arkadaşlar ben yeniyim bir kaç sorum var!
Reklamlar
-
şimdi öncelikle kendimi tanıtayım! ben de yaklaşık 1 ay önce bu motor sevdasına kapılmış bulunmaktayım. Bulunmaktaydım deyim daha doğrusu
çünkü hemen gidip motor aldım tabi biraz araştırdıktan sonra.. çin malından uzak durma geyiği olduğu için keewa arn 125 aldım ama işte tam bu noktada
bir kaç sorum var..
- aynalarla problemim var benim acaba bu motora başka daha kaliteli bir ayna
taktırabilir miyim? aynalar gevşekti sıktım ( hatta sıkarken sol camı biraz çatlattım) ama şimdi sol yine çukura girince tam hızlıyken bozuluyo kaza yapcam bu yüzden
-ön fren disk ya ondan ses gelmeye başladı. heralde yağla filan diceksiniz ama hangi yağla neresini yağlamam gerekiyo bi solerseniz çok sevincem
-arka çanta da ses yapıyo ? şimdilik sökmek istemiyorum. bunun için bi öneriniz var mı
ayrıca servis de kalitesiz geldi bana
kısacası ben bu motorun zevkini pek yaşayamadım doğrusu.ee napalım her şey para.. o da ileri de büyüyecek abisi..
cvp yazanlara şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
iyiki çin malından uzak durmuşun keeway ne malı zannediyorsun antep işimi keşke öyle olsa,ön fren disk cıvataları var onları kontrol et,gevşeyebilir gerçi vida olan tüm bağlantıları 10 günde bir kontrol et gevşeyenleri kendin sık servise güvenme, can senin canın servisin değil
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
evet haklısın ama keeway in macar yani avrupa patenti var yanlış mıyım?
-
çinliler motoru baştan icat etmediler zaten dostum onlarda japonu almanı kopyalayarak en sonda motorlarının patent üretim hakkını alarak yollarına devam ettiler
şöyle bir düşünelim diyelimki motoru ilk amerikalılar kullansın almanlar geliştirsin italyanlarda şekil versin
amerikan patentli alman teknolojisi ile güçlendirilmiş italyan çizgilerine sahip
ama çinli
-
kardeş senin için yanlız dua edebiliriz
dualarımız seninle
-
Magico_SortE adlı üyeden alıntı
kardeş senin için yanlız dua edebiliriz
dualarımız seninle
-
bu ne ya ne güzel dualar filan havada uçuşuyoyo!
-
arkadaş motorsiklet konusunda milli oluyor da
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
-
kimse harley alacak parası varken kanuni yada mondial almıyor
Saygılar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ahmetist1181 adlı üyeden alıntı
kimse harley alacak parası varken kanuni yada mondial almıyor
Saygılar
Bu söze söylenecek tek söz ..ÇOOOOOOOOOK haklısın..Tabi bunu analayamayan kişiler var....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çin malından uzak durma geyiği olduğu için keewa arn 125 aldım
- aynalarla problemim var benim aynalar gevşekti sıktım ( hatta sıkarken sol camı biraz çatlattım) ama şimdi sol yine çukura girince tam hızlıyken bozuluyo kaza yapcam bu yüzden
-ön fren disk ya ondan ses gelmeye başladı.
-arka çanta da ses yapıyo ?
ayrıca servis de kalitesiz geldi bana
kısacası ben bu motorun zevkini pek yaşayamadım doğrusu
Üstteki perhiz, alttaki lahana turşusu.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler