Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu yaz için gezi planlaım :)

REKLAM ALANI
    austere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Öncelikle herkese merhaba. Ankara' da yaşıyorum. 150cc küçük bir scooterım var. Bu küçük canavarımla akdeniz veya ege turu yapmayı planlıyorum. Aklımda birkaç soru var ilk önce onları paylaşayım sizlerle. Motorum karbüratörlü doğal olarak yolda şişecektir. Böyle bir durumda ne yapmalıyım. Şu anki planlarıma göre 1 haftada yaklasık 1200-1500km arası yol yapmayı düşünüyorum. Yolda kalma ihtimalim nedir )
    Motorumun modelinide söyleyim de iyice düşünelim Motoran marka wind125 model bir motorum var. Şu anda 550 kilometrede. Yaza kadar 1000 km yapıp 1000 bakımını aradan çıkarmayı düşünüyorum. Hem uzun yola da hazırlanmış olur. Gittiğim yerlerde hiçbir otelde pansiyonda v.s. kalmayı düşünmüyorum. Kamp yapmak planlarımın arasında Sorularıma yanıt arıyorum bilen arkadaşlar veya daha önce böyle bir işe kalkışmış arkadaşlar
    tecrübelerini anlatırlarsa sevinirim. Lütfen gidin bi cbf al yok yzf al rahat gidersin gibi yorumlarda bulunmayın hangi alet ile nasıl gideceğimi belirtmiş durumdayım
    Onurhan D bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bende Ankaradayım, yaz için kontakta olalım bende planlıyorum, her türlü motora mopede mobilete ayak uydururum, özelden mail adresini yollarsan haberleşiriz

50 cc ile dünya tutu atılabildiğine göre neden şişsinki motorun ?
    ENİGMA bunu beğendi.

Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Ankaradayım, yaz için kontakta olalım bende planlıyorum, her türlü motora mopede mobilete ayak uydururum, özelden mail adresini yollarsan haberleşiriz

50 cc ile dünya tutu atılabildiğine göre neden şişsinki motorun ?
    tabiki gönderiyorum hemen ) valla maddi durumum ve çalışma saatlerim müsait olsaydı avrupa turu düşünüyodum bu motorla ama elimizdeki parayla anca ülke içi tur yapabiliyorum

Motosikleti
    pulsar 200 NS
    bu yaz bende ist Çanakkale sonrası sahilden Muğla ya kadar gitmeyi düşünüyorum 2000 km gözden çıkardım benimde haberim olsun gitmeden
    www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.

slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Aynı şeyi ben de düşünüyorum Bazı yerlerde kamp alanları varmış ve buralarda tuvalet, banyo, mutfak varmış. Bu kamp alanlarını öğrenip ona göre bir rota belirlemek lazım. Decathlon'dan da çadır, uyku tulumu vs. aldık mı tamam olur herhalde

ajwer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    bende bu yaz superlight ile 2.000-2.500 km lik ege-akdeniz turu planlıyorum umarım yollarımız kesişir sizlerle

Orhan KÜÇÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250R
    Ankara da gezmeyi seven çok arkadaş var. Mümkün olduğunca rotanızı detaylı planlayın sürprizler bazen çok can sıkabiliyor. Ağustos ayında Ankara-Amasra-Bartın arasında gitmeyi düşündüğümüz bir güzergahta biz planlıyoruz. Konaklama kısmı muhtemelen mümkün olduğunca çardırlar ile olacak. Motor kısmına takılmamak lazım ufak cc motorlar ana yollarda ara ara sıksada genel olarak büyük cc motorlara göre yer yer avantajlı bile oluyor.

iduzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03
    iş yüzünden bu tarz gezi planları yapamadığımdan, yapabilenlere çok imreniyorum. yolunuz Denizli'ye düşerse sizlere bir yemek ısmarlarım
    ajwer06 ve Orhan KÜÇÜK bunu beğendiler.

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Benimde bir gezi planım var Antalya'dan Datça'ya kadar gidiş geliş 5 gün. ancak benim amacım çok sıcaklara kalmadan nisan sonu mayıs başı gibi yapmak. eğer yollarımız çakışırsa seve seve eşlik etmek isterim.

Motosikleti
    Yzf r125
    Rota konusunda kararsızım bu aralar akdeniz turuda olabilir egede olabilir belki karadeniz bile yapabilirim maksat motor kullanalım şehir görelim mutlu vakit geçirelim aslına bakarsak nereye gittiğimde pek önemli değil kamp yapıp yatacağım bir yer bulabileyim birde yolda kalmayayım bana yeterli gitmeye yakın bu konuyu tekrar ayağa kaldırırım ben Belki zaman ve gidilecek rota uygun olursa beraber bile gidilebilir

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    dostum motorun şişme yapmaz merak etme, sabah çalışıp sorunsuz hareket eden motorda yolda giderken durduk yere arıza yapmaz.
    sen yanına buji ve takım çantanı götür tabi hatta yağda götür 1 litre. ne olur ne olmaz, ben uzun yollarda hep yanımda bulunduruyorum.

benimde yazın ege-akdeniz turu planlarım var. yaklaşık 15 gün sürücek ve 3000 küsür km yapıcam. otellerde ve pansiyonlarda değil çadırda kalıcam heyecanla bekliyorum o günleri
    daha sonra para durumları müsait olursa karadeniz turuda yapabilirim.

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    ben kabaca şöyle bi rota belirledim.. tabiki ayrıntıları çıkmadan önce belirlicem şimdilik taslak

Motosikleti
    Yzf r125
    ajwer06 hazır rotanı atmışken bir kaç soru sorayım Kaç günde tamamlamak istiyorsun bu geziyi ? Birde motorunu öğrenebilir miyim

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    ilk olarak gün planı yapmıyorum olabildiğince sindirerek gezmek istiyorum. motor olarakta kuba superlight ile yapmayı planlıyorum. eger alamazsam motoru en kötü benim nostaljiye kalıcam
    Onurhan D ve byzirvex bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yzf r125
    valla açık konuşayım rota bana uygun seçtiğiniz zamanda uygun fakat çalıştığım yerden alacagım izin kısıtlı 1 hafta en uzun süre olabilir. Umarım burda birlikte toplanarak grupça gezi yapabiliriz
    Onurhan D bunu beğendi.

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    umarım görüşme imkanımız olur bende çok mutlu olurum. en kötü full gezi boyunca denk gelmese bile egede veya akdenizde sizlerle karşılaşmak isterim..

iduzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03
    @ajwer06 bence rotan hiç iyi değil, resmen Denizliye uğramamak için yapılmış gibi neyseki Marmaris falan var rotada H.sonu olursa orda denk getiririm ben sizi

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Rota guzel gorunuyor. Ben de boyle bir yolu uzun zaman once Virago 250 karburatorlu motorla yapmistim. Bir tek kotu benzin aldigim icin yolda kalmistim, o da benzinciye kadar jikleyle falan idare etmisti. Lastik patlamasina karsi da bisiklet pompasi ve lastik tamir spreyi iyi olabilir.

emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    nacizane fikrim eger antalyaya bu guzergah uzerinden daha once hic gelmediyseniz burdur degil isparta uzerinden gelmenizdir tavsiyem. kendi gorusum manzarasi daha guzeldir. km ise ayni

Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı emc2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nacizane fikrim eger antalyaya bu guzergah uzerinden daha once hic gelmediyseniz burdur degil isparta uzerinden gelmenizdir tavsiyem. kendi gorusum manzarasi daha guzeldir. km ise ayni
    tesekkür ederim. tabiki dikkate alıcam dediğim gbi bu sadece taslak sizlerin önerisyle daha uzel olur eminim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)