Sokollu adlı üyeden alıntı
Arkadaş uzun süredir aktif olarak aramızda. 1-2 gün süren tek konu açmış üyeliklerden değil, konuya yazan arkadaşlar değil de, siz sazan durumuna düştünüz bu sefer.
Gelelim konuya...
Çocukları anladım, arada benim bir zamanlar yaptığım gibi uzaktan melül melül sağını solunu süzen, yanına bile yaklaşmaya korkan da var. Üzerine canavar gibi çıkıp tüm kumandalarıyla oynayıp, kilitli direksiyonu zorla çevirmeye çalışan da var. Aile meselesidir, anlarım. Denk gelirsem üstlerine düşeceğini, ağır olduğunu söyleyip korkutmaya çalışıyorum.
Anlamadığım nokta,başkasının aracını,eşyasını kendi malı gibi sahiplenen, çekinmeden üzerine yayılan yavşaklar. (çok afedersiniz ). Yahu adam anladık tamam müptezelin önde gidenesin, illa saatlerce telefonda konuşman gerek , niye benim aracımın üzerine oturup tribe giriyorsun. Adamlar o kadar rahat ki, motorun sahibi sanırsın. Sirkeci -Marmaray durağının oraya koyardım, sanki üzerine "bekleme salonu, işi olmayan oturabilir" yazmışım gibi, üzerine oturup muhabbet eden birini/birilerini gördükçe çalıştığım yerden bakıp sinir küpü olurdum.
Bu telefonda konuşurken kendinden geçen tiplerin birine denk geldim, gittim motosiklet anahtarıyla sele altından bi şeyler aldım yalandan. gözünün içine bakıyorum ters ters, işyerine girmemle adamın tekrar yayılması bir oldu. Anasının oturma salonunda sanki kavas.
Alarm iyi fikir.