cok guzel yorumlar okudum ve duygulandım sizden sadece bildiğiniz şu şu fiyat aralığında satılık 650 cc motorsiklet satan biri varmı tanıdığınız,eyerki varsa talip olabilirim dedim. ama siz yüksek zekalı arkadaşlar hala daha insanların profesyonelliğini sorguluyorsunuz.brofesyonelliği kalkıp anlatacak değilim sizlere.zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor.varmı yokmu bildiğiniz bir makine türkçesi bu... yukarıda bir arkadaşta yazım kurallarından vs. bahsetmiş
tdk ile ortak çalılşıyorsunuz sanırım
neyse konu sapmasın kimseye fırçada atmadım kimseye ders vermeyede kalkışmadım.sadece düzgünce bir soru sordum. ve hala aynı sorunun yanıtını bekliyorum
herkes sorduğum soruya cevap vermek yerine seviyesizce muhabbet varmış gibi davranıyor.yani konuyu ben amacından sapıtmıyorum neyse bildiğiniz bir makine varmı 10 tl ye kadar 600 cc üzeri chooper????? imla kuralarına bu arada hiç dikkat etmem! :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
özellikle sana cvp yazmk ıstedım kımseyı ezmeye calısmadım bırı kulup uyesıyım dıyerek bısıyler yazmıs.toy olmadıımı ve cok uzun suredır motorsiletle ıc ıce olduumu soyledım.ekstra olarak profesyonnellıkten anladıgınız nedır bılmıyorum ama yapılan ısten para kazanamaya baslamıssan ve yaptıın işi uzun süredir yapıyorsan profesyonalsindir.ben tecrube kazandığımın farkındayım ve motosikletten para kazanıyorum.sen gıbı insanlara ileri surus teknıklerı konusunda bılgı satıyorum.onuda açılıyayımda tecrübe olarak benden çok üstünsün belkideama bilgi olarak eksiklerine mutlaka vardır.
musait olduğunda uğra sanada saat başı ücret tarifesi ile ders veriyim.ayrıca custom işi ile uğraşıyorum.farklı tasarımlar veya farklı modifikasyonlarla bir çok insanın kullandığı standart makineleri standart dışı hale sokuyorum. 30 senelik motorsiklet geçmişinde bunların hangisini yaptın? yada yaptınsa belli bir ehlyet sertifika dahilindemiydi.insanlar konuşurlar sorgulamazlar.45 yaşında olduğunu söylemişsin ama verilmiyecek bir tepki en azından böyle bi yaklaşım yanlış önce sorgulamalısınız.haddimi aştım kusura bakmayın.ama gerçekler bunlardan ibaret saygılarımla...