Uyumam gerek sabah erken yolculuğum var ama video harika olmuş 25. dakikada bırakmak zorunda kaldım harika bir paylaşım herkes izlemeli.
Uyumam gerek sabah erken yolculuğum var ama video harika olmuş 25. dakikada bırakmak zorunda kaldım harika bir paylaşım herkes izlemeli.
bayadır takip ediyorum seni, hep güzel konular açıyosun, takipteyim paşam
Hırsızlıkta son nokta -2 bin lira ver, eğer polisi ararsan motorunu unut.
Vay be ne hayatlar varmış
Burda bi kilide kimse 700 tl vermez ama motora türlü modifiyeler sunlar bunlar yapılır
Adam Crf 250 sini bisiklet kilidiyle merdiven demirine bağlamış başka bisey yok vayki vay
Zincir kilitler halat kilitlere göre daha caydırıcı, abus olmasa da master lock falan kullanılabilir.
Kesilmez demiyorum ama diğerlerine göre kesmesi daha çok zaman alır. Youtubeda abus ve diğer birçok marka kilitlerin de kesilme videoları var.
10 - 12 mm'lik ortalama 1.50 1.70 uzunluğundaki kilitlerin ağırlığı neredeyse 10 kg. Kimse onu yanında taşıyıp gün içinde kullanmaz bence.
Zaten çoğunlukla gündüz sağa-sola parkedilmiş motorlar çalınıyor. Kullanılan disk kilitlerinin çoğunu levyeyle açıyorlar, açamaz ise kaldırıp yüklüyorlar.
Para verip motora bekçi tutsan, 7/24 başında bekletsen malesef onu bile çalacak adam var bu ülkede.
Bu yıl kasko yaptırmayıp kallavi bir kilit taktım. Umarım bir şekilde test etmek zorunluluğu olmaz.
Video beklediğimden daha yüzeysel olmuş. Bir Uğur Dündar takibi, araştırması beklemiştim ben niyeyse...
Bu videoadaki kızın kasıntı ses tonu, yapmacıklıktan kurtulamayışı videoyu izlemeyi zorlaştırıyor. Resmen kıza rağmen izlemeye çabalıyorum.
Video güzel olmuşda aklıma takılan abus granitin Tr fiyatının 530tl olması vay anasını çok zengin bir milletiz ya avrupalının yine iki katı bedel ödüyoruz.. her türlü cebimiz boşalıyor çalınsada çalınmasada.. zincirinde mi ötv si var anlamadım ?
http://www.bike-discount.de/en/buy/a...ain-lock-48309
Faydali bir konu ama zincir reklami gibi olmus biraz, sponsorluk nedeniyle herhalde.
zincir teknolojisi pek gelismemis sanirim. Abus granit zincir de yaklasik 30 saniye dayaniyor alttaki videoya gore
https://www.youtube.com/watch?v=VC3hFr8p2ck
Canlandirmalar cok guzel olmus bu arada. Benny Hill show gibi
O makasın kesemeyeceği hiçbir şey yok kusura bakmasınlar :D onu verdim mi inşaatçıya çat diye saniyede 5 parçaya böler, makası kullanmayı biliceksin.
abi 40 dakka boyunca zor dayandım yav.
kız çok yapmacık, sorduğu sorular bazen çok enteresan, ne zaman ne diyeceğini bilemiyo.
her ne kadar reklamasyon olsada çalışma güzel. ama evet şu sunucuyu değiştirin ya.
Eyvallah hocam kendime faydalı ne bulursam paylaşmaya çalışıyorum herkes bilinçli olursa camia olarak daha rahat ederiz
Benim videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu hırsızlar ne kadar arsız olmuş arkadaş valla yere kaynaklasan lastikleri söker götürürler bunlar Allah yardımcımız olsun
Bence aea makası kullanmayı bilmiyo.. Hırsızlar zaten bu makası en iyi şekilde kullanırlar.. Ve abusu bile 1 dakikada kırarlar..
Abusun tek avantajı hırsızlar kiliti kırmak için daha fazla zorlanacaklar belki de bir kaç dakikadan sonra pes edip bırakacaklar.. Tek avantajı bu..
Hırsıza kilit dayanmaz..
Bir merak aldım kahvemi seyrettim ama. Avukat bölümüne kadar zor geldim.
Sunucu hala aynı bir adım gelişme yok malesef. Abus sanki fazla övülmüş.
Yüzeysel bir deneme hatta yanlış bilgilendirme bile diycem kimse kusura bakmasın.
Hırsız o dandik kesme makasıyla oyun oynar gibi davranmaz motor başında ayrıca bir ton video var nette
Bu kilidin de açılıp kırılabildiğiyle ilgili.
O disk kilidinin açılmaya çalışılmasındaki komedi ne?
Arkadaş hırsızlar hiçmi abus vb kalitedeki halat veya diskli motoru çalamıyor? Çalınanlarda bisiklet kilidimi var?
Yazık.
güzel anlatmış.
AVM'ye giderken ABUS marka zincir alacağım.
boynuma asıp götürürüm artık gideceğim her yere.
e aga bu videoyu görmesem aea kandırdıydı beni. bu adamlar makası kullanmayı biliyor demekki.
bu çok yetersiz olmuş ki.
gps takipleri , normal alarm , spy 5000 falan bunları incelediler zannettim.
bunun videosunu ben de çekerim evde ne var bunda. zaten güvenlikle kafayı bozan biz motor kullanıcıları bu videoda anlatılan her şeyi fazlasıyla biliyor zaten.
avukat bölümünün de özeti var ben yapayıp : motosiklet çalmanın bu ülkede bir cezası yok.
son zamanlarda videoların hepsinde birkaç mağazaya giriş çıkışlar vs. bunlar çok reklama kaçıyor. aea abusun reklam yüzü mü kendi programı mı ikileme düştüm izlerken.
ayrıca ipek hanım da dediğiniz gibi çok uzaklaştırıyor seyirciyi. çok kasıyor gerçekten biraz relax olmalı. ezberleyip onları söylüyor belli ki.
daha büyük beklenti içine girmiştim ben spy incelemesini bekliyordum özellikle.
O değilde kendi motoruna pazarlık yapmak supermiş ben olsam o aracının ......motosikleti kaybetmeyi göze alırım aracının'da orda ........bir şekilde bulurum hırsızı sonrada videosunu çekerim ibret olsun diye.
Altın elbiseli adamdan yine yanlı, yalan yanlış bir video daha iyi reklamlar diyorum herkeze. Bu adam millleti salak yerine koyuyor resmen bunu yaparak ayıptır ya.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)