valla altınelbiseliadam ın yorumunu bekliyorum.
jammer konusuna gelince bence çok akıllıca hırsıza kilit dayanmaz derler eminim onuda yanlarında taşırlar
valla altınelbiseliadam ın yorumunu bekliyorum.
jammer konusuna gelince bence çok akıllıca hırsıza kilit dayanmaz derler eminim onuda yanlarında taşırlar
jammer olayı biraz ütopik, yani o kadar profesyonel hırsız olduğunu sanmıyorum.
İçerisine alınan hattın da bir ödemesi var mı ? Yoksa herşeyiyle 19.90TL mi ? Ayrıca mecburi 24aylık kontrat varmış
facebook.com sayfasında şuan sadece turkcell kullanan iphone ve androidle çalışıyormuş. WEB kontrolüde yok ki bence büyük eksiklik.
Alternatiflerle karşılaştırmak lazım.
bana söylenen extra hiçbir ücret yokmuş. aylık sabit 19,90tl. onlarda tam bilmiyor :D
bakalım bi gelsin elime...
web özelliğin olmaması çok önemli eksiklik değil bence,artık herşey cep telefonlarından kontrol edilebiliyor ve cep telefonuna gelecek her türlü bilgi akışı bence daha hayati bir konu.
bu tip bir şey kullanan ve motoru çalınıp sonra bu cihaz sayesinde bulabilen birileri var mı?
Cihaz suya yağmura çamura özellikle neme dayanıklımıdır.
Nedir ne değildir alalım diyoruzda ne kadar sağlam.
Ürünü bir turkcell abonesi üstüne alıp avea ile kullanabilir miyim acaba? Uygulamanın bir gerekliliği var mıdır bilen var mı?
ya arkadaslar ben concox gt03b ile bunun arasinda kaldim. concox un artilari daha uzun pil ömrü hareket basladiginda uyari gonderme ses kaydi ve web uzerinden takip. bunun disinda daha buyuk ve su gecirebilir vaziyette. sizler concox u inceledinizmi turkcelinkini almadan once
ben diğerini incelemedim açıkçası bu bana daha güzel geldi. ufak. hareket ettiğinde de bu üründe haber veriyor. 500m mesafesi felan varmış.
tabi diğerini bilmiyorum ama bu bana daha mantıkılı geldi. hem arkanızda turkcell veri merkezi de oluyor. olası bir sizin takip edemediğiniz noktada hemen turkcell ile iletişime geçip takip edebilirsiniz. web ten takip olayını bence önemsemeyin, artık herkes akıllı telefon kullanıuyor. zaten güvenli bölgeden ayrılırsa sms ve mail atıyor.
Sanıyorum ki tüm soruların cevapları burada.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
kargo süreci çok kötü. 1 martta sipariş ettim 9 martta bi ihtimal 15 martta kesin teslim edilecekmiş.
bana pahalı geldi bu sistem, motordan parçadan fiyatlardan zaten şikayetçi olduğumuzu biliyorlar birde bizim yararımıza birşey yapıyorlar onda da insani fiyat istemiyorlar. Yapanada yazık yaptıranada.
yani tabi herkesin düşüncesi farklı ama;
bence çok aman aman pahalı bir ürün değil? heleki motosikletim için hiçbir şekilde pahalı değil. oldukça önemli bir konu. benim evimde kapalı garajım olmasına rağmen ki apartmanın dışarıda 7 tane kamerası sistemi de var ama genede aldım. allah korusun olası ters bir durumda ihtiyaç olabilir. birde ben çok ufakta olsa başıma birşey gelirse felan diye birine ihtiyaç duyarsam diye düşünüyorum. SOS butonu sayesinde yerim tespit edilebilir.
ama tabi ilk başta da dediğim gibi, herkesin düşüncesi tepkisi farklı.
dostum tabiki farklı, senin bütçene göre pahalı gelmeyebilir ama benimkine göre gereksiz pahalı, yapacağı pek bişey yok, şimdi türkcell 1000 dk bilmem nelere 20 lira alıyor, içine uyduruk bir hat koyucaz, konuşmicaz etmicez, yüzde bilmem kaç ihtimal motor çalıncak yerini şarjı bitmedi ise göstericek diye her ay 20 küsür lira maalesef veremeyeceğim. verenede saygı duyarım.
Öncelikle daha makul olabilirdi fiyatı, ancak kasko vs düşünüyoruz araba fiyatına kasko ücreti çıkıyor, bunda ise yıllık 20*12=240 TL +kendi çabalarında içinde çalınmaya karşı korumaya alıyorsun.
Şahsen mantıklı buluyorum ancak dediğim gibi daha ucuz olsaydı keske.
Peki diyelim ki motor calindi, polise gitsek izini surecekler mi, yani kendi isimizi kendimiz mi halledecegiz yoksa polisle alakasi var mi bu sistemin? Tam bilmiyorum ama bu sistem Amerika'da direk polise bagli galiba.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)