Uzun bilekli eldiven tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de rahat bulabileceğim uzun bilekli eldiven tavsiyesi verebilir misiniz?
Bütçe:150TL civarı
Revit, Alpinestarts gibi bilinen markaların bu fiyat aralığında bazı modelleri var ama koruyuculuğu var mı? (Bu fiyat aralığındakiler zaten uzun bilekli değil)
Ross vb duyulmamış markalar var, bunlardan eldiven alınır mı?
Reklamlar
-
Bende merak la takip ediyorum benim bütçem 200 tl cıvarı
-
roleff'in şu modelini kullanıyorum: http://www.motosikletaksesuarlari.co...uma_17086.html .ben aldığımda 100 lira civarındaydı fiyatı. 2 yıl oldu ve o paraya göre bence kaliteli.
-
Tavsiye için teşekkürler, Tavsiye ettiğiniz model Roleff RO 67 modeli.
Elinizi çok terletiyor mu? Giymesi çıkarması kolay mı?
-
Rica ederim,
Sıcaklarda biraz terleme oluyor tabii. parmak araları kumaş, bu nedenle hareket etmeye başlayınca sıkıntı ortadan kalkıyor. giyip çıkarması ise cekete göre değişiyor. benim önceki ceketimde çok kolaydı. ceketin manşet kısmı rahatlıkla eldivenin içine girdiğinden giymesi kolay oluyordu. çıkarmasında hiçbir zaman sorun yaşamadım. yenisinde giyerken bazen sorun oluyor.
Eldivenin beni rahatsız eden tek noktası, baş ve işaret parmaklarım arasında kalan bölgede düğüm ya da dikiş yeri gibi bir şey var. uzun yolculuklarda baş parmağımın iç tarafında tahrişe neden oluyor. belki bu bendeki üründeki bir üretim hatasıdır.
Bunun dışında o fiyata alınabilecek güzel bir eldiven. el üstü koruması güven veriyor, el içinde temas yerleri deri kaplı.
-
Tavsiyeniz ve açıklamanız için çok teşekkür ederim.
Gerçekten de bu fiyata alınabilecek çok iyi bir eldivene benziyor.
Diğer arkadaşlara da faydalı olması için diğer eldiven tavsiyelerini de alalım.
1. seçenek Roleff RO 67 fiyat: 120TL
-
http://www.n11.com/venom-motosiklet-...mali-P36508233
Bunun kısa versiyonunu aldım 2 sene önce.. İdare eder birşey diye aldım ancak cross da taşa da düştüm asfaltta takla da attım avuç içi korumalar çatladı ancak hala iş görüyor.. 2 yıldır ortalama haftada 4 gün motosiklete biniyorum bu eldivenle..Yağmurlu havalarda da kullanıyorum ne bir dikiş atması ne bir deformasyon olmadı.. Knox handroid almayı düşünüyorum ancak dikişleri atmış olanları var çekiniyorum resmen..
-
Eldivenlerde güvenlik sertifikaları olmuyor mu? Yoksa deri kalınlığı ne kadar olmalı, dikişleri nasıl olmalı, sert korumaların iyisini nasıl anlayacağız?
s0me0ne adlı üyeden alıntı
Bende merak la takip ediyorum benim bütçem 200 tl cıvarı
Roleff'e bakarken bu eldiveni gördüm. Spidi'nin kendi internet sitesinde 100 dolar. Mototal'de 221 lira belki hoşunuza gider diye atayım dedim.
-
redlion999'un önerdiği eldiven daha güzel. serçe parmağı kısmının koruması hoşuma gitti.
-
-
2011 yılında arkadaşımın tavsiyesiyle Richa Nasa deri eldiven aldım. Hala daha kullanıyorum 3-4 kere düşmeme rağmen ufak tefen çizikler dışında herhangi bir yıpranma yok yaz,kış kullana biliyorum. yağmur geçirmiyor yazıyor ama sağnak yağış altında 45dak'dan sonra ellerin ıslanmaya başlıyor. gayet rahat içinde astarıda var. http://www.richa.eu/products/gloves/nasa/ yaklaşık 160tl gibi fiyata bulabilirsin.
-
Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler.
Gelen "Uzun bilekli" motosiklet eldiveni tavsiyeleri sırasıyla şöyle:
1. Roleff RO 67 120TL
2. Venom Cobra Plus 190-200TL (Venom'un buna çok benzer modelleri de mevcut, fiyatları 30TL civarı daha düşük)
3. SPIDI STS-R 200-210TL
4. AGV Sport Laguna 220-230TL + kargo
5. Richa Nasa 160TL
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Eldiven tavsiyelerini ve kullanıcı deneyimlerini almaya devam edelim.
-
Başka tavsiye vermek isteyen yok mu?
-
http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...ldiven-pmu2440
kullanıyorum. Giymede çıkarmada hiçbir sıkıntı yok, hareket kabiliyetinde de kısıtlayan bir yanı yok gayet uyumlu, korumlarını test edemedik (inşallahta fırsat olmaz ) ama uyduruk yapmacık gibi gözükmüyor hissediyor insan görünce dokununca tavsiye ederim.
-
Ben buraya yorum atmistim hani nereye gitmis
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Eldivenlerde güvenlik sertifikaları olmuyor mu? Yoksa deri kalınlığı ne kadar olmalı, dikişleri nasıl olmalı, sert korumaların iyisini nasıl anlayacağız?
Roleff'e bakarken
bu eldiveni gördüm. Spidi'nin kendi internet sitesinde 100 dolar. Mototal'de 221 lira belki hoşunuza gider diye atayım dedim.
Tesekkurler
-
Spıdı daha alınır geldi gözüme hatta ben bile almayı düşünüyorum.
-
5 adet seçenekten hala başka yok mu demen garip.
-
Niye garip olsun ki? 1-2 tane daha fazla seçenek olsa fena mı olur?
Bu arada arkadaşa tavsiyesi için teşekkürler,son gelen eldiven tavsiyesi:
4Riders 4R 6006 Circuit Racing 150-170TL
(Sanırım bu eski bir seri, sitesinde bundan yok ama çok benzer modeller mevcut http://www.4ridersmotorbike.com/products.php?id=8 Bu arada 4Riders Made in Pakistan )
-
ben bu satıcıdan geçen yıl alpinestars sp-2 aldım memnunum.
şimdi de makul fiyata sp-8 satıyor. posta vs dahil 110 usd uyarsa düşünün.
LINK
Bu arada motoin dede fiyatlar fena değil..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)