Kendimi bildim bileli gsm operatörlerinin yapmış olduğu hiç bir yeniliğe güvenmem ve inanmamda herkez kazanıcağı paraya bakıyo,aman sizin motorunuz çalınmış aman gidin bulun bakın bunun için bişey yaptık vs değil,geçin onu siz,aptal saptal gerizekalı sapma oranlarıyla iş yapılmaz,böyle şeylerede güvenmeyin,taksimin göbeğine motoru bıraktım bir günü,bir geldim yeri değişmiş ilk başta anlayamadım sonra motora doğru daha fazla yanaşırken anladım ki motora biri çarpmış ve o yüzden yeri değişmiş,yaşanan bu olayı bi polise söyledim ve bana aynen şöyle söyledi''uğraşma bişey çıkmaz''bu arada tekrar ediyorum olayın yaşandığı yer taksim meydanı! mobesenin belkide türkiyede en çok olduğu yer!! bilmem anlatabildim mi!!siz zannediyomusunuz ki motorunuz çalındı ve yerini bildirdiğiniz zaman polis gidiyo alıyo geliyo motoru :D komik olmayın öyle bi dünya yok,ister kabul edin ister etmeyin o işler öyle yürümüyo ççook çoook malesefki...
arkadaşlar concox un bir takip sistemi var hepsi burada da satılan illada takip cihazı alıcam diyen varsa bu ürünü tercih edebilir.işlevi aynı hiçbir fark yok.hiçbiryere ve kimseye sözleşme tahahütnama imzalamadan ayak oyunlarına düşmeden satın alın içine data hattı takın(sabit ücretli sözleşmesiz) kullanın.
tavsiyem diğer yazılarımda belirttiğim gibi bu işlerle uğraşmadan sağlam bir ÇELİK KİLİT++SCORPİO ALARM VEYA SPY 5000 ALARM TAKIN bütçenizi fazla zorlamaz bunlar.durumunuz müsaitse kaskonuzuda yaptırın yeterli olur bundan fazlası bence maceradır.
beyefendi her yazdiginiz mesajin ardinda gecmiste ne yazmissiniz kontrol edip acaba ne demek istedi diye kontrol etmek zorunda degilim madem rahatsiz oldunuz. o halde sosyal ve herkese acik bir ortam da biseyler yazarken biraz sorumlu davanın . hayirli olumlu yapici muhabbetler dilerim
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
Ben aletle yerini bulayım gerisi kolay.
arkadaşlar ben açıkcası pek verim alamadım ve iade talebinde bulundum şuan geri dönüş bekliyorum. Sürekli açık alanlarda kullandım sorun kapalı alanda degil. Güvenli bölge oluşturuyorum güvenli bölgeyi terk edince hiçbişekilde bildirim alamıyorum. Hız sınırı belirliyorum hız sınırını aşıyorum bildirim yok, sos tuşuna basıyorum tepki yok sıkıldım uğraşmaktan 3 gündür motorun üstünden söküp ne durumda bakmadım bile o derece soğudum. Daaha çok yeni geliştirilmesi gerek ben sabredemedim. sorun belki bende belkide benim cihazımda. uygulamada cep telefonlarında oldugu gibi cihazla eşzamanlı calışan bi yenileme tuşu yapılması gerek bazen konumu şaşırıyor çok zor toparlıyor.Yani eksiklikleri çok açıkcası ben pek memnun kalmadım. Sürekli takipte kalıcam olurda ilerde sorunlar çözülürse tekrar alırmıyım ? kesinlikle alırım.
arkadaşım kesin bir problem var. yoksa bahsettiğin sorunların hiçbiri bende yok.
Bende siparis verdim bi terslik olmazsa yarin kavusucam bi kullanan arkadasla telefonla konusma istiyorum acil 05327640897 arayabilirmi
dün sele altına koydum o şekilde denedim. oldukça güzel hatasız çalıştı. yani gps den mi gsm den mi çok bilmiyorum ama, muhtemelen gps ten çünkü mavi çember içerisinde değil, direk nokta olarak gösteriyor. genel olarak çok ama çok memnunum.
acaba hareket sensörlü modeli çıkacak mı? diyelim ki aldık 6 ay sonra motoru sattık, o zaman ne yapıyoruz? sözleşme dondurma seçeneği var mı? yada aldık ama işimize yaramadı, iadesi var mı? seçenekleri neler? Bence önce bu sorularını yanıtlasınlar.
Geçenlerde şirkete Turkcell satış görevlisi geldi, sordum ama hiç birine cevap veremedi, öğrenip gelicem dedi. Şuan benim şehir merkezindeki evimde turkcell çekmiyor.. cihazı alınca sinyal alamazsak ne yapıcaz? =)
Taahhüt bozulunca cezası nedir?
o soruların cevaplarını hiç bilmiyorum inanın... müşteri hizmetlerine sormak lazım
yok yok bu tür bildirimlerde ücret yok. extra hiçbir ücret yok
tam burada servisi yetkililerinden ulaşabilceğimiz mail adresi falan varmı cihaz geldi elimde fakat aldığımız hatta servisi tanımlamadıkları için kullanamıyoruz .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)