Yamaha Ybr 125 Esd 2015 Zammı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
4890'dı 2014'te,4980 oldu 2015'te.
Şu an için belli olan tek şey 90 Tl'lik bir zam geldiği.
-
Ve 2015 in enjeksiyonlu olduğunu biliyoruz (yamaha tr güncelledi sitedeki yakıt sistemi bölümünü, onların yalancısıyız)
-
maxim4 adlı üyeden alıntı
Ve 2015 in enjeksiyonlu olduğunu biliyoruz (yamaha tr güncelledi sitedeki yakıt sistemi bölümünü, onların yalancısıyız)
Esd'ye geçildiğinden beri enjeksiyonlu değil miydi?
-
maxim4 adlı üyeden alıntı
Teknik tabloda da mikuni karbüratör yazıyor ve görsellerde karbüratör var. Bu benim de kafamı karıştırdı ama bayiye gidip sorduğumda öyle bir duyum almadıklarını, yanlış yazılmış olabileceğini söylediler. Şüpheli şu an
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
Hayir simdiye kadar hep karburatorluydu ybr ler.Enjeksyon mevzusu ne olucak bekleyip gorucegiz.TR disindaki cogu ulkede enjeksyonlu oldugunu da hatirlatalim.Yakinimizdaki bulgaristan yunanistanda dahil....
-
arkadaşlar fiyat konusunu x modeline zam y modeline zam çok ayıp demekten vazgeçsek.
bir türlü anlamak istemiyorsunuz ama bu ülkede minimum devletin kabul ettiği yıllık %10 enflasyon var. çoğu insana göre gerçek oran bu rakamın çok üstünde.
dahası yurtdşında ithal edilen mallar için aslolan kurdur. 1 yılda paramız % kaç değer kaybetti ona bakın. domatesin ütü masasının %20 %30 zamlandığı piyasada motosiklet fiyatlarının artmayacağını nasıl düşünebilirsiniz.
şikayette bulunacağınız makam distribütörler değil ekonomiyi yönetenler.
-
İyide esd ler enjeksiyonlu değilmiydi ben öyle biliyorum
-
copycat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar fiyat konusunu x modeline zam y modeline zam çok ayıp demekten vazgeçsek.
bir türlü anlamak istemiyorsunuz ama bu ülkede minimum devletin kabul ettiği yıllık %10 enflasyon var. çoğu insana göre gerçek oran bu rakamın çok üstünde.
dahası yurtdşında ithal edilen mallar için aslolan kurdur. 1 yılda paramız % kaç değer kaybetti ona bakın. domatesin ütü masasının %20 %30 zamlandığı piyasada motosiklet fiyatlarının artmayacağını nasıl düşünebilirsiniz.
şikayette bulunacağınız makam distribütörler değil ekonomiyi yönetenler.
Doğruyu söyleme markalara bok at. Yoksa biraz sonra linç başlar.
-
2014 Ekim ayında 0 yamaha ybr aldım. Araya adam girdi şöyle böyle 4.750 Tl'ye aldık. Zam filan bahane arada sözü geçen adam varsa ve nakitse paranız herşey indirimlidir.
-
valla bende esd lerin hepsi enjeksiyonlu diye bliyorum
-
türkiyedeki ybrlerin hiçbiri enjeksiyonlu değil, 2014 de dahil.
-
Zam konusunda yamaha ybr konusunda çok iyimser, çünkü cbf150 ve tvs apachenin önceden fiyatları hemen hemen aynıydı şimdi onlar 1000 er tl daha pahalı
-
Ybr Şehir içi candır. Yamaha Hayat Onda
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Zam konusunda yamaha ybr konusunda çok iyimser, çünkü cbf150 ve tvs apachenin önceden fiyatları hemen hemen aynıydı şimdi onlar 1000 er tl daha pahalı
Zaten o yüzden hiçbirinin satış rakamı Ybr'ye yaklaşamıyor bile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)