Kanunlar kurallar her zaman halk içindir. Halkın düzenini sağlamak, yaşam kalitesini eşit ve yüksek tutmak içindir.
Ammmaaaa ülkemizde hak kukuk eşitlik düzen olmadığı için kanun manun hak getire, Tutan tuttuğunu tuttuğu yerde.... Sonrada efendim kanun böyle.
Adam küçücük motora takmış kocaman sandığı ya da nebileyim romork büyüklüğündeki ince malzemeden yapılmış biçimsiz koca kutuyu. Araçlara yayalara çarpa çarpa sürte sürte o kaldırım senin bu kaldırım benim geziyor. Çevir onu yaz cezayı bağla motoru. bütün insanlar rahat etsin. Ha bunun için otobanlarda sürtmene gerek yok semtin en güzel caddesine çık nasıl olsa bahsettiğim zerzevat oralarda bol miktarda. Madem kanun düzen için o halde düzensizliğin olduğu yerde dur ki kanunun kiymeti olsun. Kanun vatandaşın işine yarasın.
Ama burdaki amaç nedir ? Argesi yapılmış tonla sertifikası olan medeniyerler tarafından olur alınıp üretilmiş bu teknoloji ürününü tanıma kabul etme.
Bunun adı kanun yada kural değil, bildiğin geri kafalılık. Eziklik, Kendini bişey sanmalık, ..... say say bitmez.
Bu ülke doğudan iyi batıdan kötü herşeyden biraz var. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Bilmiyorum ne olacak.
Geçmiş olsun deryalı. Koy kenara cezayı.
Bilmem kaç senesinden bir yüksek hız cezası yemişim ki evlere şenlik. Ne haberim var ne tebligat. 2010 senesinden en yüksek neyse onu kesmiş tebliği etmedikleri için haberim olmamış haberim olmadığı için itiraz-ödeme yapmamışım yapmadıklarım için cezayı 3 katına çıkarmış 775 tl lik borç talep ediliyor benden.
) ödemiyorum aq. 15 sene daha ödemezsem zaman aşımı olurmu acaba
)