Almak hayaldi.... gerçek olacaktı ama olmadı UMA sayesinde.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Mondial sayesinde bir motor daha ölü doğdu,geçmiş olsun.
Servisleri bazı illerde çok iyi ama madindekiler kısaca fısss
Sen döşemecı görmemişsin o zaman. Icıne jel takviye. Aliexpress ten alınma. Mis gibi.
Bakın ben bu ürünün kalitesini görmek zamanla olacak bir şey yazdım. Bu yüzden kalite hakkında yorum yapamıyorum.
Ama sizin karşılaştırma yaptığınız hiçbir motosiklet denk katagorilerde değil. 40 yaşına kadar hayat bana bir şey öğrettiyse o da hiçbir ürüne ön yargı olmadan yaklaşmak ve kıyas yaparkende herşeyi dengi dengine yapmaktır.
Birzamanlar bir arkadaş sitem etmişti kullandığı motora laf söyleniyor ve genelde bu lafı söyleyenlerin hiçbiri o motoru kullanmamışlar bile.
Bu markaya ve modele de en iyi yorumları ancak kullanıcıları yapar.
Benim yorum yapabileceğim tek şey şekli o da gayet başarılı.
Ağzı sulananlar koşup ayırttırsın bayiye şimdi,malum kalmayabilir
en güzel motor en ucuz motordur. ne verdiğini ne kadara aldığını bildiğinden memnuniyetsizlik duymazsın sıkıntılarını kendin giderirsin. farkında olmadan "motorcu" olmayı öğrenirsin bana göre işin en güzel tarafıda bu. (örneğin bajaj boxer alırdım)
çantalar veya çanta demirleri bu fiyata dahilmi ,yan koruma demirleri orjinalmi aksesuarmı ,maksimum yükleme kapasitesi 175 kg 2 kişi ve dolu çanta bu sınırı geçer herhalde ,prolink benzeri arka amartisör ,yüksek ön cam ilk gözüme çarpanlar
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Motorun şekli güzel de çantaları çok kötü olmuş,
Yalnız bu markaya o para neyseeee,,,,
Resmi sitesinde direk bu resmi kullanıp daha sonra yok arakdaş bunlar aksesuardı ben motoru böyle satmıyorum demek büyük üçkağıt olacağını düşündüğüm için. Motorun aynı bu resimde görüldüğü gibi satılacağını düşünüyorum. Bu motorlar piyasaya çıktıkça ve kaliteleri arttıkça motosiklet sektörünün çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.
Fuar'da sorumluya bir selamın aleyküm deeriz
o değil de konunun başındaki resimdeki motorun lastiği kalitesiz iç lastik gibi duruyor o ne öyle :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)