Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu yaz için gezi planlaım :)

REKLAM ALANI
    slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Arkadaşlar kampcılık hakkında bilgisi olan varsa kısa bir bilgilendirme yapabilir mi?

Geziden önce Ankara'da bir buluşma ayarlanabilir birlikte geziye çıkmayı düşünen arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ajwer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı slyman_b adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kampcılık hakkında bilgisi olan varsa kısa bir bilgilendirme yapabilir mi?

Geziden önce Ankara'da bir buluşma ayarlanabilir birlikte geziye çıkmayı düşünen arkadaşlar.
    bencede buluşma işi mantıklı herkes bilgi paylaşımı yapmış olur rota olsun ekipman olsun çok yararlı olabilir

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende hayırlısı ile motorumu aldıktan sonra bu yaz değilde bir daha ki yaz için şimdiden plan kuruyorum düşünün
    Rotam İzmir-Kuşadası-Didim-Bodrum-Datça(Datçaya bodrumdan arabalı feribot ile deniz yoluyla)-Köyçeğiz-Dalaman-Fethiye-Demre-Finike-Kumluca-Kemer-Antalya ve sonra tekrar izmire dönüş şeklinde olacak.Yaklaşık 1700-2000 km şeklinde olacak inşallah.Kesin olmasada böyle bir isteğim,hayalim var aksilik çıkmaz ise

ajwer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal-Raptor Spyder
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hayırlısı ile motorumu aldıktan sonra bu yaz değilde bir daha ki yaz için şimdiden plan kuruyorum düşünün
    Rotam İzmir-Kuşadası-Didim-Bodrum-Datça(Datçaya bodrumdan arabalı feribot ile deniz yoluyla)-Köyçeğiz-Dalaman-Fethiye-Demre-Finike-Kumluca-Kemer-Antalya ve sonra tekrar izmire dönüş şeklinde olacak.Yaklaşık 1700-2000 km şeklinde olacak inşallah.Kesin olmasada böyle bir isteğim,hayalim var aksilik çıkmaz ise
    gerçekleşsin veya gerçekleşmesin önemli değil insanı hayalleri ve umutları var eder önce motor almayı hayal ederiz daha sonra böyle gezmeyi, hayatımızı bunlar guzelleştrior bence.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada otel veya pansiyon da kalmayı düşünmüyorum gerekli kamp ekipmanlarını tamamlayıp yola koyulmayı düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekleşsin veya gerçekleşmesin önemli değil insanı hayalleri ve umutları var eder önce motor almayı hayal ederiz daha sonra böyle gezmeyi, hayatımızı bunlar guzelleştrior bence.
    Katılıyorum düşünmesi bile mutlu ediyor insanı

slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede buluşma işi mantıklı herkes bilgi paylaşımı yapmış olur rota olsun ekipman olsun çok yararlı olabilir
    Haftasonları ehliyet sınav çalışması yapılan bir pazar yeri var, dubalar falan oluyor pratik için buraya gelebilirsiniz Sincan fatih cuma pazarı, imam hatip lisesi karşısı.

idmanyurdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache(2007),ybr 125 (2014),(cbr 250 2013)
    bende ankaradayım. herkes gibi bu yazda rotamı belirledim.kamp planı yapan arkadaslarım öncelikle şunu söylemeliyim kamp konusu ayrı ciddiyet isteyen bir konudur. Eksik olan bir ekipman ile çok canınızı sıkar. tavsiyem kızılca hamam civarında deneme kamp yapınızhatalarınızı görünüz tecrübe edininiz. hatta birlikte de çadır atabiliriz haziranda

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar. ankara izmir istanbul üçgeni arasında dolaşıyorum ve kesin olmamakla birlikte ben de yeni almış olduğum motosikletim ile bir tur yapmayı planlıyorum. eğer kesin yapacak olursanız böyle bir tur, bana da özelden yazarsanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bi Turda Benim Hevesim Vardı Yeni Motor Almayı Düşünüyordum Yaza Ama Beklediğim Fiyatın Üstünde Geldi Fiyat

10.495 TL Çıktı Bununla Yolculuk Sarardı
    Ama Yinede Gideceğiniz Zaman Konuyu Hortlatın Katılabilirsem Karabükten Sizlere Katılmak İsterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    benimde planım var çevre köylere gidicem

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)