kendi motorudur.
Live to Ride & Ride to Live
-
-
hocam iyi baya titizsin çok hoş olmuşta, pantene seleyi bozar, her koşulda kendiin için ve motorun için GLISS kullan, yakında ne dediğimi iyi anlayacaksın, carrefour da var şimdilik yakında migros ta da görürsün, bu arada bir öneri motorun makina kısmına ve elektrik aksamına ayrıca yağlanacak bölgelere de WD 40 öneririm, adres;yapı marketleri. Sonra konuşalım detayları. Kolay gelsin.
Bu maceray paylaŸan herkese selam.
-
20 Haziran 2006, 23:40
asugba adlı üyeden alıntı
kuzen,ybr ye bu muameleyı yapıyosan,saglam bı motorun olunca neler yaparsın kım bılır.
ne demek istiosun yani ybr saglam bi makina deil mi ya da senin saglam makina anlayısın nedir ?
-
21 Haziran 2006, 08:23
"mondial110",kardeş bu başlıkta sana cevap verileceğini sanmıyorum.Açılalı 1,5 sene olmuş.Açan arkadaşda aktif olmayabilir.
-
21 Haziran 2006, 09:21
Aboooooo..oda ne ooo.....benimki ne duysun nede görsün...hafta sonu yaklaşık 300 km yol yapacam yıkanmadan yola çıkmam derse...mazallah...YBR'lere kötü örnek olmuşsun...ŞAKA...ŞAKA..(özellikle) aslında başka bir bakış açısındanda bakarsak...Temiz olması albenisinide arttırıyor..dimi...tamamm bende yıkıyacağım...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
21 Haziran 2006, 10:21
Eski de olsa güzel bir konuymuş
-
21 Haziran 2006, 10:32
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Televizyonu beraber seyretme olayı süper
Bu arada resimlerin mesajın içinde görünmesi için ilk mesajı düzenledim.
-
21 Haziran 2006, 14:43
arkadas bide bu resme bak..
-
21 Haziran 2006, 14:52
motorsiklet bir tutkudur aşktır sevgidir onu seven ve yaşatan herkese teşekkür ediyorum ve sizleride R6 sevdiğim kadar seviyorum kardeşlerim!
-
21 Haziran 2006, 14:59
Kardeşim seni eniyi ben anlarım ;al sana ispatı.
(damdan düşeni eniyi damdan düşen anlar)
http://motordelisi.com/ftopic-27544-...orderasc-.html
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
-
21 Haziran 2006, 15:02
Milletin yatak odasına kadar girdiniz valla, allahtan yanlış bir pozisyonda yakalamamışlar.
-
21 Haziran 2006, 22:25
bikehoper adlı üyeden alıntı
Dostum resmi upload etseydin üyelik istiyor o siteler-ki onlara prim vermem
-
21 Haziran 2006, 22:39
ben daha cok sevıyom oyle kı hıc ayrılamıyom
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler