torklu güçlü motosiklet tavsiyesi
Reklamlar
-
Bende şu an YBR 125 esd var 2015 modeli km daha 20 ben illerde bundan daha güclü ve daha hızlı motosiklet alaçam bütce 5 bin lira olcak yanlaz bana surat motoru tibi hic ii deyl bana dağ bayr sokak da gezebileceğinim motor lazm yardm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Yardmmmmm edinn
Reklamlar
-
Kusura bakma bu şekilde yorum yapmak adetim değildir ama önce sana Türkçe hocası lazım.
Daha yeni motor almışsın 20 km diyorsun ileride ne alacağının peline düşmüşsün. Kafanda bu düşünceler varken bindiğin motordan da zevk alamazsın.
İleride demişsin. bu ilerisi ne kadar ileri 5000 tl ye bugün alınacak motor ileri dediğin tarihte ne olacak.
-
bilal567 adlı üyeden alıntı
Bende şu an YBR 125 esd var 2015 modeli km daha 20 ben illerde bundan daha güclü ve daha hızlı motosiklet alaçam bütce 5 bin lira olcak yanlaz bana surat motoru tibi hic ii deyl bana dağ bayr sokak da gezebileceğinim motor lazm yardm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Yardmmmmm edinn
5.000 Tl'ye ancak YBR alırsın hemde üzerine az daha koymadan
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Dorum ama ben sade örenmek icin aldm ybr
-
Dorum ama ben sade örenmek icin aldm ybr
o zaman ilerisi için en az 10.000tl yap ve crf 250 al dağ bayır sür
-
Nabıym arkadaşın ybr var zar zorrrr 120 gördük motor sanki yerden keslmiş gibi ucuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Oda cok palı onu alcama kawasaki alrm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Fere abi ben nabam.bu ybr yi ?? Üzerine ağrlk mı balaym
-
Yahu senin yaş kaç? Türkçe nedir öğreten oldu mu?
Ağırlığı ayağına bağla, kendini boğazdan at...
-
5 okul da uyudm full 8 den sor nası iş
-
Şaka mısın nesin bir cümle kurmayı öğren önce.Whatsapp grubu değil burası motosiklet forumu.
-
Kardeş sen ybr yi sat önce bir Türkçe kursuna git oradan aldığın eğitimle elindeki paraya göre Kawasaki mi yamaha mı honda mı ona göre söyler buradaki büyüklerimiz
-
İmdatt
-
-
Nabıym arkadaşın ybr var zar zorrrr 120 gördük motor sanki yerden keslmiş gibi ucuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Oda cok palı onu alcama kawasaki alrm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Fere abi ben nabam.bu ybr yi ?? Üzerine ağrlk mı balaym
eğer dağda bayırda kopmak için ucuz bir makine istiyorsan mondial xtreme max var burada çoğu herkes beğeniyor bu motoru onu alabilirsin
http://www.mondialmotor.com.tr/model...-treme-max-535
-
@bilal567 Foruma neşe kattınız mesajlarınızı gülerek okudum sağolun
-
3Hilal adlı üyeden alıntı
@bilal567 Foruma neşe kattınız mesajlarınızı gülerek okudum sağolun
dewnfrewjkdszvkhldsgfvlhvhvcxlşv
Bak aga, bende foruma neşe kattım :D
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
dewnfrewjkdszvkhldsgfvlhvhvcxlşv
Bak aga, bende foruma neşe kattım :D
O halde sizde sağolun
-
-
V-max 1700 işinizi fazlası ile görür, bizde forumca huzura / sükuta ermiş oluruz.
-
akşam akşam iyi güldüm ha
-
selam kardeşim hoşgeldin iyi trollemeler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)