müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. onlar sevisini aktif edeceklerdir.
müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. onlar sevisini aktif edeceklerdir.
Concox alın rahat edin ohh mis.
K_ayhn Merhaba ,
Concoxu siz kullanıyor musunuz? Su geçirmemezlik konusunda bir bilginiz var mı? Turkcell ürünüde güzel fakat daha çok eksikleri var. Bilemedim kararsız kaldım. :/
Bende başvuru yaptım bugün. Memnun olanda çok olmayanda. Concox düşündüm ama Turkcell veri desteği beni cezbetti.Minimum internet paketi pttcellde bile 14 lira. 200 lira cihaz parası. Aynı hesaba geliyor. Inşallah pişman olmam.
Kasko yaptırdığım için takip cihazı konusunu kapattım arkadaşlar
Ducati monster 796 2014 model için 1173 tl/9 ay fiyat aldım
Bitane poşetin içine koyup gizliyorum riske girmek istemedim.
Cihaz geldi menuye motordaki gps i reflesleme butonu eklerlerze ve veri guncelleme suresini dusururlerse mukemmel olur
Arkadaşlar birde şuna bakabilirmisiniz? ben pek anlamadım nedir ne değildir, reklam maili vasıtası ile geldi. gps sinyali bulamazsa etraftaki wifi sinyallerinden yer belirliyormuş vs.
Fiyat iyi gibi? kargo bedava..
http://www.bitenekadar.com/gps-mobil...un?catid=1-5-1
Bu ürünler alınınca mecburen sim kart ve internet paketi alınıyor. Benim anladığım genelde web takibi firma tarafından sms takibi operatör üzerinden oluyor. Turkcell cihazının avantajı tek muhatap olması. Zaten trackimo denen cihaz 96 lira gerisi hizmet bedeli. Turkcell bu cihaz yerine Concox tercih etse çok iyi olurdu.
eski iphonesi olanlar onu kullana bilir ben arabamda onu kullanıyorum arkadas bu uygulamasını da kurup arabamın 100 metre yarı capında ayrıldıgında mesaj geliyor konumunuda enaz bu aletler kadar takip edebiliyorum aylık 7 tl hat ucreti var data paket tanımlatmadım zaten 1mb kullandıgında 50 mb paket acıyolar oda fazlasıyla yetiyor
iphone u motosiklette saklamak biraz sıkıntı olabilir
birde diyelimki bulamadık iphone da gitti
Arkadaşlar çok güzel bir uygulama bence hiçte pahalı değil heleki motora 30-40-50 bin TL ler sayanlara beleş. İyi bir yere saklanırsa hırsız onu bulana kadar zaten polisi tepesine dikersiniz. Bu cihazın üzerinde olduğu şüphesi ile cesaret edemezler çalmaya bence büyük oranda azalma olabilir hırsızlıklarda
Şimdi 20000 üstü bütün motorlara dünyanın en güvenilir ve sıkıntısız takip sistemini de verseler kargo yaptırcaksın aga. Yazık günah.
Siz bu ürünü aktif kullanıyorsunuz değil mi? Başvurdum henüz elime ulaşmadı cihaz.Mail adresime "Turkcell'e hosgeldiniz! xxxxx numarali hattinizla Bireysel Super Internet isimli tarifeden faydalanmaktasiniz." diye bir mesaj geldi. Müşteri hizmetlerine "bu hatta internet paketi yüklemem gerekli mi" diye sordum. Adam "evet" dedi. "Tam burada hizmeti hakkında bilgi sahibimisiniz" diye sordum "hayır" dedi Şaka gibi. Prosedür böyle mi işliyor?
:D evet arkadaşım müşteri hizmetleri bu konuda çok cahiller. orda yazan dışında hiçbir bilgileri yok.
şimdi cihazı aldıktan sonra o tür mail ve mesajlar gelecek. fakat giriş felan yapamayacaksın. cihaz gelene kadar. cihaz geldikten sonra uygulamaya giriş yapabilirsin. fakat bilgin olsun: gelen sim kartı önce bir telefona tak. pin kodunu kapat. yani açılışta pin istemesin. ondan snra cihaza tak. yoksa çalışmaz. neyse o gelen hatta hiçbir şekilde internet paketi felan yüklemene gerek yok. o sim kart ile ilgili hiçbir işlem yapmana bile gerek yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)