Hataydan yola cikip bi sahil şeridi mi yapsak hazır cemre de düştü
Hataydan yola cikip bi sahil şeridi mi yapsak hazır cemre de düştü
kar iyidir candir, berekettir. toprak ile uğraşanin umududur, köylerde yaşayanlarin hayatıdir.şehirde yaşayanlar için yazin sıcağında içme suyudur. kar aslında kâr dir görmeyi bilene. kurumaya yüz tutmuş ırmaklarin göllerin hayat kaynağıdir.. sular içinde ki canlılar için hayattır kar. o yüzden sitem etmeyelim. soğuk da olsa, masraf da olsa kar, Allah eksik etmesin kari bizden. kara kış, kar hayatı felç etti ... gibi söylemleri kabul etmiyorum ben :-) kar yağdıkca çok mutlu oluyorum inşallah daha çok yağar diye.
Bu cemre tam olarak nereye düştü? Zira arabayla bile oturma organım dondu bugün :D
çanakkaleye düştü
cemre düşmesi demek bir anda ısınması demek değil hocam, havaların yakında ısınacağını alamet ediyor
tabi mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır olayı olmazsa
ESKİŞEHİR' de güneşli bir gün. Derece bugün 3'e kadar çıkacak. Yerde kar olmasa motosikleti yıkamaya çıkartacaktım. Çamur içinde kendileri...
Soğuktan nefret ediyorum; askerde olunca daha çok koyuyor. Sıcak memleket insanıyım hic alisamadim alisamam da herşeyin önüne tas koyuyor basta motosiklet olmak üzere... Neyse yaza yollarda o köşe senin bu köşe benim gezeceğim inşallah...
bugün hasretinden yemekten kesildiğim motoruma bindim ve 10 küsür kilometre seyahat ettim ( işe geldim) , o ne güzellik , o ne muhteşemlik, çinlide olsa , benim hasretim olur , ayrı kaldığım sürelerde o .
marttan sonra sıkıntı yok...yağmurlar devam edecek çünkü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)