Bu yaz için gezi planlaım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bende Ankaradayım, yaz için kontakta olalım bende planlıyorum, her türlü motora mopede mobilete ayak uydururum, özelden mail adresini yollarsan haberleşiriz
50 cc ile dünya tutu atılabildiğine göre neden şişsinki motorun ?
-
-
bu yaz bende ist Çanakkale sonrası sahilden Muğla ya kadar gitmeyi düşünüyorum 2000 km gözden çıkardım benimde haberim olsun gitmeden
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
-
Aynı şeyi ben de düşünüyorum Bazı yerlerde kamp alanları varmış ve buralarda tuvalet, banyo, mutfak varmış. Bu kamp alanlarını öğrenip ona göre bir rota belirlemek lazım. Decathlon'dan da çadır, uyku tulumu vs. aldık mı tamam olur herhalde
-
bende bu yaz superlight ile 2.000-2.500 km lik ege-akdeniz turu planlıyorum umarım yollarımız kesişir sizlerle
-
Ankara da gezmeyi seven çok arkadaş var. Mümkün olduğunca rotanızı detaylı planlayın sürprizler bazen çok can sıkabiliyor. Ağustos ayında Ankara-Amasra-Bartın arasında gitmeyi düşündüğümüz bir güzergahta biz planlıyoruz. Konaklama kısmı muhtemelen mümkün olduğunca çardırlar ile olacak. Motor kısmına takılmamak lazım ufak cc motorlar ana yollarda ara ara sıksada genel olarak büyük cc motorlara göre yer yer avantajlı bile oluyor.
-
iş yüzünden bu tarz gezi planları yapamadığımdan, yapabilenlere çok imreniyorum. yolunuz Denizli'ye düşerse sizlere bir yemek ısmarlarım
-
Benimde bir gezi planım var Antalya'dan Datça'ya kadar gidiş geliş 5 gün. ancak benim amacım çok sıcaklara kalmadan nisan sonu mayıs başı gibi yapmak. eğer yollarımız çakışırsa seve seve eşlik etmek isterim.
-
-
dostum motorun şişme yapmaz merak etme, sabah çalışıp sorunsuz hareket eden motorda yolda giderken durduk yere arıza yapmaz.
sen yanına buji ve takım çantanı götür tabi hatta yağda götür 1 litre. ne olur ne olmaz, ben uzun yollarda hep yanımda bulunduruyorum.
benimde yazın ege-akdeniz turu planlarım var. yaklaşık 15 gün sürücek ve 3000 küsür km yapıcam. otellerde ve pansiyonlarda değil çadırda kalıcam heyecanla bekliyorum o günleri
daha sonra para durumları müsait olursa karadeniz turuda yapabilirim.
-
ben kabaca şöyle bi rota belirledim.. tabiki ayrıntıları çıkmadan önce belirlicem şimdilik taslak
-
ajwer06 hazır rotanı atmışken bir kaç soru sorayım Kaç günde tamamlamak istiyorsun bu geziyi ? Birde motorunu öğrenebilir miyim
-
ilk olarak gün planı yapmıyorum olabildiğince sindirerek gezmek istiyorum. motor olarakta kuba superlight ile yapmayı planlıyorum. eger alamazsam motoru en kötü benim nostaljiye kalıcam
-
-
umarım görüşme imkanımız olur bende çok mutlu olurum. en kötü full gezi boyunca denk gelmese bile egede veya akdenizde sizlerle karşılaşmak isterim..
-
@ajwer06 bence rotan hiç iyi değil, resmen Denizliye uğramamak için yapılmış gibi neyseki Marmaris falan var rotada H.sonu olursa orda denk getiririm ben sizi
-
Rota guzel gorunuyor. Ben de boyle bir yolu uzun zaman once Virago 250 karburatorlu motorla yapmistim. Bir tek kotu benzin aldigim icin yolda kalmistim, o da benzinciye kadar jikleyle falan idare etmisti. Lastik patlamasina karsi da bisiklet pompasi ve lastik tamir spreyi iyi olabilir.
-
nacizane fikrim eger antalyaya bu guzergah uzerinden daha once hic gelmediyseniz burdur degil isparta uzerinden gelmenizdir tavsiyem. kendi gorusum manzarasi daha guzeldir. km ise ayni
-
emc2 adlı üyeden alıntı
nacizane fikrim eger antalyaya bu guzergah uzerinden daha once hic gelmediyseniz burdur degil isparta uzerinden gelmenizdir tavsiyem. kendi gorusum manzarasi daha guzeldir. km ise ayni
tesekkür ederim. tabiki dikkate alıcam dediğim gbi bu sadece taslak sizlerin önerisyle daha uzel olur eminim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)