Selam arkadaşlar.
700-800 Lira civarı ekipman tavsiyeleriniz nedir ?
Selam arkadaşlar.
700-800 Lira civarı ekipman tavsiyeleriniz nedir ?
ls2 kask yerine nitro'nun 5 yıldızlı bir modeli var. aslında SHARK RSR2, agv k3 , bell m1 gibi kaskları istiyorum fakat fiyatları ucuz.Şimdi hayatın daha mı ucuz diyecek arkadaşlar çıkabilir haklılar da. Fakat f/p ürünleri olmak zorunda bütçem kısıtı.
acaba biraz bekleyip bütçeyi artırmaya çalışsanız? yani tabi olmuyorsa birazdan gelecek arkadaşlar yardımcı olacaktır benim pek bilgim yok
Bütçeyi arttırmadan alternatifler bulabildim 500 TL altı olarak
Nitro aikido
Bell M1
Nolan 64
Shark S600
Marushin 349
Lira
Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ? Yukarıdaki kaskların hepsi 500TL altıdır...
700- 800 tl hangi koruma ekipmanına ayırdın kask mont tek tek mi yoksa toplam 700- 800 mü ayırdın bunuda yazarsan iyi olur. eğer toplam 700- 800 ise pek bir bilgim yok yardımcı olamam ama kask - mont için tek olarak bütçen bu ise yardımcı olabılırım
dün kuzenime givi kask 300 lira revit mont 500 prosev eldiven 45 mafsallı dizlik 45 tl aldık bilginize
Bütçeyi biraz arttırıp Shark speed r serisi
seçeneklerden tavsiye edebileceğim nolan N64. keşke vizörüde olsa ama koymamışlar birde N64 ün fiyatı bildiğim kadarıyla 600 tl olması lazım
Onurhan D
Mt düşünmüyorum onurhan teşekkür ederim.LS2 ye bile çekince ile yaklaşıyorum
LynXMaSTeR
Seçenekler çoğalabilir fakat bütçe meselesi.Bütçe meselesi farklı alternatif tecihleriniz varsa soylebilirsiniz.internetten bulmuştum motosikletaksesuarlari sitesinden
berkcigdem
Mont,kask , pantolon, dizlik,eldiven bütçesi 700-800 tl.daha fazla bir bütçe ayırmak isterdim fakat maddiyat..
adanalı01
Teşekkür ederim.prosev mont biraz fiyat olarak yüksek sadece.
Atakan121
shark r1'i bende düşündüm sadece kask 800 lira gibi bir rakam yapıyor bundan dolayı tercihlerimin dışında.
mazixxx
beyaz olarak nolan n64.İnternet sitesinden almıştım fiyatı..
Bell m1 üretimi durdu diye duymuştum o ne durumda?
fikir vermesi icin...
agustos2014de aldiklarim soyle idi;
Venom Motor Diz Koruma Vn-07 Mafsallı 55.00*TL
Venom 9023 Korumalı Motosiklet Eldiveni 91.28*TL
Venom Yazlık / Baharlık Motosiklet Montu -Dynamic Fileli Siyah-Kırmızı 261.66*TL
Nolan Kask - N64 Smart Mat Siyah Kapalı Kask (10) 367.56*TL
TOPLAM = 782 TL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)