Bende 4 ay önce lazer ameliyatı oldum,yani daha yeni
-2.25 miyoptum.astigmat yok...Yaklaşık 4 senedir araştırıyorum öncelikle yaşın 20 den yukarıda olması gerekiyor gözün gelişimi tamamlandıktan sonra,ve en önemli husus son 1 senede göz numaralarında değişiklik olmaması gerekiyor.Benim gözlerim doğuştan bozuk ilerlemesi ise 19 yaşıma kadar sürdü.
Ameliyat öncesinde gecelere kadar araştırdım videolar bilgiler haliyle göz,basit birşey değil.Belkide motosiklet kullanmıyor olsam ameliyat olmayabilirdim ama motosiklet ile giderken o rüzgarı yüzümde hissetmek gibisi yok
,lens kullanıyordum ve motosiklette işkenceye dönüşüyordu.
Tanıdık bir arkadaşım önerdi doktoru muayene oldum gözlerim ameliyata uygundu,muayene ameliyat masraflar 3.500tl tuttu.
Benim ameliyatım ilasik sistemiyle gözün tamamının cihaz tarafından taranıp bütün kusurların düzeltilmesi şeklinde oldu.
Farklı sistemler farklı fiyata var.Önemli olan size en uygun ameliyatı gerçekleştirmek.
Ameliyat esnasında rahatsız edecek acı vs hiç birşey yok,ama ameliyattan sonra yanma batma hissi ogün sizi uğraştırıyor en iyisi uyumaya çalışmak
3 Adet damla kullanıyorsunuz 1. ayda 2 damla bitiyor sonrasında 6 ay süresince göz yaşı damlasına devam ediyorsunuz.
Yani bu ameliyatın sonrasında oluşan en önemli sorun göz kuruluğu,bunu sizin damlaları düzenli kullanmanız önleyebiliyor,mesela şuan ben damla kullanmasam bile kuruluk hissetmiyorum,ama damlaya devam ediyorum her ihtimale karşı.
Sanki hiç gözlerim bozuk değilmiş dünyaya böyle gelmiş gibiyim,gece körlüğü,ışıkta vs hiçbir sıkıntım yok şimdilik,son olarak 40 yaşından sonra yakını görmeme problemi her insanda ne kadar ihtimal ise bu ameliyattan sonra da o kadar dedi doktorum.