Arkadaşlar kampcılık hakkında bilgisi olan varsa kısa bir bilgilendirme yapabilir mi?
Geziden önce Ankara'da bir buluşma ayarlanabilir birlikte geziye çıkmayı düşünen arkadaşlar.
Arkadaşlar kampcılık hakkında bilgisi olan varsa kısa bir bilgilendirme yapabilir mi?
Geziden önce Ankara'da bir buluşma ayarlanabilir birlikte geziye çıkmayı düşünen arkadaşlar.
Bende hayırlısı ile motorumu aldıktan sonra bu yaz değilde bir daha ki yaz için şimdiden plan kuruyorum düşünün
Rotam İzmir-Kuşadası-Didim-Bodrum-Datça(Datçaya bodrumdan arabalı feribot ile deniz yoluyla)-Köyçeğiz-Dalaman-Fethiye-Demre-Finike-Kumluca-Kemer-Antalya ve sonra tekrar izmire dönüş şeklinde olacak.Yaklaşık 1700-2000 km şeklinde olacak inşallah.Kesin olmasada böyle bir isteğim,hayalim var aksilik çıkmaz ise
bende ankaradayım. herkes gibi bu yazda rotamı belirledim.kamp planı yapan arkadaslarım öncelikle şunu söylemeliyim kamp konusu ayrı ciddiyet isteyen bir konudur. Eksik olan bir ekipman ile çok canınızı sıkar. tavsiyem kızılca hamam civarında deneme kamp yapınızhatalarınızı görünüz tecrübe edininiz. hatta birlikte de çadır atabiliriz haziranda
selam arkadaşlar. ankara izmir istanbul üçgeni arasında dolaşıyorum ve kesin olmamakla birlikte ben de yeni almış olduğum motosikletim ile bir tur yapmayı planlıyorum. eğer kesin yapacak olursanız böyle bir tur, bana da özelden yazarsanız sevinirim
Bi Turda Benim Hevesim Vardı Yeni Motor Almayı Düşünüyordum Yaza Ama Beklediğim Fiyatın Üstünde Geldi Fiyat
10.495 TL Çıktı Bununla Yolculuk Sarardı Ama Yinede Gideceğiniz Zaman Konuyu Hortlatın Katılabilirsem Karabükten Sizlere Katılmak İsterim.
benimde planım var çevre köylere gidicem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)