BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Herhalde dünya bazında en çok facebook kullanan ülkeler arasındayızdır.Girin yazın abi sizde delirsinler :D
Arkadaşlar neden kavga edip tartıştığınızı anlamıyorum bakın Türkiye'de Kadırga diye bi marka var aynı tip tel Jantlı enduro modeli 2 eli 5000 tl ye bile var ondan alıp çanta demiri yaptırıp 3 lütfen çanta koysanız 6500 tl civarına aynı tipte motorunuz olur tek kişi sizi götüremeyeceği yol yok
Gidip mondial a 11 bin bayılmaya da gerek yok
Motora uygun arka çanta bakayım dedim, çok güzel alüminyum modeller var fakat alüminyum görünümlü plastik hiç yok. Çanta değişecekse 750 TL'yi gözden çıkarmak gerekecek. Yok estetik önemli değilse daha ucuza da olur. Arka çanta gerçekten işlevsiz.
CG lastigi takmıslar motora
Şunun şurasında fuara ne kalmış .Bir babayiğit giderse, özellikle şöyle iyice bi elini soksun sağına soluna vursun ,aynasını sallasın .Durumu sonra bize anlatır .Genel olarak 3 . sınıf plastik olacak büyük ihtimal.Bakalım kırabilecekmisiniz.Sonra duruma göre burda iyice kötüleriz kimsede almasın .Mondiala de kapak olur bu
İki geyik zevkimizide fuara getirmeyerek bitirdiler tüh .Almayın aldırmayın boykot çağrısı yapalım sdfsdf
Fuar sorun değil hiç takmıyorum bile hele bayilere versinler gidip bakarız nedir ne değildir. Bugünde sordum sevkiyat başlamış bu hafta bayilere gidecekmiş.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Mondial son şakasını yaptı yada mondial bu kez güldürmedi gibi bi başlıkla çıkabilirdi aslında.
motor blogu zongshen in 6 vitesli enjeksiyonlu versiyonu. Iyidir güzeldir güçlüdür o kasayıda hayli hayliye kaldırır kesiciyi bile görür ama zamanla marş sorunu yaşanan bi blogdur. Kick startı olmadığı için büyük sıkıntı yaşanabilecektir.
Fiyatına gelince Kadırga diye bi marka vızzık hava sogutmalı güçsüz bi naneye benzemeyen makinasına 8000 istiyorken mondialin bu fiyatı istemesi garip gelmedi. Ha bu durum fiyatın saçma olduğu gerçeğini değiştirmez o ayrı.
bu makinayı max.hadi taş çatladı diyelim 9000 e bıraksalardı (yok yok marka mondial olunca 8000 e düşer o rakam servis derdinden dolayı) dadından yenmezdi
son sürati 120 km/h olan motorun rahat gideceği hız 70 - 80 dir, şimdi bana bak videoya 140 km/h hız yapmış yazmayın bu forumda ybr ile 200 yapan forumdaşlar var netice olarak klasik çinli, tip var okadar, hiç kaçmaz bu motor diyen arkadaşlar buyrun kaçırmayın ;)
motor daha yollara çıkmadan 148 yapmış :D kaldıki aynı kasada 2 firma daha var bunu üreten hangisinin malı derler ? o da yetmedi hadi şirkete test motoru yolladılar varsayalım bir tane firma apacilik yapıp bunun videosunu yayınlar mı o da bir komedi tam bir çinli işi
Bu sezona yeni bir motorla girmeyi düşünenlerdenim.
Enduro-Kros modellere bakıyorum.
Niyetim 2011-12 Kawasaki KLX 250 almaktı. Fiyatı da 11.000 civarında. Eski motorum olan Kawasaki KLE 500 den de çok memnundum tek sorunu bozuk arazide ağırlığını hissettiriyor olması. Diğer konularda değerlendirince KLE 500 fiyat performans kalite olarak en optimum motor oluyor.
Şimdi en bahsettiğim iki motordan herhangi birini alsam akşam kafamı yastığa koyduğumda rahat uyuyacağım gibi motorun üstüne çıktığımda da rahat ve huzurlu olurum.
Bu motoru alacak olsa ne akşam kafamı yastığa koyduğumda ne de motorun üstüne çıktığımda rahat ve huzurlu olmayacağım.
Bunun tek nedeni gözü doymak bilmeyen tüccarlar.
Bu motoru en ucuza maledip TR ye getirip bu fiyata itelemeye çalışan tüccarlar yüzünden birçok kişi mağdur oldu.
Çin malına karşı ön yargının aç gözlü tüccarlardan kaynaklandığını unutmamak lazım.
Uğur mondiale de ben bu konuda güvenmiyorum. Bu motoru TR teslim 1500 dolara alıp 4.000 dolara satan firmaya kim kalite konusunda güvenebilir ki.
Boş boş yorumlara devam... 23 BG motor maksimum 120 yapacak, rahat gidişi 70-80 olacak. Tamam önyargılısınız, ezbere konuşup motoru kötülemek istiyorsunuz anlıyorum da bari inandırıcı olun, almak isteyenler vazgeçsin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)